33 hozzászólás a “Grat a többieknek, a filmbuzi viszont az első háromba sem került a Blogversenyen a kategóriájában” bejegyzéshez

  1. részvétem, amúgy meg ki nem sz@rja le, mit hozott ki a zsűri? ki az a sok senki a névsorban? mert én egyiket se ismerem …nem akarom elhinni, hogy ennyire fontos legyen … és ha nem írsz egy hónapig akkor sírok! Ezt akarod? :)

  2. A szakmai zsűridöntés már akkor el van döntve, mikor elkezdődik a verseny… Szerintem a legtöbb versenynél a közönségdíjak a legmeggyőzőbbek, mert a tömeget nem lehet elrettenteni véleményüktől. Én szerintem jól csinálod, amit csinálsz, és szerintem még vagyunk páran ezzel a véleménnyel!

    UI: véres atlétában rohanj a zsűri közé és ordítsd az arcukba, hogy Yippee-ki-yay, motherfucker! Megnézzük a blog jövőre hogy szerepel. :)

  3. bocsi de ez szeintem gáz hogy ennyire fontos neked ez a hülye verseny…
    valszeg nem érdekel de asszem én most leszedlek rss-ről…kár.ciao

  4. Hallod, Human, ez egy kurva hülye és félreérthető cím. Azt sugallja, hogy a mi hibánk az első háromba sem kerülésed :]

    Ennek is a mai trendi cinizmus az oka, az ember egyből ilyen szemmel néz minden mondatra.

  5. hát ez a poszt nem adja a legszimpatikusabb képet:( ne érts félre bírlak, meg a szájtot de ez most hülyén jön ki tényleg…

  6. Human én ide jövök megnézni mit fogog megnézni (letölteni). Abszolut az én izlésemet hozod, bár én imádtam a pókember3-t. Csinálj egy rendes design-t a blognak, és sokkal több képet bele. (a yummie sokkal yummie-bb).

    Ne foglalkozz a sok blokkerrel. A junkie és a buzi a legjobb.

  7. Amúgy is egy baromság az egész, én leestem a székről! Minden tiszteletem graffitemberé, de az automatikus tárgy-ragot pl. nem ő találta ki, hanem a Galla Miklós kb 15 évvel ezelőtt!

  8. most látom azért a kategóriában megverted a junkie-t.
    “…egy hűtlen jedi lovag darth vader, az ő árulása lett apád veszte.”

    :)

  9. ja és készül az új design, és terveket látva 2 ember szerint jobb lesz, aztán majd meglátjuk

  10. király. új design!

    tipp: írj rá a képekre, az annyira szép tud lenni.
    másik tipp: cím legyen talpas font
    harmadik tipp: filmbuzi logo mostmár aztán végre

  11. lesz ahogy lesz. nekem így is tecc a cím, de előtte meg talpas volt szal majd kdierül

    a bejegyzések még nincsenek megcsinálva, csak a felső meg a háttér rész

  12. gyá most nézem, zsűri? az meg minek, ők 5-en vagy hányan adnák a reprezentatív többséget, akiknek a véleményét figyelembe véve 100.000 netezőre is alkalmas véleményt lehet felálítani? Na menjenek a p*ba! Egy blogot az olvasói közönség és annak száma reprezentál(jó oder rossz) főleg ha ilyen a téma. Filmek vazzeg, minden fajtából, az emberiség egyik legkedveltebb szórakozása, tv-n, video-n dvd-n stb.-in is a legtöbbször filmet(oke majd valaki megmondja hány % filmet nézünk). ugye az átlag ember világviszonylatban már több órát tölt tv előtt, ha egy filmes blogot olvasó közösség nem reprezentatív akkor semmi se az. Márpedig ha elfogadjuk hogy az akkor semmilyen buznyák zsűrinek helye nincs! A közönség dönt és kész! Na azt hogy egy rajzolós oldalt többen olvasnának nehezen hittem el, de ezek szerint talán mégis(vagy az ottani olvasók 90%-nak nem 5 email címe van hanem 100) ja és persze a humoros rajzokat kedvelők már közel sem adnak olyan reprezentaív(igérem többet nem írom le ezt :)) mintát mint a filmnézők!
    Human én nagyon sajnálom!
    és a végére minden felelőség elkerülése végett:
    ez az egész itten felfé csak szerintem…

  13. A yummie-n volt egyszer belinkelve knoxville honlapja, na olyan stílusú honlap nagyon elrugaszkodott a tervezett “koncepciótól”? Mert az elég faja lenne… :)

  14. 1. A blog jó.Gondolom,elsősorban a magad örömére csinálod. Ha jó (és megint mondom,jó) az átjön az olvasóidnak.Fontos Neked. Ne engedd,hogy egy látszólagos kudarc kedvedet szegje! Eggyel több ok,hogy még jobb legyen.

    2.Az ellenfeleket (ez nem Neked szól,hanem a kommentezőknek),és a zsűrit nem kell lebecsülni,mert ha jövőre Te győzöl,akkor rossz szájízű lesz a győzelem.Egy igazi “harcos” becsüli az ellenfelet, mert ha győz elmondhatja,nagy és nemes küzdelemben lett bajnok.Ugyanígy a zsűri is. Most úgymond hülyék gyülekezete, de ha nyertél volna, akkor bölcsek grémiuma.Sem egyik, sem másik.Emberek.

    3.Tedd a dolgod, a legjobb tudásod szerint,csináld örömből,jókedvvel,igényesen,és meglásd az annyira vágyott siker sem marad el!

    4.És ha az is meglesz majd, rájössz, hogy másnap ugyanúgy kell majd folytatnod,a díj nem fogja helyetted megírni az aznapi bejegyzést.(Sőt,elárulom sokkal nagyobb lesz az elvárás veled szemben)

    5. :)

  15. Részemről gratulálok, sztem a közönségszavazatok azért többet mondanak, mint a zsüri véleménye.

  16. Sztem is a közönség a fontosabb. A zsűrivel meg tavaly sem értettem egyet sok pontban. Ráadásul hülyeség az egész formátuma. És 99%át nem is ismerem.

  17. grat es a kozonseg az igazi zsuri. a valasztott zsuri gaz. (a feeddemon is 583 subs-ot ir.)

  18. a feedemon honnan tudja hányan iratkoztak fel a feedre? ezt csak a szerver tudja ahonnan lekérik a programok, és a szerver számlálója a sidebaron látható. 715.

  19. Gratula! A zsűri ítélhet, ahogy akar, nekem továbbra is a “napi betevőm” lesz e blog. :) Szóval, ahányszor gépközelbe jutok otthon vagy a melóban, rss mappa kinyit, filmbuzira katt.
    Igazából az olvasók (perpill. 745) érdeklődése a lényeg, a többi rizsa.

  20. nem összekeverni, az csak az rss tömeg, amúgy meg 3000e olvasó fordulgat elő mostanában :)

  21. Ne is törődj vele, amíg van hozzászólás, addig olvasunk, itt és máshol is, csak így tovább!

    Ha nincs ilyen szavazás, akkor sem történt volna semmi, írnál tovább igényeseket, amit elolvasnánk, hozzászólnánk.

    No para, hold!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.