Bourne: javítva

Kinn vannak az első kritikák, és már amúgy is akartam írni egy 10 oldalas káromkodást amiért csak októberben hozzák be Mo-ra a Bourne Ultimátumot. Ha a nézhető (r5) rip előbb jön ki mint a hazai bemutató…

Egész egyszerűen ezért nem értem, hogy a forgalmazók miért sírnak a kalózkodás miatt. Filmet akarunk nézni, de nem 3 hónappal később. Lehet, hogy be sem mutatják, ha véletlen elhasal Amerikában. Filmet akarunk nézni akkor, amikor kijön! Magasról teszünk egy akciófilmnél a kamerás verziókra. (Dumálós komédia az más, ott a dvd előbb jön ki (Knocked up) mint ahogy itthon bemutatják.). De ne szivassatok minket, és az átlag nézőt se szivassátok! Persze, hogy lekalózkodja vagy megveszi pecsánál, esetleg lemásolja a personal dealere (borítóval, dvd tetejére nyomtatott cuccal) 800-1000 forintért. Aztán jól megnézi a valószínűleg gagyi kalózdvd felirattal, mert a filmet akarja látni, és akkor akarja látni, amint lehet. Minél előbb, mert megy a médiagépezet és a hype. Persze, a filmnézés luxus, nem “jár” csak úgy. (Ezt az érvet is beszokták dobni ilyenkor.) Persze, hogy nem jár, hanem fizetünk érte 1200-1300 körül, és megnézzük a 320 forintos fél literes kristályvizet iszogatva a drága popkornhoz, perechez, m&ms-hez.

Pl. a Bournról már írnak az újságírók, és enyhén szólva is pozitívat. Olyat, hogy rohannék az augusztusi bemutatóra. De nem tehetem meg. Nem a hazai forgalmazókat szidom. Azt szidom, aki eldönti mikor jön be hozzánk is valami. Ha egy amcsi az, akkor őt, ha a magyar az, aki mégsem vállalja be, mert szerinte nem éri meg, akkor őt.

ezagyerek
írta
2007. 07. 23. 12:22
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.