Még két dolog: Indy 4 forgatás és a Postal film vicces, de tényleg

Szóval aki kiváncsi az Indy 4 első forgatási napján készült videóra az ide klikkoljon gyorsan, és Harrison Fordot ne lássa, csak a jó öreg rendezőt.

A tovább mögötti videóban meg a Postal első 3 perce látható (Uwe Boll rendezi!), egészen a főcímig, és gyerekek ez viccces, és most nem viccelek. Bahamaaas.

A félhivatalos teljesen hülyülős előzetest se haggyátok ki.

human
írta
2007. 06. 26. 21:27
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Még két dolog: Indy 4 forgatás és a Postal film vicces, de tényleg” bejegyzéshez

  1. Magának a Postal mozi készítésének az értelmét nem látom, ahogy a Doom, Bloodrayne vagy épp Halo megfilmesítését sem igazán tartom jónak. Uwe Boll-t pedig minimum halálra kéne ítélni az elkövetett bűneiért…

  2. A Twitchfilm szőrösszívű kritikusa ilyen szavakkal illeti Boll legutolsó alkotását:
    “Egy jó film? Igazából nem is emlékszem mikor nevettem utojára filmen ennyit.”

    Jó tudom, ez csak egy vélemény, de az előzetesek rendkívül biztatóak, mintha Borat találkozna az Amerikai kommadóval.

    Még legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy egy Uwe Boll-film megjelelénését várni fogom, úgy látszik vannak még csodák. :)

  3. 1:Egyáltalán nem baj hogy a játékokból filmeket készítenek, csak Uwe Bollt ne engedjék a közelükbe… A Halot egyébként asszem nem ő rendezi

  4. azt kell mondanom, hogy ez beteg, és tetszik. Uwe Bollnak a pokolban kéne égnie, de ez lehet, hogy jó lesz =)

  5. a Halo-val kapcsolatban Peter Jackson neve is felmerült, de azt hiszem mégsem ő rendezi, csak producerként vesz részt…

  6. Azt viszont le merem fogadni, hogy a film összes jó poénját már előtték. MAx vmi rettenet undorító dolgok lesznek. Uwe meg ne rendezzen filmet. Soha. Többé. Viasaton mostanában adják az Alone in the Darkot, Egyedül a sötétben – magyarul. Ha valaki nem ismerné a munkásságát az próbálja megnézni.

  7. Hehe. Nemtudom mi baj van uwe boll-al, de igazából nem is érdekel, mert ez úgy van ahogy Human mondja – VICCES! xD

  8. Ez télleg vicces.Egy letöltést meg fog érni,mert hogy boll filmre nem fizetek,az 100%

  9. Én meg a Dungeon Siege-t várom már, remélem, jó szar lesz. Nehogymá’ Herr Boll itt még a végén jó filmet csináljon, mert akkor mi lesz velünk? :)))
    A Postal elég beteg játék volt, bekattanva kellett civileket halomra gyilkolni mindenféle helyszíneken, meg rendőrökkel csatázni. Jó, ilyen van a GTA soroatban is, de a Postal messze nem ez a színvonal.

  10. Nekem sem volt szerencsém a Postal című játékhoz, ezért kérdezném, hogy ilyen vicces stílusban volt előadva a gyilkolósdi? Ez a 3. trailer…khm..

  11. hát vicces volt szerintem, de amúgy elég brutkó volt ásóval lacsapni a népeket, meg le lehetett hugyozni bármit, meg ilyenek. a küldetések is elborultak voltak néha.

  12. ja, ezt a kettőröl írtam. a postal 1-ben semmi sztori nem volt, cska egyszerűen a világ egyik legjobb – nem is tudom milyen nézetnek hívják azt amikor felülről sé oldalról nézed a rajzolt terepen a pusztítást,- akciójátéka

  13. “nem is tudom milyen nézetnek hívják azt amikor felülről sé oldalról nézed a rajzolt terepen a pusztítást”

    Asszem “izometrikus”nak híjják.

  14. A Doomot nem Boll rendezte, azzal olyan különösebben nagy bajom nem is volt. Viszont Boll rendez Far Cry, meg Bloodrayne 2 és Alone in The Dark 2-t. Tényleg nem tudom, ki az a marha, aki ezekre a szarokra pénzt ad?
    Az Egyedül a sötétbent egyszer elkezdtem nézni, mert Christian Slatert bírom, de a rock zenére lövés már nekem is sok volt. Ha valaki megtalálja azt a jelenetet valahol, belinkelhetné, egyszerűen mindent elmond.

  15. Hetvegen beleszaladtam az AitD-ba. Slateres, Nightwishes mozi, mondom nezzuk meg. (Akkro valahogy nem ugrott be, hogy Boll film). 15 percenl kezdtem azt hinni, hogy bealudtam a tortenetbe, mert egyik pillanatrol a masikra idonkent elveszett a fonal (pedig ez nalam max Lynch filmeknel fordul elo :) ).
    Valami borzalom. Most gondolkodtam, hogy osszegyujtom Boll-osszest es tartok egy szo-szerint “Bunteto Mozidelutant” .

  16. a postal az az 1986-os postai alkalmazottak által elkövetett gyilkosságokból merít. azok öltek rendőröket meg több hivatalos személyt.
    az angoloknak van is erre kifejezése: going postal ;)

  17. Láttam a Doom-ot és a Alien vs. Predatort is, amiket nem Boll rendezett. Az kell, hogy mondjam mindkettő szörnyű egy alkotás volt, pedig nem Boll rendezte…
    Az Egyedül a sötétben pedig nem volt olyan rossz film, mint ahogyan azt sokan mondják. Ha nem az lenne a címe, és nem keresné mindenki mögötte a játékot, akkor talán még élvezné is…

  18. OFF:
    köszi az infokat már ennyivel többet tudok.én valahogy megálltam a focimanager játékoknál:D

  19. Érdekes volt. Bár szerencsére nem láttam sok boll filmet, de ezt lehet megnézem. Meg a Bloodrayne-t, ha már Kristiannával forgattam ;)

  20. Ha ami film lenne nevetnenk, mert ez vicces. Nemet filmen meg azt nevetem, hogy ez nekik vicces! Jobbra szamitottam, de Uwe-tol csak ennyire futotta. Kar.

  21. A jatek fasza bar egy kicsit antiszocialis, a filmben csak a szereposztast basztak el egyatalan nem hasomlitanak a jatekban szereplokre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.