Új Aliens Versus Predator trailer

Ebben nincs vérengzés mint a legutóbbiban, de azért én mgé nem aggódok. Egyrészt PG-13 besorolással senki nem menne el az új AVP filmre (remélem) másrészt tippre ezt csak azért készült, hogy a gyegébb korhatárú filmek előtt is lehessen reklámozni a filmet. Mégha a kislurkók majd nem is nézhetik meg, hehe.

13 hozzászólás a “Új Aliens Versus Predator trailer” bejegyzéshez

  1. szerencsére kinőttem már abból a korból, hogy az év legjobb másfél percéből következtessek az év legjobb 120 percére.

    koppanás lenne, ha a 4. és a 74. perc közé bevágnák a máv szimaptikusok egy mahler hangversenyét. akkor is ugyanilyen előzetest lehetne nyomni és mégsem biztos, hogy az év legjobbja lenne…

    (modjuk ezt csinálták a 300-zal is. telenyomták 20 perc baromsággal, sallanggal és még ennek ellenére is olvastam már egy véleményt (eskü!), hogy az volt az év filmje.

  2. Igen, ez az év filmje dolog kicsit vicces. Nekem az előző eléggé tetszett -valszeg csillapította egy kicsit a mindannyiunkban lakozó AvP témát, amit eddig csak képregényből ismerhettünk meg-, de ha ez 200x jobb lesz, na akkor sem lesz az év filmje.

  3. Nem sok egy kicsit az az 5000 ember minusz?
    Aliens-ben is kiírtottak egy kolóniát, de szvsz egy kicsit soknak tűnik! Én is nagyon várom a filmet, de egyre jobban félek attól, hogy nem a rettegésen lesz a hangsúly, hanem egy agyatlan henetelés lesz az egész film. Minden estre a remény hal meg utoljára. :)

  4. Vvoooaaaaoov Megőrülök az ilyen filmekért nyugodtak lehettek ez odabaszós lesz érzem! Szerintem ti is!

  5. Crot, az elejétől fogva az agyatlan hentelésre ment ki a játék, ez már köztudott. Rettegés? Amcsi filmben? Na ne má. Vérengzeni még talán tudnak.

  6. Remélem agyatlan hentelés lesz az egész film :D

    Trailer alapján fincsinek tűnik, de még simán benne van a pakliban, hogy megint egy olyan kakalukot kapunk, mint az előző AVP film volt, aztán szívhatják a fogukat a hardcore alien/predator babagyűjtő fanatikusok is, hogy wtf, miért nem adja el azt a mocskos kultuszt a film, amit az első alien meg predator filmek köré nyaltak.

    Fix, hogy nem az év filmje lesz, de talán egy trágyaformers mércét odarak.

  7. Nekem az erdős jelenetek tetszettek a trailerből, aki annak idején a VHS korszakban látta még a Predator 1-et Schwarcival, annak ‘megdobbant’ a szíve, főleg mikor a fák közt átsuhant a láthatatlan semmi… Szóval a Predator fanoknak sztem OK lesz a film, viszont űr nélkül az Alien kicsit fura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.