A kabalapasi (Good Luck Chuck)

Azaz Jessica Alba és az anim**szex. Merthogy Dane Cook mint romantikus lead főszereplő teljesen gáz volt ebben a filmben. Mondom ezt úgy, hogy nem gyűlölöm zsigerből a srácot, mert a teljesen popkorn standup comedy-je szerintem rendben van. Ezt azért mondom, mivel Amerikában lassan brutálisan nagy utáló kultusza kezd kialakulni, kialakulni. Ezt így alapozásnak, lássuk a filmet.

Good Luck Chuck - Dane Cook és Jessica Alba

Arról szól, hogy a kisiskolás Chuckot megátkozza egy gonosz boszorkánytanokat folytató kislány, amikor nem engedi meg neki, hogy megnézze a péniszét a hét perc mennyországban. Ez utóbbi az ilyen üvegpörgetés utáni szekrénybezárás, ahol bármit lehet. Hihi. Az átok pedig: szerelmei a következő pasiban találják meg az igazit, soha se benne. És akkor ennyi a film. Egy esküvőn Chuck régi szeretője kijelenti, hogy ő a “good luck”, aki vele kettyint az utána rögtön megtalálja az igazit, a házasságot. Na, mostmár tényleg ennyi a film, egészen addig amíg feltűnik Jessica Alba.

Jó alapötlet? Nem mondhatnám. Az biztos, hogy amíg Chuck “segít” a hölgyeknek megtalálni az igazit, egy kellemes kettyintés után, addig rengeteg cickót mutatnak. Hát igen, ezzel a témával képmutató dolog lett volna pg-13 filmet csinálni. Gondolom. A másik biztos pont pedig, hogy Jessica sokkal de sokkal szebb ebben a filmben, mint amilyen a Fantastic Four 2-ben volt. Női főszereplőnek teljesen elmegy ehhez a limonádé komédiához, kár hogy Dane nem viszi el a hátán a film háromnegyedét, amennyit vásznon van.

Amúgy Jessicára egy ilyen aranyos, de ügyetlen, pingvinimádó lányka szerepe jutott. Erőteljesen mosolyogtató amit művel a vásznon, na. Elfogult vagyok picit. Azért nehéz elfogadni, hogy ilyen szép lánynak nem volt partnere hosszú hónapokig, de hát ez csak film meg minden, a gyönyörű csajoknak nem jut grízpapi, ha épp az kell a történethez.

Good Luck Chuck értékelés

Kaptam már, hogy hypeolom a filmet, pedig hát azért tudtuk előre, hogy semmi vígjáték mennyországba nem fog bejutni. Guily pleasure talán? Viszont akármennyire is közepes, meg tipikus, egy 6/10 ennek most járt a részemről. Jobb férfi főszereplővel lehetett volna az 7 is simán. Haha. (Chuck haverja meg átlag nagyon idegesítő volt, kivéve amikor kiborult azon hogy “mi a szex szerelem nélkül” elmélkedik Chuck, erre beüvölti, hogy “A szex az szex” Leírva, meg az előzetesben is szar, de bírom benne az álmodozásba tiprást).

19 hozzászólás a “A kabalapasi (Good Luck Chuck)” bejegyzéshez

  1. Kösz a véleményt Human, de asszem megnézem magamnak akármilyen szar is. Legfőképp a fentebb említett kritériumok miat :D

  2. Hol látjátok, hogy azt írta, szar? 6/10 az nagyon jó osztályzat egy vígjátéknak, ebben a műfajban sztem rohadt nehéz kitörni a teljes középszerűségből.

  3. örülök h ennyire szerettek a héten, valahogy sokaknál előjött a human béna reakció. Igen, a filmről lehet eltérő véleménye mindenkinek, de a személyeskedést inkább hanyagoljuk, ezért törlődött pár komment.

    ennél az írásnál meg már sokkal rosszabbak is voltak kinn, tényleg lehet másik oldalt olvasni ha csak a pulzusod viszi fel ez itt.

  4. Engem azért érdekel, főleg Jessica Alba miatt :) (aki szerint meg szarul irsz, miért olvas? ha meg nem olvas honnan tujda? mini 22es)

  5. tényleg? az oldalt levő mozikban listában 5-ből 2-t éltettem. Meg azon kívül is rengeteg pozitív kritika van.

  6. keppi, nézz fel http://www.cspv.hu-ra, na ott igazán erős kritikák vannak, szidják a filmeket rendesen, még az imdb top250-ből is nagy részét is… :) utána nem fogsz így beszélni human-ról

  7. Nem szoktam vígjátékokat nézni, mert amit annak hírdetnek azok egyszerűen pocsékok. **Felkoppintva még nincs meg**, de az utóbbi idők terméséből kifejezetten tetszett. Nálam 7/10.
    Igaz a legnagyobb még mindig az Álom tudománya.

  8. Nem volt rossz, bár volt benne pár dolog ami annyira nem tetszett. Az is igaz, ha nem Jessica játszana benne, akkor valószínű az “egyszer nézhető” kategóriába sorolnám. Viszont miatta valószínű megnézem még (majd) egy párszor.

    Nálam egyébként 6/10

  9. Ezt a filmet…kicsit késve Amerikában láttam (2 dolláros mozi) de iszonytatóan giccses, unalmas volt és tényleg csak a nyelvgyakorlás miatt választottuk (tudathasadásos állapotban..). Ha lett volna egy piros körben 13-as szám, nyilván még 2 dollárt sem adok, de nem lehetett nyilván ez a korhatár, mert többet beszélnek és mutatnak benne a szexről, mint akármelyik filmben. Szerintem nézhetetlen, a történet idióta, a szereplők meg…..

    Nálam ez 3/10

  10. Nálam simán 7/10. Lehet gyenge a srác, de volta benne jó poénok, Jessica is hozta a formáját rendesen. Simán megér ennyit. Aki ezt nem ismeri el az hülye , ponty.

  11. Én speciaál kétszer néztem meg,mert nagyon állat!!!!Sőt még videon is megveszem majd.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.