19 hozzászólás a “Lépjen elő a tinivígjáték rész írója” bejegyzéshez

 1. Én meg még nem láttam a filmet, így egy Spoiler feliratot mellékelhettél volna elé, hogy ez mi is lenne! Oke lelőttem 5 mp után de akkor is :(

 2. ó igen, ez most mindent elspoilerezett a filmből, főleg h az elejefelé van. Én is spoilerutáló vagyok, de ez marhára semmi.

 3. Nem tom’… szerintem az ilyen jelenetek tették a filmet igazán jó popcorn mozivá. Anélkül egy üres és buta, de látványos akciófilm lett volna. Így viszont úgy éreztem magam, mint anno a 90-es évek elején, amikor tiniként beültünk egy odaverős akciófilmre.

 4. szerintem az diehardnál volt, mármitn az az érzés. Itt nem volt jól összegyúrva a kettő, mert az akciót elcseszték. Na jó, nem akarom oltani a filmet megint, ott a kritikám :)

 5. Nem tudom, nekem meg éppen a Die Hardnál volt az az érzésem, hogy jójó meg tényleg nagyon akciódús, de semmi extra. Olyan mint a többi Die Hard. Ellenben nekem a Tf teljesen újat tudott mutatni mint robotos akció film.

 6. Ez a film legalább nem akart komoly lenni.. legalábbis az ilyen jelenetek erre engednek következtetni. Ellenkező esetben meg jóval hatalmasabb égés lett volna :|

 7. Mil rátapintott a lényegre:
  Sajnos ez egy olyan poén amit mi kb az oviban nyomtunk.

 8. “Sajnos ez egy olyan poén amit mi kb az oviban nyomtunk.”

  ööö, és ez sajnos? ez benne a legnagyobb, szvsz.

 9. ok, elfogadom hogy nem rossz film, elfogadom hogy 1-2 tűrhető jelenet van benne, de ne rajongjunk már, annyi sokkal jobb film is van, sokkal viccesebb/jobb belinkelhető jelenettel szvsz. Ez arra jó volt hogy beültem moziba, kikapcsoltam agyat oszt cső. Megkockáztatom ha nem rakja bele Bay az Armageddonos műdrámáját akkor a poénos részek is jobban ülnének, nekem vhogy a sokat akart a szarka eset jut eszembe.

 10. ja, igaz, sry. a hsz inkább ilyen üvöltés volt a nagyvilágba, akivel találkoztam eddig még mindenki istenitette. egyébként nekem pont a kézikamerás style-al nem volt bajom :) ízlések és pofonok. off:most néztem meg disturbia-t Shia LaBeouf-el, nem is volt rossz így vasárnap délutáni vegetálás közbe, eye-candy itt is megvolt:
  http://www.imdb.com/gallery/ss/0486822/229.jpg.html?path=pgallery&path_key=Roemer%2C%20Sarah&seq=21
  nem ez a kép mutatja a legtöbbet a csajból, mégis

 11. szerintem nagyon jó volt a film, egy élőszereplős “mesét” láthattunk, ami még vicces is volt. ne várjunk el többet tőle, és akkor nagyon jól fogjuk érezni magunkat.
  btw, nekem az a rész is tetszett, amikor a kis genyó deception fejét veri a terminálba amikor megszakíták a letöltést, azon hangosan felröhögtem.
  apropó, titeket nem emlékeztetett a kis robot hangja valamire? nekem a szörnyecskék jutott eszembe, mintha ők “beszéltek” volna hasonló módon. ráadásul a film végén, a nagy harc jelenetben az egyik transformer felborít egy teherautót amin egy gizmonak a képe van.
  vélemények?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.