Terminátor 4 film 2009-ben?

Egyelőre még nincs rendező, meg a T3 íróit eresztették rá a forgatókönyvre, viszont → a jövőbeli háborúval foglalkozna! how cool iz dat? Tudom, én azon pár ember közé tartozom, aki nem rohant ki sírva a moziból a T3 közben, hogy mit tettek a kedvenceivel, miközben Arnoldot épp átrángatták egy épületen. Tada-ta-tada. (Plusz a “Terminátor sorozat” szerintem nem lesz túl erős, de tévedjek, komolyan)

human
írta
2007. 09. 26. 22:31
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Terminátor 4 film 2009-ben?” bejegyzéshez

  1. Hát az első részt csak a nosztalgia miatt tartom jónak, a második rész az igazi, a harmadik meg kb. úgy más, ahogy a Die Hard 4 az előző részekhez képest! Hiába no, itt is sok év telt el a klasszikus részek óta!
    Tiltakozni nem fogok ellene, legfeljebb megtekintés után fanyalogni.

  2. Szerintem a T3-om volt a legjobb rész,mert ott kapunk tulajdonképpen választ az egész filmre!Hogy,hogyan is kezdődott az egész!A T3om akár lehetne T1is hisz itt kezdődik a háború az emberek és a gépek közt!

  3. Szerintem arra gondolt, hogy mint akció film szar volt, de nem volt “egyszer majd elsz háború és szrönyűség” hanem derültek ki dolgok, végre volt egy kis történet is (habár gyenge).

  4. valaki azt árulja már el nekem, hogy a 3. részben kristina loken hogy a rákba tudta irányítani az autókat a nanoszarjaival? mert odáig oké, hogy átveszi felette az irányítást meg ilyenek, de hogyan nyomja le a gázpedált, tekeri el a kormányt, vált sebességet? mert ha mondjuk teljesen elektronikus vezérlésűek lennének akkor oké, de szerintem ez akkora nagy szarvashiba a filmben, hogy 100 méterről is szúrja a szemem

  5. en mar a masodikra is azthittem hogy a jovoben fog jatszodni a haboru kozben kb voltam 6 eves, es amikor kiderult hogy megint csak losangelesben uldozik egymast abbahagytam az orvendezest

  6. brianaspirin! Tök egyszerű a válasz. Ez egy film, vonatkoztass el a valóságtól. Az időutazás nem zavart?

  7. noha nem értek a nanotechnológiához, de szerintem Pizsama abban nincs igazad, hogy elintézed azzal, hogy ez csak egy sci-fi. A star wars-ban is vannak szabályok, adott (film-)valóságra vonatkozó törvények, és ezeken belüli következetességek, vagy éppen következetlenségek, amely utóbbiak igenis hibái egy filmnek!

  8. Pl. hogy az űrben nincs hang? Talán az egyik legnagyobb hiba az SW-ben. Mégis, vajon ugyanolyan látványos és élvezetes lenne a Yavin-4-nél zajló csata hangeffektek nélkül, vagy a Halálcsillag néma felrobbanása?! Én csak azt mondom, néha nem árt kikapcsolni az agyat, és átsiklani az ilyen technológia/fizikai bakik felett.

  9. kövezzetek meg, de nekem az általad felsoroltak pl szintén hibának számítanak (a halálcsillag néma felrobbanása pl szerintem hihetetlen hatásos lett volna). már csak ezért sem lehet igazán jó (?) filmet csinálni hollywoodi megkötések között… (most ezzel némileg összemostam a ‘következetest’ a ‘jó’-val, de nálam már csak így megy)

  10. pedig én el tudok vonatkoztatni az ilyen “kis” hibáktól mint pl, hogy nem terjed a hang az űrben, de van egy határ ahol már nem scifiről beszélünk hanem meséről.
    az időutazás sem zavar ha “megmagyarázzák” de az, hogy “megbabonázza” a kocsikat csak úgy a kis ujjával és azok “életre kelnek” hát ez inkább vicces mint fantasztikus

  11. Ennyi erővel nem találtok egyetlen olyan hollywood-i filmet sem, amiben ne lenne valami hiba. Szoktatok mosolyogva kijönni filmről vagy csak listával a kezetekben?

  12. ó bakker már
    mondom hogy vannak olyan hibák ami felett szemet huny az ember, jobb esetben simán átsiklik felette. de az ekkora hatalmas faszságok nagyon ki tudnak akasztani, mert még egy zs kategóriájú filmben elmenne, de egy terminator 3-tól nem vár ekkora ordas baromságokat az ember.
    de persze én vagyok az aki a kákán is csomót keres…

  13. Csak ne basszak el ugy a forgatokonyvet, mint a T3 eseteben! Regebben olvastam Terminator konyveket, azoknak nagyon ott volt a hangulata. Remelem sikerul elkapniuk vmi hasonlo sotet feelinget, es nem egy szirupos patriota-film lesz belole…

  14. naná, én a hülyeségeken mosolygok a leginkább:)
    nem kell dramatizálni a kérdést holmi listákkal, de ugye nem baj, ha találunk hibát egy filmben? vagy ez tilos, és mostantól szóvá sem lehet tenni? mert ezen mosolyognék a leginkább:))

  15. Mozi=Szórakoztató ipar…szerintem szórakozni kéne járni a moziba,nem hibalistát írni.Na épp nemrég olvastam,hogy ha lesz 4. rész akkor valszinüleg Vin Diesel fogja játszani a nagy T-t!Már látom a fanyalgó arcokat,pedig nem rossz rétegszinész,szerintem.Svarci is csak az külseével tudta a szerepet megkaparintani.Terminátor halálos iramban…yeee

  16. ugye ez csak valami poén? :)

    “én már várom a t4 et föleg win disel föszerepével”

    az ki? Vin Diesel? nem játszik a T4-ben…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.