Említésképp a Legdrágább az életed első 10 perc

Csak hogy tudjatok róla, a moviewebre kikerült a diehard4 első 10 perce. Aki rombolni akarja az élményt az skubizza meg, de spoilert nem nagyon várunk, az sem érdekel ha “ez de sz*r lesz”, mert meg fogom nézni vásznon jól, persze csak ha behozzák időben. Addig meg Legdrágább az életed TV spot.

update: közben láttam a filmet, Legdrágább az életed kritika emitt.

human
írta
2007. 06. 16. 02:44
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Említésképp a Legdrágább az életed első 10 perc” bejegyzéshez

  1. Hát aki hülye az nézze meg. Egyrészt minek fájdítsam a szívem, hogy mikor jön már, másrészt teljesen elrontanám a mozis élményt vele…

  2. Mivel hülye vagyok, megnéztem és így már biztos, hogy elmegyek moziba, ha nem jön előbb egy DVDSCR mint a 300 esetében anno :D Jó lesz ez :)

  3. Elvileg juni 28 a bemutato. De: Szinkronosan fog é menni a mozikban? Remélem igen. (Lőhettek lefelé emiatt)

  4. az utóbbi pár évben ritkán járok moziba, de ezt tuti, hogy premier napon megnézem. a jó öreg bruce a piszkos trikójában kihagyhatatlan. ja, és azon kevés filmszéria egyike, amihez sikerült korrekt magyar szinkront rettyinteni, úgyhogy még azt se fogom bánni, ha szinkronos lesz.

    az első tíz percet meg majd két hét múlva megnézem :)

  5. A hazai bemutatót június 21.-ére írják a mozineten is, meg az sg.hu-n is. Reméljük igazuk van.

  6. Én megnéztem sajnos,és senkinek sem akarom elvenni a lelkesedését,de ez nem túl die hardos,engem leginkább A kódneve: merkúrra emlékeztet,jó persze itt jóval látványosabbak az akciók,de véres atlétára nem érdemes számítani. Az egész olyan steril,mint egy orvosi rendelő..

  7. clay: nem hiszünk neked :P mellesleg 10 perc alapján (már ha nem az egész filmet láttad) kicsit meredek lenne megmondani, hogy mennyire steril

    ja de srácok a TRANSFORMERS űbercsászár, csak lestünk mint rozi a moziban, 2 és fél óra akció, humorral és eszméletlen robotokkal, kééééész!

  8. Human, ez a pre vetítés volt. :) Megmondom (emilben) mikor lesz legközelebb (a hivatalos bemutató előtt), akkor már felirat is lesz a film mellé. Az, hogyan jutsz be, rajtad áll. ;)

  9. nem mintha kéne felirat szal full angol előadás is jó bármikor :)

    Azt hogy mikor vannak a sajtóvetítések azt én is tudom, vagy bármikor meg tudom nézni, a bejutás az ugye már más dolog.

  10. Bocsi. :) Nem arra akartam utalni, hogy nem menne felirat nélkül. Csak most az volt…

  11. A 300-nál is ott rontottam el, hogy megnéztem minden fellelhető videot, nem is ütött a film így akkorát. Most ezt nem fogom eljátszani, kibírok még valahogy 1,5 hetet a premierig. Egyébként ennél az 1 filmnél én is azt mondom, hogy nem baj, ha szinkronos, de a Mom Park egyetlen feliratos kópiája mindig csábító ajánlat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.