73 hozzászólás a “JOHN RAMBO” bejegyzéshez

  1. Most nem azért de Stallone szerintem megint megcsinálja és remélem, hogy ragaszkodni fog a magas korhatárhoz és bennmaradnak az ilyen durva jelenetek. Utána jöhet a Tango & Cash folytatás :P

  2. srácok, ez odab*sz rendesen. úgy látszik dexter nője minden sorozatgyilkosra bukik, hihi

  3. Bazz ez durva! És ha tényleg benne marad minden, akkor azt mondom, hogy VÉGRE! Tököm a PG-13-ba és egyebekbe…Ez kemény lesz!
    Ilyet várok az AVP2-től is! :)

  4. Ez kész. Úgy látszik a Rocky Balboa után ez lesz a második kedvencem… :) Csak nehogy utána olyan érzésünk legyen, hogy a trailerben már mindent láttunk.

  5. Nos talán ez lesz a legjobb folytatás, hiszen itt nem aszerint készül a film, hogy milyen besorolást kap majd a moziban, hanem itt egy igazi rambot akarnak csinálni.
    Amúgy ezért félek nagyon a Die Hard 4-től, pedig azt jobban szeretem mint a rambo filmeket.

  6. Az öreg újra elemében van :)
    Érdekes, hogy a legújabb Rocky és Rambo filmek is a hős teljes nevét viselik; míg a legelső csak a rövidebb verziót. Ezt nagyon eltalálták :)

  7. Úgy látszik Sly Rocky után Rambot is feltámasztja. :)
    Még a Rocky Balboa után sem adtam volna sokat a John Rambonak, de úgy néz ki Sly nem szarozik, tudja a rajongók mit akarnak. Végre valami tökös akciófilm, csomó zúzással és darabolással a sok megvágott fos között igazi felüdülés lesz.

  8. Attacking Soon..:) Ez ütni fog.. ha meg kiherélik az alacsonyabb rating miatt.. akkor dugják fel..:)

  9. egyébként öröm olvasni, hogy mennyire pozitívak a benyomások a teaser trailer alapján… Sly tényleg nem hódol be a popcornzabáló eltunyult Holywood-i trendeknek és vérbeli 80-as évekbeli akciófilmet készít. Ez kell a népnek… Bár McLane is ütni fog, de azért jó nagy érvágás volt az alacsony korhatár. Egy olyan filmnél aminek egyik része erre épít…

    Azért remélem, hogy Chuck Norris nem buzdul fel kollégáján és nem tűnik el egy ütközetben újra… vagy mondjuk Van Damme nem lép újra szorítóba thaibox harcosként… :D

  10. ez mekkora durva. nem gondoltam, hogy ilyen jeleneteket még lehet látni moziban. nem semmi.

  11. AKAROM AKAROM AKAROM!!
    Ilyen szintű zuzást jaj de régen láttunk már. Kocsiban szét lövés torok kitépés veselevágás, rambó nem sz_rozik. Csak tényleg ne akarják lehuzni a h nagyobb legyen a nézetsége. Milyen Rambó lenne már az ahol nincsenek ilyen fajta jelenetek. Lényeg a lényeg hogy John Rambo is attacking soon :D

  12. Ez nagyon üt! Kell! MOST! :D A végén az van, hogy “soon”, szal talán nem 1 év múlva mutatják be(imdb).

  13. bevallom férfiasan,hogy amikor kimondja hogy John,a fején azzal a cuki kis piros szalaggal,dúrván szélfútta hajjal,hát én elnevettem magam :P

    aztán jó lett :D a feeleing nagyon üt,Rambo Burmától egy köpésre tök magányban éldegél,íjjal halászak,ő kovácsolja a saját kenyerét(mivan,azt hittétek műzlin él Rambo?) és “Nothin is his business,yeah”

    aztán a felétől meg tényleg hogy beindul már a móka :O arra vártam mikor mutatják ahogy megeszi őket,megeszi….élve….úúú….

