John Rambo poszter

Én személy szerint nem hiszem el így elsőre, hogy ez hivatalos, de miért ne.

John Rambo poster

human
írta
2007. 10. 08. 11:34
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “John Rambo poszter” bejegyzéshez

  1. Miért ne lehetne? Rambo kemény, mint amilyen a filmben is lesz. Remélem Sly a Rocky Balboához hasonló remeket tesz le az asztalra és akkor a jövő évi top 3-ban biztos helye van.

  2. Micsoda folytatások lesznek itt :D

    Volt ugyebár új Die Hard és Rocky, és jön az új Rambo, Terminator, Beverly Hills-i zsaru, és a Voxba még Halálos fegyver 5-ről is pletykálgattak. Más kérdés hogy ezekből hány ér el a mozikig, és főleg hogy mikor..

  3. sztem az uj folytatások nem voltak valami nagy wasistdasok…
    die hard 4 sem volt akkora fless…
    terminátor 3 már szar volt akkor a 4 milyen lesz…
    halálos fegyver összes része gut…abbol lehetne 5
    indi 4 re leszek kiváncsi, valamint erre az uj rambora, ugyanis mind a 3 rambo jo…
    rocky 6?: nem volt rossz de rocky filmből elég lett volna 1-2

  4. Én is szeretném a Halálos fegyver 5öt, de lássuk be, hogy az már igen igen paródia lenne, így szerintem jobb is ha nem készül el. A Rambo-ból simán ki lehet hozni egy véres kis akciófilmet,úgy hogy ne nevessünk Stallone-n közben, a Rocky is jó volt. A Terminator 4 pedig jöhet, a 3as az tényleg rosszabb volt, mint az előzőek, de szvsz csak átvezető rész, hogy elkészülhessen a jövőbeli akciózás. A Die hard meg a második rész után halt meg, az harmadik és a negyedik már a nevét sem érdemli meg.Indy négy meg szerintem inkább vicces lesz, Ford nagy hassal nyomul…

  5. az én szemszögemből a Halálos Fegyver sorozat csinálta a legjobban ezt a “kiöregedtünk” témát évekkel megelőzve a többieket, akik úgy tűnik még csak most kaptak észbe, szóval Halálos Fegyver 5 remélem még pletyka szinten sem fog már szóban forogni

  6. Sztem LW5 hülyeség… Rég nyugdíjas már Danny Glover és Mel Gibson is. Új színészekkel meg csak bukta lenne az egészből.

  7. Bár ha belegondolok egy Jack Lemmon – Walter Matthau szintű humort belenyomva talán még sikerülne is. De nem tudom, hogy Mel Gibsont rá lehet-e mostanság venni ilyenekre.

  8. Nekem borsózott a hátam mikor néztem a filmet. Aki ismeri Sly filmjeit sztem ugyanígy gondolja. Nagyon jó befejezés volt, ahogy a Rocky is !!!!! Bár a csúcs nálam az Oscar :-)

  9. A film egészen kiválóra sikeredett. Igazi retro ’80-as háborús filmes érzést nyújt, Sly tavalyi Balboa alakítása mellé tökéletes párhuzam.
    Nem gondoltam volna, hogy az egyik Nagy Hentelőből ilyen kiváló rendező válik.

    A film kötelező látnivaló és természetesen 10/10-et adok rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.