41 hozzászólás a “Az új Batman hacuka” bejegyzéshez

  1. Isteni. Most komolyan. Praktikusabb még a Beginsesnél is, mellesleg meg kibaszottul jól néz ki. Tényleg THA DARK KNIGHT ( németeseknek: a sötét lovag). Fasza lesz. 2008 van már?

  2. Igen, akarom!!!!!
    JOKER! JOKER! JOKER! (Remélek, jobban fog hasonlítani a képregénybeli Jokerre az új figura, mint Dzseknikolzon!)

  3. Kezd túlságosan is páncél formát ölteni, Batman nem katona, kicsit sok ez már, mondjuk a fej az jó.

  4. Ez tényleg robotzsarus:-) És egyben atom szar. Mondjuk ez még nem jelenti azt h szar lesz a film, de ez akkor is nagyon rondán néz ki….olyan mintha transformers egyik karaktere lenne, forog párat és máris batmobile lesz belőle.

  5. Ez a ruha a Batman legenda rebootjának jeles példája, ahol tényleg fontos a praktikum és a hitelesség! Nolan célja az, hogy az előző adaptációkkal szemben földhözragadottabbá, hihetőbbe, kevésbé meseszerűvé tegye a sztorit.

    Sokan voltak azok, akik röhögtek a Batman és Robin kosztümjein, ott volt bimbó és fallosz is.

  6. Szerintem egy ruhát nem azzal lehet életszerűbbé vagy hűbbé tenni az eredetihez, hogy telerakjuk páncéllal, meg gumival, nem az a bajom hogy sok kütyüt pakolnak rá, hanem a felesleges díszítőelemek a térdnél, a felkarnál és a melkason. Vagy az új dolgokat rá kelett volna szerelni az előzőre, vagy egy olyasmi ruhát gyártani mint a képregényben lévő.

  7. Valójában a 200 (!) különböző darab a buvárruha szerű alapon, nem gumi (írják is oldalt), csak részben. Így páncélozott, de még mindig tud mozogni. A csuklya pedig inkább motorossisak kialakítású, ami szintén a mozgást segíti elő.
    Ha belegondolsz, a képregényben lévő “klasszikus” jelmez lenne a legrosszabb választás egy ilyen filmhez. Merthogy az minden csak nem valóságos vagy ijesztő. szóseróla én imádom a képregényeket, de a film által felépített világban valószínűleg kiröhögnék amerre csak megy. Nézd meg a Beginsből a rakpratos jelenetet és képzeld el hogy valaki testhezálló szürke ruhában, alsógatyával kívül csinálja azt meg.:D

    Plusz állítólag lesz vmiféle motor is a filmben, így lehet hogy ez direkt ahhoz van kialakítva…

  8. Hát ha milliomos lennék, és harcolni akarnék a bűn ellen inkább húznák fel egy páncélozot szerkót amiben lehet mozogni is, mint egy olyan szerkót ami a nolan előtti filmekben szerepelt.

  9. URAMATYÁM!
    nézem a hírt, hát ez mekkor hülyeség – gondolom. ilyesmi kit érdekelhet? erre nézem, tizenketten írtatok :D
    hát miaz, hogy “vissza a bimbót”?:D:D:D

  10. Hát annál csak jobb lehet mikor premier plánba mutatták hogy feszül rá a ruha George Clooney seggére!!!

  11. Ez gáz. Batman megint úgy néz ki, mint Schumacher filmjeiben. Ez egy cyborg nem Batman, a Kezdődikben és az első két filmben sokkal jobban nézet ki, ez erőteljes visszalépés.Remélem nem ez lesz a végleges filmben.
    Imádtam Nolan filmjét, de most már túlzásba viszi a realizmust, ha valaki egy Batman filmet készít, ne akarja velem elhitetni, hogy az lehet reális.Realitás (SPOILER)
    Liam Neeson Kezdődikben gyakorlatilag szarrá veri Batmant, pedig a sötét lovagon egy Kevlar páncél van !Apropó kevlar, az mért nem elég a denevérembernek, mért kell neki még mindig 6 tonna páncél az általam nagyon várt 2008-as részben, hogy menőzhessen, hogy neki ilyene is van ?
    Plusz hősünk misztikuma is veszít súlyából, eddig a bűnöző csak lőttek rá, és fingjuk nem volt mért nem nyiffan ki, most már a hülye sem fog belelőni, ha látja, hogy ennyi Transformers páncél feszül rajta, inkább megpróbál ráejteni egy házat vagy mit tudom én :)
    Nolan, ha ezt hagyod már nem vagy az az ember akit megismertem :)

