37 hozzászólás a “Transformers zúzás: Optimus és Bonecrusher összecsap” bejegyzéshez

  1. Jaja, ez tuti moziban nézős lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fognak szerepelni a robotok és mennyit az emberek.

    Ui.: Egy kérés: Human utána tudnál nézni, hogy itthon pontosan mikor lesz a premier? Mert én ugyan utána néztem, de 3 oldal 3 különböző időpontot ír. Előre is köszi.

  2. Nagyszöveg, spielberg: “bay was born to direct transformers ” :D
    Megére ellátogatni mtv.comra is, ott is van pár jó kis izelítő. Habár a link alatt a második movie is elég zurás, de ha valamit ,ezt érdemes lesz moziba megnézni :D

  3. 110? Annyi a Karib 3-nak volt. Ilyen összeg a gigantikus franchiseoknak szokott lenni (Shrek, hp, Spiderman, Karib)

  4. IMDb szerint júni 28. Én hiszek nekik, eddig nem sokat tévedtek. :)

    Kicsit jó lesz ez a film! :D

  5. Csak poén hogy tényleg mások az időpontok: A port.hun jul.4.Amúgy ez nem is vicces:(!Nagyon karaly a jelenet,mozibamuszályeztmegnéznikiégaretinámésmegsüketülök-érzés!

  6. Ja és azt megnézte valaki hogy Peter Cullen kinek volt eddig a szinkronhangja többek között: FÜLESé a Micimackóból!:)Látom magam előtt ahogy (megszokásból) Optimus Primeként elhaló hangon azt mondja:”Á-én úgyis egy senki vagyok,nem is igazán érdekel ez az egész…..”A menkálynd meg kihal…

  7. Mindkét (mindhárom) blogod be van linkelve a bejegyzésemben, ennyit igazán megtehetnél…

  8. Érdekes figyelni a kommenteket. A teaser trailer után eléggé szkeptikusak voltak az emberek, de mostanra beérett a hype :) vagy csak a kétkedők maradnak távol

  9. Szerintem nem az. Nem is biztos hogy lesz folytatása. A Transformers közel sem olyan népszerű mint a Pókember vagy a Harry Potter.

  10. Ed: sztem a marsi cucc után izzottak a kedélyek, aztán volt egy kis szájhúzás, de mostmár megy a hype ezerrel, szal ilyen hullám szerű :)

  11. azért pókember kategória, mert ez is tipikus popcorn cucc lesz, nem fog bebukni mint pl a fountain, vszleg mindenki azt fogja kapni amit vár, és ennek általában örül a jóember, lásd

    – beült a pókemberre a jóember és azt kapta amit várt: pókember himbilimbizik, bénázik egy sort és lezúz mindenkit.

    – örült a jóember akkor is, mikor beült a Karib 3-ra és azt kapta amit várt, Johnny Depp buzisan himbálta a csípőjét, kardoztak sokat benne, meg voltak CGI szörnyek, oszt jóvan.

    namármost mit vár mindenki a Transformerstől zúzást, ami vszleg lesz benne, + van sok marketing, amit jól belőttek a költségvetés szintjére, ami jelen esetben gondolom nagy, oszt innen már lutri, de azért nem olyan nagyon nagy, szeretnek hollywoodban biztosra menni

  12. Nem azt mondom hogy nem lesz siker de a majdnem milliárdos bevételt hozo produkciók azért más kategória. Ez a film szerintem kb X-men, Mission Impossible szinten van. A Fountain és a Pókember között van még jó sok lépcsőfok. Bay legutóbbi filmjétől is azt kapta a nép amit akart mégis megbukott. Pl Spielberg Világok harca című filmje hatalmas marketinggel, Tom Cruise-zal 65 millióval nyitott. Az mindegy hogy nem tetszett sok embernek, az az első hétvégén nem számít. Transformersben nincs sztár, és nem hiszem hogy a Világok harca reklámhadjáratánál hatásosabbat összetudnak dobni.

  13. “Ez a film szerintem kb X-men, Mission Impossible szinten van.”
    ebben igazad van

    “a majdnem milliárdos bevételt hozo produkciók azért más kategória”
    épp ez a akategória: a Transformersnek elég nagy rajongói köre van. Ha már megvan a 100-as nyitóbevétel (vagy sokkal nagyobb – forth of July everywhere), a mozibevétel, a DVD-k, next-gen korongok, General motorstól meg a Fordtól származó pénz, az akciófigurák, képregények, McDonaldsos szirszarok eladásai súrolni fogják az egymilliárdot. Persze ez egy hosszútávú folyamat. (Kérdés persze, hogy az utolsó háromból a filmforgalmazó milyen arányban részesedik.)

  14. Az 1 milliárdot mozibevétlnek értettem. Nem mindent egyben. X-Men és a Mission Impossible 450 millát hoztak világszerte a moziban. 100 milliós nyitóbevétel vagy sokkal nagyobb??? Most ez vicc?? Azért ne essünk túlzásokba már. A Függetlenség napja meg a két MIB 50 millával nyitott Júlis 4 hétvégéjén.

  15. Emberek!Miről vitáztok?Talán részesedik ebből valamelyikőtök?Nekem csak egy kikapcsolódós zúzásokkal teli igazi rombolós film kell!Szórakozni akarok,ha már fizetek érte!És úgy látom a közeljövőben(és multban)ez lesz erre az egyik legalkalmasabb mozi!
    A hivatalos előzetest már jópárszor meglestem,és ez a kis szösszenet is csak ráfelé húz a témára!Nekm bejönnek a Michael Bay filmek(bevételtől függetlenül),és szerintem ez is kedvenc lesz!A Pókembert meg inkább hagyjuk “himbilimbizni”!hehe
    A hivatalos oldalon a julius 6.-a a kezdés dátuma!Addig meg maradnak a morzsák…

  16. van egy olyan rossz erzesem, hogy elfelejtettetek megnezni, ki rendezi a filmet.

    de nem baj, mert igy lelkesedhettek meg egy keveset.

    es tudom badboys, nem kell mondani.

  17. engem már nem érdekel, hohy kirendezi a filmet vagy kik a sztárszínészekbenne. van csomó film ami nagy nevekkel is egy nagy csalódás. Ja és remélem ittho nem szinkronos lesz.

  18. Ez esetben remélem Josh Duhamel magyar hangja marad a Las Vegas-os leosztás szerint, azaz Bozsó Péter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.