18 hozzászólás a “Múmia 3 fotók!” bejegyzéshez

  1. Juhú! Fraser jó bőrben van, nincs úgy elengedve mint a múmia 2-ben, bár azért nem örülök, hogy Rachel Weisz nem tér vissza, de bitosan megoldják.

  2. Várom,várom,várom. Kiváncsi vagyok, hogy ragozák tovább a sztorit és a látványt.A film horror mivoltárol már különbbenis az elsö részben lemondtak vagy legalábbis lemondhatunk(de nem baj).

  3. Őszintén szólva én a zs… képű Rachel Wiszet nem hiányolom, valami jó csajt viszont belerakhatnának végre.

  4. hú összerakták frézert rendesen. jó a kép. a tésztakép a múlté? vagy a két övből az egyik a hasát tartja? :)

  5. Most lesznek benne múmiák….mert eddig csak a kínaiakról meg a császárról vólt szó őszintén szólva eléggé lehangólt a 3. rész tőrténete……valahogy teljesen más min az előző 2 nekem nem tetszik.Remélem az a csávó mittom én hogyhívják aki a múmiát alakítja az benne lessz.

  6. ha Vosloo-ra gondolsz, akkor imhotepnek annyi lett a 2. részben, nem csak ő az egyetlen múmia, simán lehetnek még jó páran

  7. Ha Múmia akkor nekem Egyiptom!!!és Rachel weisz nélkül nagyon fura lesz..:S..viszont Branden fraser semmit sem változott

  8. hát tényleg furcsa lesz, hogy múmia a címe és nem Egyiptomhoz kötődik majd a film…Mert nekem a múiákról Egyiptom, a fáraók, a piramisok ugranak be legelőször…Viszont nem írom le a filmet, hátha jó lesz…az előzetese alapján nem tűnik rossznak! :)

  9. Csak Jet Li-re vagyok kíváncsi. A Mummy első része szörnyen jó volt, a második rész szörnyű, hogy mi jön ezután….?? A kíváncsiság hajt, és Jet Li.

  10. Szerintem a 3. rész is nagyon jó lesz. Kár Rachel Weis nem játszik benne, de nem baj. Az előzetese alapján megnézem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD :)

  11. Szerintem a múmia 3-rom jobb is lehetett volna. hiányzik belőle Rachel Weis meg Ardet Bay. Ez rossz benne.A poénok azok jók de valahogy az 1 és a 2 rész jobban tetszett.De én azért remélem hogy még lessz több rész is de azt csinálják meg jobban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.