  12. Sztem a filmben sokkal kevésbé fog látszódni a ruhája, mert ennél sokkal kevesebb fény fogja érni; itt meg totálban meg van világítva az egész karakter. Az előző részben is mindenféle hacuka volt rajta, de a jelenetekben azt alig lehetett kivenni a kevés fény miatt. Jó lesz ez, na!:)

  13. Azért ne hasonlítsuk már ezt a fasza kis öltözéket a Schumacher-féle farsangi maskarákhoz!

    Azzal szerintem meg semmi gond, hogy páncélnak tűnik, hiszen a Beginsben eleve azzal kezdtek, hogy ezt katonai célokra tervezték.

  14. Daprince: Nem azt mondtam hogy ugyanolyat, hanem hogy olyasmit, szerintem a legjobb egy keveréke lenne a Begins féle ruhának és az eredetinek. Amúgy itt egy baromi jó fanfilm amiben az eredeti ruhát használják. Kicsit elrugaszkodott a történet, de amúgy jó, és az a Joker az szerintem még Nicholsont is űbereli.
    Batman – Dead End
    Csak hogy ne legyen meglepetés, ez egy Batman vs. Alien vs. Predator, és első hallásra lehet egy nem hardcore fannak ez hülyén hangzik, de rohadt jó.

  15. a komment mező fölött mi szerepel? “A szövegben nem lehet HTML-t használni, a linkeket pedig automatikusan aláhúzzuk.”

  16. Mindenki a Dead End-el jön:D Tudom, hogy ilyen a képregény, tudom, hogy például ebben a filmben nem gáz, de hidd a vásznon behogyoznál rajta. Legalábbis én. A filmben amit elkezdtek szerintem nagyon jó, és tetszik az új irány. Mellesleg, addig nem érdemes bármit mondani a rháról amíg nem látjik mozgás közben, mert az rengeteget számít. Emlékszem anno a Beginseset is ugatták, aztán meg kiderült, hogy nagyon jól működik. Jó lesz ez na.

  17. Bocs Human általában azt nem veszem észre ami kiszúrja a szemem.
    Daprince te elolvastad amit írtam vagy csak a filmet nézted?

  18. nem jó, nekem nem tetszik így elsőre, túl robotzsarus, a beginses teljesen jó volt..

    egyébként marha jó volt a begins, dee miért kell most ezt folytatni? most akkor remake-elik azt hogy batman vs joker az 1-ből, ami alig 20(?) éve volt, vagy mi?

  19. Elvolastam. A filmet régebbről ismertem, és mondom hogy ebben a kontextusban, tényleg működik. Azután, hogy

    SPOILER

    A jokert hirtelen bekapja egy Alien, amit aztán szétlő egy Preadtor, az ember nem nagyon nézi a realitást. A stílus annyira el van találva, hogy felesleges fennakadni.

    SOILER vége

    Én arról beszélek, hogy a Begins által felépített világban, nem lenne odaillő.

    Persze itt meg az a fontos, hogy mindenki maga eldöntse, hogy megfelel e neki ez a világ, vagy inkább egy kevésbé földhözragadtabbnak örülne. szerintem jó döntés volt, mert jó lene végre egy szuperhős széria aminek nem űberszar a harmadik része az elsőhöz képest.

    Javaslom mindenkinek aki be tudja szerezni a Batman handbookot. Magayrországon nem jelent meg, de nagyon jó. A lényege az hogy az egész Batmané válást abszolút lehetségesnek veszi és mindent leír ami szükséges hozzá. Nagyon komoly. Azt próbálja éreztetni mint a Begins. Hogy elég pénzzel bárki lehetne Batman. Szerintem ez nagyon kellemes gondolat. :D

  20. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szkítör lemaradtál. Nyugi vannak mások is.

    A Batman Begins NEM REMAKE. REBOOT = ÚJRAINDÍTÁS
    Friss lappal indulnak, és semmi közük nincs az eredetihez.

