A Shrek 3 is csúcsot döntött: 122.9 millió

Nos nem a Pókember 3 nemrég beállított rekordját nyomta le sőt, összbevételben lemaradt a tavalyi Karib Tenger 2-től is, és a harmadik legjobb nyitóhétvége lett “csak”. Viszont animált filmek között mindenkit, köztük saját magát is lenyomta mint a taxiórát (Shrek kettő 108 millió). És ez nem fogható csak a jegyárak emelkedésére, mivel a Shrek kettő 17.4 millió nézőjéhez képest a Shrek három 18 milliót csábított be a moziba. Mindez csak az első hétvége (a pontos összeg még változni fog).

Amit valaki elmondhatna, hogy odakinn miért is lehetett bemutatni a Spiderman 3 és a Karib tenger 3 között, de itthon csak június vége július eleje? Pedig ott is maximum pénzt akarnak keresni.

human
írta
2007. 05. 20. 22:44
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Shrek 3 is csúcsot döntött: 122.9 millió” bejegyzéshez

  1. Valahogy én kevesebb bevételt vártam. A Pókember 3nak szerencséje volt, mert az idei blockbuster szezon első durranása volt hatalmas reklámkampánnyal. Azt hittem a Shrek 3 el fog vérezni a két óriás között, de remélem nem a Karib 3 fog szívni. IMDb-n 8.8-at kapott majdnem ezer szavazattal, ami szerintem igencsak bíztató a Karib 3tól, mert ezek szerint normális befejezés lesz, nem pedig Mátrix féle “mindegymivanjönapénz” befejezés. Érdemes amúgy tudni, hogy a Shrek 3 kevesebb kópiával indult mint a Pókember 3, de szerintem az a kb. 200 kópia nem hozott volna plusz 25 millió dollárt, hogy nyitó hétvége rekordot döntsön. Várom a Karib 3 nyitását, jah és a Die Hard 4et :-)

  2. bazz nemá’, júni vége???

    és ezek után csodálkoznak, ha az ember letölti és nem megy el moziba?

  3. a shrek 2vel is már ugyanezt csinálták :D
    attól függetlenül tényleg nem helyes, hogy nem világpremier :D

  4. Itt erdélyben megkapjuk egyszerre az amcsikkal a prömiert. Csak épp most kivételesen román szinkronnal lesz:), eddig akármilyen film is feliratos volt, merthát a románoknak kimaradt a szinkron, nem tudnak ők olyat. És milyen jó volt az. Most viszont a gyerekeken is kell nyerni, ugyebár.

  5. Hehhe! Csak írtam! (: Cím+3 sor amit olvastam… De azért ügyi vok, magamtól is kitaláltam! :D

  6. Annyira nem meglepő az eredmény. A Shrek alkotói minden korosztályt megnyerő frappáns kis sztorikat írtak, és az sem mindegy, hogy az animált állatok hangját neves színészek adják. A poénok sem utolsók, meg kell hagyni. És ami még egy érv amellett, hogy ennyi néző lehetett, az hogy az első rész után a második nem volt csalódás, és legalább olyan jó volt mint az első, néhány tekintetben talán jobb is (Igaz a stílust és a főhősöket már megismertük, ebben nem tudtak újat hozni). És sajnálatos, hogy később mutatják be nálunk. Remélem a minőségi felirat vagy szinkron miatt tolódik el:)

  7. Human: részemről nem volt gond a kettővel, bár tény, hogy nem is néztem meg annyiszor, mint az első részt… mindenesetre én a Toy Story 3-at várom, bár az még messze :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.