Heti mozi bemutatók: Július 26.

Oké, rendben, biztosan jó a Moliere is, de én tuti a csipet csapatra nevezek be, ha már kibírtam a TS-ek meg kamuTC-k hadát hősiesen. Valszeg még ma jön kritika, addig meg pszt!

  • Moliere
  • Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik
human
írta
2007. 07. 26. 12:00
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: Július 26.” bejegyzéshez

  1. Ez tetszik: “ha már kibírtam a TS-ek meg kamuTC-k hadát hősiesen”. Ez már valami.

  2. látom ez a vesszőparipád diego… igen annál nem bírtam ki, mert egy dvdscreener az már jobb minőség mint egy ts/tc.

    Francért ültek a bemutatón, de komolyan, én szívesen otthagyok általam várt filrme pénzt, de ha nem tudják a dvdket megelőzni bemutatóilag, akkor ez van. Légyszíves ne lovagolj tovább a témán, mert én aztán csomó pénzt elszórok mozira/dvd-re, például azokkal szemben akik a diehardot/transformsrts is ts-ben nézték meg (pedig világpremierek voltak, szerencsére), aztán szart sem láttak az éjszakai jelenetekben.

  3. Azért töröltelek, mert marhára nem akartam a 28 hétnél az hogy ki honnan tölti le melyik verziót duma legyen. És ezért van általában minden warez cucc törölve, feliratkérés is, hiszen mindenki le tudja tölteni magának a filmet, nem kell megbeszélni. A filmről kell beszélni, a többit meg valami warezfórumon kidumálni ha nagyon nem megy.

  4. hello.

    igazából nem találtam kontaktot, ezért ide írom amit szeretnék. megnéztem a cashback (2006) címü filmet.
    http://imdb.com/title/tt0460740/

    azt hiszem érdemes volna róla írnotok :) szerintem nagyonjo, biztos örülnének neki azok akik rendszeresen látogatják az oldalt, és még nem látták. hát ennyi.

  5. diego: komolyan nem mindegy? általában arra megy ki az ilyne kérdés hogy milyen verzió/honnan tölthetem le. Automatikusan törlődnek részemről, mert offtopik, nem a filmről szól.

  6. látom h direkt kötözködsz, de minek? ez egy filmnek a hozzászólásai rész? itt nem zavar az offtopik (warez azért zavarna) mert az on annyi lenne, hogy “én ezt nézem meg”.

    De látod, ha ezeket a hozzászólásokat ott követtük volna el, akkor máris mennyi felesleges off hozzászólás lenne a 28 weeks laternél.

    légyszíves ne játszd az értetlent tovább, mert türelmes vagyok, de kezd elegem lenni. Ha warezről akarsz dumálni nem itt kell és ennyi, van rá ezer hely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.