  21. Nem hiszem hogy pont a ruhával veszítenénk el a realitás talaját én a két ruha keverésével arra gondoltam hogy megmaradnának a felszerelések, de stílusát, kinézetét tekintve egy sokkal inkább minimalista kinézet előnyösebb lenne, jó legyen kevlár, de nem kell csiricsáré legyen.
    Egyébként nem tudom mennyire ismeretes a Batman Year One, amelyet a semic itthon is kiadott, a Begins nagyjából ebből táplálkozik, Batman eredetileg sosem volt az a Burton féle rohadt misztikus karakter, vagyis misztikus volt de nem úgy ahogy Tim Burton beállította, a képregény, a Year One tökéletesen felépítette ezt a misztikumot, annak ellenére hogy reális volt, mert láttuk hogy hogyan alakul ki Wayne-ből Batman, láttuk a részleteket, a Begins ugyanezt a hangulatot adta, megmutatta azokat a realisztikus elemeket amelyekből összerakva megértettük hogy Batman mitől olyan misztikus.
    Namost ez a ruha minden csak nem Batman, vagyis inkább egy sokkal militársiabb Batman márpedig Bruce nem katona, hanemem detektív inkább, és ha már harcolnia kell akkor inkább harcművész.
    Tüzetesebben megvizsgálva a képet nekem, a válvédők az alkar, és a maszk tetszik, a mellkas még elfogadható bár itt ott visszafognám, a lábak viszont egyáltalán nem, a térdvédő még rendben, bár lehetne kevésbé feltünő de azon kívül .
    Ezzel nem állítom hogy a film nem lesz jó, vagyhogy a ruha szar, csak nekem kevésbé tetszik, mint a többi, a legjobb eddog a Beginses volt, a legszarabb pedig a Batman és Robinos, műanyagbimbók, úristen, degáz.

  22. A YEAR ONE-ban teljesen igazad van. Ott tényleg nagyon jól működött. Én nekem így tetszik, de majd csak akkor lehet rendesen megmondani ha láttuk a vásznon. Mozgás, megvilágítás, sztori….nagyon fogják befolyásolni, hogy mennyire működik a film keretein belül. 2008 van már?

  23. daprince: tisztában vagyok vele hogy a begins nem remake, hiszen az 1. Batman előtt játszódik, de most a Dark Knightsban benne lesz joker, akivel már küzdött Batman az 1-ben, és meg is ölte…akkor most jön a Dark nights amiben feltűnik joker, és akkor a végén megint az lesz hogy batman megöli???? szóval ez 1 kicsit furcsa sajnos….

  24. A remake az általában egy korábbi film egy-az-egybeni újrakészítése. Különösen a fontos sztoriszálak, és más filmekre kiható események újraalkotása szokott hagsúlyos lenni.

    Mivel a TDK teljesen új sztorival kecsegtet, és a karakterek is eléggé megváltoztak, nyugodtan kijelenthetjük, hogy NEM remake.

    Ennyi. Ez egy új trilógia(?), ami igyekszik minnél joban elszakadni a korábbi filmektől. Persze a képregény történelem egyik legmeghatározóbb gonoszát nem hagyhatják ki……

  25. so sorry Human.. csak gondoltam míg alapjába friss a hír beközlöm nehogy infómorzsa nélkül maradjon a nép és ahogy már Daprince leírta ez a Batpod.. durván néz ki.. bár nemtom a filmben hogy fog majd mutatni

  26. Most hallottam interjúban hogy nem akarni fogja, hanem szükség lesz rá. A Batmobile kialakításához stimmel, és nem semmi külső. Nekem bejön.

    Gondoljatok bele mit műveltek a Batmobillal. Na azzal azért nem voltak annyi mindenre képesek mint egy jóval kisebb járgánnyal és még így is beszarás volt.

    Kíváncsi leszek.

  27. nem kell bocsánatot kérni, de reges oldalt nincs sok értelme linkelni, mivel nem sokan fognak regelni csak egy cikk miatt, amiről semmit nem is mondtál hogy mi lapul mögötte.

  28. A reboothoz annyit, hogy imádom az Ultimate Marvelt!
    És tavaly rebootálták az egész DC Univerzumot (One Year Later)!!!

  29. Remélem, Lucius Fox nem egyszerre mutatja majd be Brucenak az új fejlesztéseket. Az unalmas lenne. Szerintem Batmannek itt még nem lesz olyan repülő gépezete, és jó lenne, ha Luci mást is csinálna, mint hogy technikai részleteket magyaráz a Tulajnak.

  30. Az előző öltözet egy duplaszálas kervlar-páncél volt. Hogy ez miből készül, arra ötletem sincs, de olyan jó rohamrendőrös kinézete van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.