Saw 4 morzsák

Először is egy poszter, viszont a tovább mögött a rajongóknak egy kis finom csemege. Konkrétabban: a film első pár perce, rögtön egy csapdával. Amúgy bírom, hogy olyan dumák járták a netet, hogy nc-17 besorolást kapott a film (ez a legmagasabb, csak felnőttek mehetnek a filmre és nem lehet reklámozni a szokásos csatornákon, mert tiltott), mivel annyira brutális. Ez mondjuk lehet igaz is, csak hát moziban bemutatáshoz tutira lefinomítják sima rated R-re. Na majd az unrated dvd (mondjuk unratedből leginkább diehardot várjuk).

Saw 4 poster

human
írta
2007. 08. 14. 18:22
megjelenés
44
hozzászolás


44 hozzászólás a “Saw 4 morzsák” bejegyzéshez

  1. Úgy látom tovább fokozzák a brutalitást, pedig már a 3. rész is elég durva volt. Azért várom.

  2. Nekem a 3. rész nem adta,az első meg a második viszont szétszedett!Ez most újra feltámasztotta a reményt:)!Most pedig megyek hányni;)!

  3. Tudni valamit a háttértörténetről? Nem akarok spoilerezni, de a 3. rész vége után hogy folytatják a dolgokat?

  4. “Tudni valamit a háttértörténetről?”

    A harmadik rész főjátékosa kénytelen tovább játszani, mivel ugye első körben elbukta a játékot.

  5. Spoiler következik!

    “A harmadik rész főjátékosa kénytelen tovább játszani, mivel ugye első körben elbukta a játékot.”

    Az ok, de ezt a csapdát pl ki építette? Ha jól emlékszem, a 3. végén meghalt Jigsaw és Amanda is, a főcsávesz célja pedig a lánya kiszabadítása lett. Vagy ez közvetlenül a 3. után játszódik, de akkor meg nem értem, hogy mi köze ennek a kislányhoz. Vagy egyszerűen hülye vagyok.

  6. Miért nem lesz ebből sorozat? Biztos van olyan csatorna, ahol éjjel-nappal B horrort nyomnak…

  7. ez csak a szokásos saw-s véradó reklám hirdetése, a poszter az jópofább.

    nc17: jaja, lol. minden film annyit kap, aztán vágnak:D

  8. SPOILER:Ha jól tudom Jigsaw felesége fog játszadozni.
    Sztem ez a jelenet inkább komikus az eddigi kezdéskhez képest, elég ötlettelen és a 3. rész bevezető kínzásainak közelébe se ér.

  9. Hiányolom a magnót, amin rajta vannak az információk. De majd ha megérkezik a film, úgy is kiderül minden. Ez a jelenet meg a Fűrészhez méltóan beteges és durva.

  10. “Azért ez a poszter nagyon durva. Nem fogják ezt is betiltani? :)”
    ööööö miért is??? te látsz rajta vmit amit én nem?
    Amúgy számomra a Fűrész csak a Saw 2 volt… az 1-et több hónapra rá láttam, amikor már mindenki ódákat zengett róla…és inkább nc, a 3 meg hát… hagyjuk.

  11. tudom kibasz hülye vok deeee ennek a csapdának it a videoban nincs semmi ételme! hisz amelyiknek össze van varrva a szeme az ugy sem tud kiszabadulni… annak kulcsa sincs… vagy most én nem értem? :D

  12. szerintem remek kis film lesz ez… :)
    az első 3 is jó volt, és aki szerint nem az nem érti az egész pszichológiáját!!
    asszem a saw történetében mindig is az volt a lényeg, hogy az emberi túlélési ösztön határait feszegesse… ;)
    kösz a trailert!
    jó a site!!
    üdv!!

  13. én csak azt nem értem h a kisfilm végén mi történik a fickóval miután levette a nyakáról azt a bizbasz?