  14. ez a promo anyag hibátlan! igy kell ezt csinálni, ettől aljzik fel a nép!:) sly úgy látszik beletúrt a vhs akció tékájába és átránt egy kis nosztalgiát. über lesz…

  15. Na ez a nem mindegy. Hogy tér vissza az öreg, fogadok hogy a gyök kritikusok, akik eddig osztották Sly-t, ezek utána a régi munkáit is felértékelik. Mindig hangulatos, és jó filmeket csinált(persze kivételek mindig vannak pl: felpörgetve)
    Tuti megnézem, de azért ne osszátok a Die Hard 4-et se amíg nem láttátok. Lehet hogy ilyen Blow your fucking mind lesz az is(csak fuck nélkül :-)

  16. Beszarás. Stallone most vagy soha alapon még beleszarik egyet a blue box mozik dvd tokjába. Végre. (már várom egy ideje, hogy végigsöpörjön egy ilyen retro akció hullám, de sem a rock, sem pedig vin diesel nem hozott semmit. A nagy öreg most megmutatja. Ha bejön, akkor beindul a nagyüzem. 2008-2009 a durvulás ideje lehet. Semmi dizni kalózok bemutató, semmi képregény, semmi harrypotter. Jöhet újra az izom. (szerintetek mikor jön a hír, hogy lesz directors cut die hard 4?)

  17. szerintem az a durva, hogy már csak az ilyenekre élveznek az emberek.. miért attól lesz ütős egy film, hogy mindent teljes valójában megmutatnak??

  18. Pigi, hülyeséget beszélsz. Az elmúlt években mire élveztek az emberek? Fantáziavilágokra. Kalózok, Pókemberek, (Transzformerek), Csillagok Háborúja, satöbbi. 10 év cgi talán elég, és jöhet vissza a “rendes” akció.

  19. És a botox kezelés is milyen szépen gyógyul! Símán el lehetett adni “régi verekedések nyomának”… :P

  20. Hehh… megint általános iskola alsóban érzem magam :). Ezt most kivételesen várom :).

  21. Ain’t it coool??? :D Mondjuk én is az a kategória vagyok, aki a régi Rambo, és Die Hard filmeken nőtt fel. Kicsit engem is elkeserít a pg-13-as besorolás, de hát ez ilyen, úgy is meg fogom nézni a filmet. Viszont ez az új rambo…hát nem semmi. Javítsatok ki, ha tévedek, de a régi filmekeben azért ennyi erőszak nem volt. Bár kit érdekel, ha jó lesz a film. Én csak attól tartok, hogy kicsit túlzásba viszik majd a véres jeleneteket. Monjuk észveszejtő sztorit sem várok a filmtől, de azért reménykedek , hogy jó lesz.

  22. lehet szentségtörő vagyok, de rambo-k közül csak az első részt láttam (lehet, hogy láttam másikat is, de egyáltalán nem emléxek rá)
    viszont ezt azért beszervezem a filmlistámra. egy jó kis rédimódi eksön jól esne már

    off
    avp2-ről tud valaki valami közelebbit? (azon kívül ami az imdb-n van)
    on

  23. hát asszem megint én leszek akit elküldenek az anyájába, de ez a tréler…
    szegény sly nagyon szarul néz ki filmen a 60 évével és a felpuffadt arcával, pláne, hogy gigákat tépked. nekem teljesen hihetlen ez az ember ebben a szerepben.
    hozzáteszem sosem voltam nagy sly rajongó (az oscar-t meg a rocky 4-et azért megnézem ha adják) de ez szerintem mindent alul múl amit eddig csinált.
    persze a gyerekkori “alábeszélős vhs nézés a haverokkal” érzés nekem is visszajött, de összességében inkább gáz.
    de persze ez csak az én véleményem.

  24. Kit érdekel, hogy hihetetlen…?! Az oldszkúl eksönben sosem a hitelesség volt a lényeg, hanem a darálás. Ha akciófilm kell jó színészekkel, akkor ott a Szikla; Stallone azt nyújtja, amire már régóta szükség volt: eszement, ’80-as évekbeli PUSZTÍTÁST. Nem vagyok nagy akciófilm-rajongó, de ezt biztos meg fogom nézni-

  25. Az USA ultimate megoldásai:
    Természeti katasztrófák
    -Kialszik a nap – atombomba
    -Leáll a föld magja – atombomba
    -Meteor – atombomba
    -Globális felmelegedés – Al Gore

    Emberi tényezők:
    -Vírus – Steven Seagal
    -Robotok – Arnold Scwarzenegger
    -Drog – Tetszőleges vicces néger
    -Szervezett bűnözés – Bruce Willis
    -Háború (bárhol) – Sylvester Stallone

  26. Haha, penteken volt BBC-n a Rambo: First Blood! Mekkora film!
    Bár Stallone nem egy Scwarzenegger, de azert jol nyomja :) Várom nagyon az uj filmet.

