Indy 4: Harrison Ford a szokásos cuccban!

Jövő nyár, emberek, ez már majdnem 100% meg minden. A jelenlegi munkacím Indiana Jones és az istenek városa (Indiana Jones and the City of the Gods), de ez még változhat. A nagy kérdés: nem túl öreg ehhez Ford? Itt a kép ahol kosztümben van már.

Indiana Jones and the City of the Gods - Harrison Ford on set

human
írta
2007. 06. 22. 15:54
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Indy 4: Harrison Ford a szokásos cuccban!” bejegyzéshez

  1. Soha egyik színész se túl öreg egy jó folytatáshoz, talán még megérjük a Mad Max 4-et is Mel-el, vagy a Vissza a jövőbe 4-et J. Fox-szal! :D

  2. *Harrison Ford 20évvel öregebb lett
    *Sean Connery kb ugyanúgy néz ki már lassan 30éve :D
    Kíváncsian várjuk mi sül ki belőle!

  3. Connery ha jol tudom sajna nem lesz :( Amugy inkább nézek egy öregebb Fordot mint hogy beújítsanak valami nyál gyerekkel. Nem tudok nagyon mást elképzelni oO

  4. Indiana Jones és az elveszett aranyjáróka legendája!

    Vajon a filmet is végigücsörgi?

  5. Szerintetek a jelentek hány szazalekaban fog tényleg ford szerepelni? Felvesznek pár blue box közelit, azztán mehet az öregek otthonába.
    Attól még táráráráááá táráráááá

  6. Minek már ez a 4. rész. Tiszta vénember! Nyugdíjas nácikkal fog viaskodni? Vagy ez már az 50-es években fog játszódni? Akkor meg nyugdíjas NKVD-sekkel.

  7. Kiváncsi vagyok, de attól még szerintem feleslges. Csak próbálnak megint kaszálni azokon a filmeken amiket már 1000000000000000000000szor kiadtak DVD-n.

    Az eredeti trilógia összes része nagyon jó volt. Kár lenne elcsúfítani a hírnevét. Majd meglátjuk.

  8. Sean Connery már a harmadik részben is Ford apját játszotta, pedig csak 8-9 évvel idősebb nála.
    A negyedik rész a kiszivárgott hírek szerint atlantis felkutatásáról fof szólni.

  9. Hmmm….Nem igaz,hogy MÁR 10 éve így néz ki…A CIA-filmjeiben meglönnyedt arcú, ernyedt öregedő volt már. Sztem egy fél év rákészülés (életmód), némi plasztika és KOZMETIKA kellett, speciális fittnesz-programmal… Ez belefér egy film költségvetésébe.
    S CSAK Ő hiteles, a szerep teljesen Hozzá kötött.

    Connery ÖREGEN jobb formát mutatott, mint 30 évesen. DE MA MÁR túl vén a skót megasztár…

  10. Nem kell ide plasztika, elég a fotosop is :) Gondolom, majd az utrómunkák során fogják Fordot fiatalítani. Ettől függetlenül ez a film úgy hiányzott, mint a Hegylakó 2 :(

  11. kicsit off: Spielberg az Indy4 után mit fog forgatni? Csak nem a Jurassip Park 4-t? Hallottam róla pletykákat. Jelenleg lehet tudni valamit?

  12. Várható Spielberg projektek:
    Lincoln (Liam Neesonnal)
    Jurassic Park 4
    Interstellar (scifi)
    Pacific (Elit Alakulat nyomdokain a II. Világháború csendes-óceáni hadszínteréről)

  13. én mondjuk várom, h mit hoznak ki belőle… mind Fordból, mind a fimlből… :)

    azt viszont sajnálom, h Connery nem fog játszani benne.
    ha jól tudom a Bahamákon áztatja a seggét, s esze ágában sincs bármit is “dolgozni”
    pedig nekem hiányozni fog! ;)

  14. Még mindig jobb, mint a Clint Eastwood újabb filmjeiben. Láttam Eastwoodot az Iwo Jima bemutatóján, beszélni alig tudott. Viszont kurva sok pénze van.

    Kár, hogy a régi Indiana sorozatot a 3. résznél abbahagyták – akkor kellett volna folytatni.

  15. Telesen felesleges pánikolni Ford kora miatt, hiszen ezúttal egy idősebb Indy-t játszik el. Nem hiába átszódik a film az eddigi három rész 30-as éveivel szemben az 1950-es években. Őszintén szólva kurva jó formában van ahhoz képest, hogy 64 éves!

  16. az lehet, de ha túl öreguras az “akció” az akkor sme jó. Nyilván senki nem gondotla, hogy harminc évest fog játszani, de ha egy 50 éves ugrál ott már nagyon jól kell hihetővé tenni a dolgokat.

  17. Sokkal fiatalabbnak néz ki, mint a Hollywood Homicide-ban, pedig az 2003-as.
    Mindent bele, Indy :D

  18. Amikor meghallottam ez év januárjában, hogy elkezdik az Indy 4-et szkeptikus voltam, jó párszor beharangozták már, hogy végre megszületett a nagy forgatókönyv. De most, hogy láttam képeket a készülő filmből tiszta eufóriába vagyok.
    Nem számít hogy ki mennyi idős,a Spelberg, Ford, Lucas trió nem fog csalódást okozni. A korábbi részek sem azért voltak sikeresek, mert Ford bácsi mozgékonyabb volt, hanem azért, mert a kor legjobb szakemberei csinálták: a rendezéstől a zenéig, a vágástól a vizuális effektusokig.
    Most sincs ez másképp. Lucas számtalan forgatókönyvet visszadobott. Nem azért volt ilyen válogatós, hogy a rajongókat húzza, hanem azért, hogy méltó folytatása legyen a trilógiának.

  19. Nekem szálka a szememben Ford mozgása,tisztára úgy fut mint egy csípőprotézises…sztem alkalmazhatnának egy futódublőrt neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.