  14. “végén mi történik a fickóval miután levette a nyakáról azt a bizbasz?”
    Kinyitotta az összevart száját… :)
    1et értek kenhu-val. Már a Saw1 is egy korszak alkotó film a rendezőktől (szerintem) Hihetetlenül fantáziadús, kreatív és alter. Lehet hogy én láttam még életemben kevés filmet de szerintem egy filmben sem boncolgatták még ennyire gátlástalanul, részletesen és kreatívan az emberek reakcióit sokkos állapotban. A csapdák és játékok hatalmas fantáziára utalnak a rendezők részéről, már csak hab a tortán hogy minden rész végén nagy csattanót készítenek. Ami aztán vagy jól sikerül, vagy nem.(szerintem az 1. rész befejezését eddig nem tudták felülmúlni) THX a site-ot és az infókat! NAGYON VÁROM A 4-ET!!!!:D Jó filmezést majd hozzá mindenkinek ( ja és nehogy szinkronban nézzétek! :)

  15. Jó ez a SAW, engem már megihletett :)

    http://www.youtube.com/watch?v=x7kSMjQT1oQ

    Nem arról van itt szó egyszerűen, hogy a bevarrt szájú tudja mi a helyzet (ki kell szabadulni a kulccsal), csak nem tudja elmondtani ? A kevarrt szemű meg nem érti mi van és csak védekezni próbál. Ha várnak akkor a gép bedarálja őket. Esetleg elég lett volna a lánccal egy csombékot kötni magára a gépre és leégett volna az egész ketyere :) vagy elszakad a lánc. De ugye a néma nem tudja elmondani, a vak meg nem látja…

  16. HÁt ez a rész kicsit odatett..az elég gyenge teljesitményt nyujto 3ik rész után ha ilyenekkel lessz tömve a 4.-ik akkor még az 1ő részt is felül múlja:)

  17. Szerintemmegint Amanda lesz a kirakós. Mert a 2.ik részben is még a Jigsaw is túléli a balasetet. Amandának csak a Nyakát lőtte meg Jeff. Nem?? De ahogy én néztem a saw4.com on hogy ott mik vannak… Nem rossz. De az első része a fűrésznek eléggé unalmas. A második elmegy. A harmadik már jó lett, van sok sok kínzás benne és kiderül sok minden.
    Kérdésem lenne. Ha valaki megtudná nekem adni a saw-nak a zenéit annak nagyon hálás lennék. Köszi.

  18. megnéztem..iszonyú
    de a legvége..megdöbbentő..ha érdekel valakit megírom, de nem akarom elrontani a csattanót

  19. sztem beteg ember akinek ilyen az eszébe jut!a harmadik rész is nagyon kemény volt,de sztem ez még brutálisabb lesz!

  20. Ma néztem meg a 4et… jó film :) igaz szvsz az első közelébe nem ér, az első pszihikailag sokkolt, ez már látványilag… hm, kicsit észrevehető változás :) az én sorrendem a filmekterén 1,4,3,2, a 2ben a csoportos baszkolóás nem jött be :S

  21. lol…lololol
    ha mégegyet csinálni mernek sorra legyilkolászom őket. Azzal rontanak el csomó filmet, hogy 2-nél több részt csinálnak neki…

  22. Üdv mindenkinek ! Én nemvagyok nagy horror rajongó, de a SAW eddigi részei még nengem is lenyűgöztek. Nagyon ötletesek a filmbeli csapdák és nagyon tetszik, hogy részről részre többet tudunk meg Jigsaw-ról.
    Várom a IV-et énis :)

    “Szerintemmegint Amanda lesz a kirakós. Amandának csak a Nyakát lőtte meg Jeff”

    Lehetséges, hogy nem mondok újat vagy már közbe láttátok ti is, de Amanda szerepel a SAW IV Cast-ban. Tehát ő is lesz.

    Shawnee Smith … Amanda
    # Saw IV (2007) …. Amanda

    Link: http://www.imdb.com/title/tt0890870/

  23. hát pedig elvileg még kettőt is készitenek majd ebbol a remekműből (6 részre vannak szerződve:)),

  24. Ha jobban megnézed, akkor szerepel benne Eric Matthews is, aki állítólag eléggé halott… :) Szóval sztem csak ilyen bevágások miatt szerepel benne. És asszem vhol olvastam, hogy Jigsaw és Amanda is halott, ez biztos. Viszont a felesége sztem komoly szerepet játszik majd benne…

  25. Szerintem kurva jó lesz! a 9ediket nem tudom XD de a négy biztos jó lesz épp most töltöm XD

  26. Hali mindenkinek!
    Erre reagálnék:
    Ha jobban megnézed, akkor szerepel benne Eric Matthews is, aki állítólag eléggé halott… :) Szóval sztem csak ilyen bevágások miatt szerepel benne. És asszem vhol olvastam, hogy Jigsaw és Amanda is halott, ez biztos. Viszont a felesége sztem komoly szerepet játszik majd benne…

    Az elözö részekben nem mutatták hogy meghalt volna és én láttam már 4. részt és igenis benne van igaz hogy van bevágás meg vissza emlékezés is a multba, de nem halt meg.