  27. Szerintem aki kifogásolja Stallone öregsését az nagyon mellényúlt ,hiszen a az új Rocky-nak és az új Rambó filmnek is az a lényege,hogy a főhős már kiöregedett, de még mindig keményen odabasz ha kell! Le a kalappal Sly!

  28. lehet h azaa lényeg ,de ő nem egy clin eastwood

    és tényleg érdekesen nagy a feje ebbe a trailerben, de a cselekmény úgy látom kárpotolni fog bennünket :D

  29. Eredetileg a teaserben hallható zene melyik film soundtrackje volt? nagyon ismerős..

  30. Semmit nem változott a dolog a 80-as évek óta. Benzines tűzgolyó robbanás, hatalmas tadadadadada gépágyú( fogadjunk lesz olyan, hogy lassítva mutatják amikor lő), fantáziátlan őserdő. Annyi a különbség, hogy most már megtudják csinálni hitelesen, hogy valakinek levágja a fejét. Én örültem volna egy csavaros aktuálpolitikai újszerű verziónak. A végén még szándékosan benyomnak egy feliratot a video-korszakot idéző betütípusból.

  31. A lebiggyesztett szájjal mondott: “killin’ as easy as breathin’ ” az tetszik.

  32. akinek nem tetszik, ne nyafogjon, kapcsolja be a tévét és nézzen vmi nyálas szart. de MI végre megkapjuk, ami jár nekünk! igenis, az embereket hidegen hagyja, ami hétköznapi. ha filmet nézünk, szórakozni akarunk, még olyan áron is, ha esetleg az nem-túl-finom módon erőszakot közvetít. és ez manapság kifullad a fegyverarzenálos mátrix-kultúrájú filmekben. a nyers testkontaktus a klicsi-klacsi-olyangyorsan-odaütök-megselátod-csaklassítva kung-fu (és “alverziói”) stílusáig terjed. hát, most MEGKAPJUK! kicsit olyan, mintha az első és második részt összegyúrták és felturbózták volna (mondjuk ez csak 3,5 perc), de MUST HAVE kategória. és eddig nem érdekelt, de már várom!

  33. Ultra giga mega hárdkór!A képi válág extra!A jó öreg Sly odabasz! Nem tudom kedves hozzászóló társak ti hogy vagytok vele, de én a régi jóóó kis akció filmket az öszinte köznyelvi zabolálatlan nyershumoráért is imádtam(főleg a magyar zaftos szinkronokban)! Nagyon díjaznám ha a film vissza hozná a 80′-as évekre jellemző az akciófilmekhez gyártott remek magyar szinkronok korát, melyeknél a “Lófaszok” és hasonló “magasröptű” szövegek csak úgy repkedtek és egyszerűen élvezhetőek voltak! Ha ez is visszahozná a Jonhy R. akkor az eddig az évszázad akció filmje lenne:D

  34. Ez a kultúra!!??

    Ne csodálkozzunk, ha a gyerekeink egyszer majd élesben próbálják ki , hogyan csinálja a “nagy Rambo”, csak más nem lévén közel, hát a családon.

  35. Hát ez érdekes lesz. Pedig amikor anno megtudtam, hogy Sly leforgat egy újabb Rockyt és Rambot, bevallom végleg leírtam magamban. Nem állítom, hogy ezekkel beírja magát a filmtörténetbe, de az utóbbi években kijött “alkotásaihoz” képest mindenképpen előrelépés.

    emberke:
    Nem, ez nem a kultúra, ez egy akciófilm.
    Az meg a halálom, amikor azzal jönnek, hogy azért ölt a gyerek, mert megnézett egy filmet. Aha. Persze. Biztos csak ez az oka. A kedves családjának tutira semmi felelőssége nincs a dologban.

  36. jah és Emberke nem tudom mikor volt több amokfutó gyilkosság az akció filmek hős korában vagy ma a mozi cenzúra és a minden “gonosz rossz” ellen tiltakozok világban…
    (tudom… fogd a csuffögős dir-durr játékokra ami most már sokkal több van…) hogy nem ezen múlik az fix.

  37. ááááááááááá
    ez az! végre egy IGAZI akciófilm!!! Jó kis oldschool!!!
    Stallone meg hiába 60 éves még mindig odabasz. Én örülök ha ennyi idősen járni tudok még.

    Ja, és ha sok Rambo-film lesz még, nem marad élő ember a földön :)))

  38. nem hiszem el hogy ez a 80as évek videjóakciója ennyi embernek bejön. “vér meg odabasz, meg megmutatja öregen is” az akciófilm a legaljasabb műfaj a horror, a vígjáték meg a pornó mellett. Hollywood újabb mélyrepülése ez a “film”. Persze hogy ez nem kultúra, ez üzlet. Csinálhatsz csillivilli művészfilmet, csak nem fogsz megélni belőle, ennek ellenére az ilyen típusú filmek (rambo, rocky stb.) élveszhetetlen, kiszámítható tömegfilmek maradnak, és soha nem fogják tanítani sehol, maximum azért, hogy “ilyen is van”. De végülis jó a Rambo, mert nem kell gondolkodni közben hogy ki kicsoda, meg izgulni sem kell, mert kiszámítható. Ha háborús film, akkor mondjuk Stanley Kubrick: Acéllövedék. Ja és nem attól erőszakos egy film, hogy fröcsög benne a vér. Sly jól csinálja egyébként, le a kalappal, tuti kasszasiker, dől a lé. Remélem nem kell megnéznem. Ja és ez saját vélemény, nem fog változni, és nem is akarom meggyőzni a “nagy akció-fan-eket”, mert felesleges. Ha nektek ez bejön, akkor hajrá.

  39. csilivili művészfilmek is tarolnak: Little Miss Sunshine pl elég jól csengett a kasszáknál, és a film is baromi jó. Akciófilmek meg buknak, pl az utóbbi évek egyik legjobbja, a Running Scared baromi keveset hozott a mozikban.

  40. ha már akcióbukta, akkor a sziget hasasa évszázados volt.

    ha már művész, akkor a waitress mostani nagy sikere példaértékű.

  41. Áá, ez kibaszott állat lesz, de remélem nem csak 2008-ban mutatják be. Jó lenne még ezen a nyáron egy igazi tökös akciómozi.

  42. Bukás!
    Unalmas a fölvezetés, a téma is gagyi és lejárt lemez, a föhös pedig pszihopata modon öli az embereket mintha le se szarná hogy kiket ment meg…
    Ebböl ha kasszasiker lessz is de siker nem az 100%.
    Bár Stallone itt már sokkal kigyurtabb mint a régebbi filmjeiben és menöbb is de ez a filmje nem lessz korszakalkoto, föleg azért is mert a film müfaját egyel lejjebb hejezték a drága, látványos korhatár nélküli igényes mozifilmröl a csak 18 éven felülieknek ajánlott, joval olcsobb költségvetésü, másodkategoriás eröltetettebb stilusra, amit nem biztos hogy moziban vetitenek hanem csak dvd-n lehet majd csak kapni.

  43. Ugyan, ezek a jelenetek nem fognak szerepelni a filmben, az ijen nagyon korai elözetesekben mindig speciális jelenetek vannak amik nem szoknak kikerülni a filmvászonra, szoval ennek a trailernek sok köze az eredeti filmhez.

  44. Végreee!
    Die Hard 4-et elbaszták (pedig az eddigi három és B.W. is az kedvencem), remélem ezt nem fogják (értsd: ilyen marad amilyen a trailer) !
    Nehogy valaki fikázni merje!!! Így jó ahogy van, végre kell egy ilyen film is!
    Akinek nem tetszik, az nézze a Déli Harangszót, basszameg!

  45. Sziasztok!

    Első dolog szerintem is hiányzik egy ilyen normális akciófilm,mióta Jerry Brukhaimer,James Cameron nem forgatott akció filmeket azóta nem láttam ilyen jót.
    A Rambót 1-et olvastam könyvben és nagyon jó,(a végén lelövik és meghal:)
    Stalonénak a kb 5-11 nagy filmje van,közöttük a nagyott bukott Oszkár is.Ami az egyik kedvencem.

  46. Az OSzkár az miért bukorr?:'( Pedig ezek a filmek nagyon nagyok a mai filmek ehez kéopest egy nagy szar!Senki nem tud ilyen baró filmet csinálni mint pl a rambo vagy a rocky meg sorolhatnám még!És a Rambonak lehet hogy lesz folytatása is! De hüleségnek tartom mert ugy halllotam hogy ne mfog benne játszani:S!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.