    2.ként erre reagálnék:

    Szerintemmegint Amanda lesz a kirakós. Mert a 2.ik részben is még a Jigsaw is túléli a balasetet. Amandának csak a Nyakát lőtte meg Jeff. Nem?? De ahogy én néztem a saw4.com on hogy ott mik vannak… Nem rossz. De az első része a fűrésznek eléggé unalmas. A második elmegy. A harmadik már jó lett, van sok sok kínzás benne és kiderül sok minden.
    Kérdésem lenne. Ha valaki megtudná nekem adni a saw-nak a zenéit annak nagyon hálás lennék. Köszi.

    Egy nyak lövés útán az ember általában meghal nem pedig elsétál orvoshoz, ott meg nem nagyon maradt ember aki segitett volna neki hogy eljusson az orvoshoz. 2. Jeffet úgy bezárják a 3 végén és Jigsaw hullája és Amanda is ott ragad. Jeff nejéről nem is beszélve. Szóval még ha Amanda életben is maradt volna sem tudna játszani.

    Aki még nem látta annak ajánlom én Jan. 10-én mikor bejön a hazai mozikba biztos megnézem hisz ott igazán jó a hatás, senki nem fog csalodni és 4.-nek a vége is olyan hogy csak néz az ember hogy mivan???? Bár nekem 2x kellet végig nézni az utolsó 5-10 percet hogy meg értsem hogy mi miért történ, meg kissebb időzavar, de nagyon jó finálé. Én már nyagon várom a további biztos 2 részt.

  27. Szia Laci!

    Szerencsés vagy hogy láttad, én még sajnos nem… :(

    Így hogy láttad egy kicsit értelmetlennek tűnik veled vitatkoznom, de a 3-ban Jigsaw azt mondta Amandának, hogy “otthagytad holtan” rá utalva. Bár én mindent el tudok képzelni, de hogy Amanda amikor visszament, akkor nem ölte meg, az elég fura lenne. Meg hogy két törött lábbal még komoly szerepet játszana a “jövőben”, azt se nagyon. :) Persze visszaemlékezések, bevágások lehetségesek.

    De majd ha én is látom, lehet hogy revidiálnom kell a véleményemet.. :P

  28. Hyloo mindenkinek! Sztem a 2. rész viszi a pálmát. Hihetetlenül jó a vége. És nincsenek is “annyira véres” jelenetek benne mint a többiben. A zene hozzá pedig ütős. Kiráz a hideg amikor meghallom. A 3. mintha vki más rendezte és írta volna, nem jó. Kíváncsi vok a 4. részre, remélem jobb lesz mint a 3.

  29. Revidiálnom kell a 37-es hozzászólásomat… Tegnap láttam, szóval nem szóltam semmit… :P Jég veled!!! :D:D:D

  30. “én csak azt nem értem h a kisfilm végén mi történik a fickóval miután levette a nyakáról azt a bizbasz?”
    Tudod, be van varrva a szája… és kinyitja, és felszakad a varrás…(biztos qvára fájhatott neki)

  31. HA látátok akkor azt mondom hogy szarultettétek mert a magyarok azt mondták nem fogjáják szinkronizálni de külömben a kommentárakból azt tudom hogy Jigsaw fojtatja!!!!!!!!!!!

  32. Hát tudom kicsit megkésve de én ma néztem meg a 4. részt.
    én nekem nagyon bejött főleg a végén a szokásos fordulat.volt egy kis kavarodás részemről,nem vágtam h ha az elején boncolták Kramert akkor hogy lehet ott a végén:D
    de aztán rájöttem h az eleje a vége végülis:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.