43 hozzászólás a “Jumper bemutató, nem fitness!” bejegyzéshez

  1. Érdekesnek tűnik, bár tőled inkább vmi hasonlót vártam mint például:
    “Méghogy a főhős ugrál a térben, ugyanmár kit akarnak ezzel megvenni 2007-ben?”

  2. tőlem, akinek a Next tetszett a gagyi CGI ellenére is? Komolyan nézzetek már körbe, rengeteg pozitív kritika is van.

  3. hüü
    nekem tetszett így elsőre, remélem nem kúrják el úgy mint a testvériséget.
    szeretnék már egy faszányos kis filmet :)

  4. Van egy érdekes hangja a teleportálásnak, mint a Transformersben az alakváltásnak … :)

    De minden sci-fi jöhet …mostanában eléggé hiánycikk

  5. nemlesz rossz.. végre valami originaltnak tűnő cucc a sok tucat között,

    Azért Samuel L. Jackson és Jon Voight kezdd nekem úgy tűnni, hogy minden filmben ottvan… tehát ha az egyik nem ért rá ott a másik megoldja.. mint egy mindig bevethető cserecsatár vagy csak nekem tűnik így?

  6. ez a trailer az egyik leghangulatosabb és legjobban összerakott, amit az elmúlt időben láttam, remélem a film is állat lesz…

  7. Ez még jó is lehet. Vhogy mostanában nagyon mennek a teleportálós, szupermanusos dolgok (Heroes, X-men). Monnyuk ez nem baj, csak aztán remélem jó is lesz :)
    Maybe mozis film :D

  8. Nekem egyszeri popkornmozinak jó lesz, nem várok tőle világmegváltást, de sztem jó szórakozás lesz.

  9. Hehe, a Viper által említett nekem fel sem tűnt :) – Amúgy legkirályabb az emeletes busz a sivatagban. A Sziget trailerzenéjével mondjuk már alapból megvett.

  10. Bakker! Gyerekkorom óta arról “álmodoztam” hogy ILYEN képességem legyen :D Persze én is bankba be bankból ki, pénzből venni klassz kocsit, ha rendőr megállít zsupsz elonnan etc. :D Na meg Rachel Bilson ( mondjuk Ő róla csak nemrég álmodozom:) )
    Váááá NAGYON JÓ!

  11. Nekem az ONE jutott eszembe erről a trailerről.. nem tudom miért..
    A Next meg nem jó film sezrintem.

  12. Jópofa.

    Amúgy jól megijedtem amikor a diredtor of bourne-t láttam. De mikor eljutottam az identity-ig akkor megnyugodtam hogy nem Paul Greengrass fogja rángatni a kamerákat ;)

  13. A NEXT nekem bejött, és amit a trailer alapján laptophangszórón tűző napon láttam az alapján ez is érdekesnek tűnik :) HD nincs belőle?

  14. Hát, ez pörgös akcióscifi? Öööö… nekem inkább tűnik az ilyen Frenetikuss Négyes(metró) és a Felébredt Silver Surfer kategóriának..

    De akkor itt egy ilyen cucc, semmit nem tudok (még) róla, de akcióscifinek inkább ez tűnik:
    http://www.youtube.com/watch?v=IWGko8JEODc

    /az hogy mennyi meg milyen minőségű a cgi egy filmben.. szerintem ez nem a legjobb fokmérője egy alkotásnak..
    Mert pl Die Hard 4 ben volt cgi, azt mégis igencsak pihegős akció lett, amíg, mondjuk csak egyet had említsek: Leon a profi. Nya, szóval nem a cgi-től lesz jó egy mozi./

  15. ez nagyon jónak tűnik! főleg miután megláttam rachel bilson-t :D nagyon fasza kis trailer lett
    hú de messze van február….

  16. gaze: a diehard4-ben alig votl cgi, szóval nem jó példa. Eléggé oldschool nyomatták a trükköket benne.

  17. Oké. Akkor lássuk csak lássuk csak.. mondjuk….
    Hmmmmmmmmmmmm….
    Na mindegy.
    Nem a cgi-től lesz jó egy akció mozi, hanem a feszültségtől, a karakterek kidolgozottságától és viszonyaitól, az egész buli “tétjétől”, hogy mennyire komolyan vehető a dolog, meg persze, hogy mennyire reális az egész.

  18. gaze: szóval ha szerinted ezektől lesz jó egy akciómozi, akkor hogy tudtad a trailer alapján memondani, hogy ez nem az. Esetleg miután láttad a teljes filmet. Az meg hogy mennyire reális erősen idézőjeles, mert a film saját realitásához mérten kell reálisnak lenni. Nem?

  19. gaze: szóval ha szerinted ezektől lesz jó egy akciómozi, akkor hogy tudtad a trailer alapján memondani, hogy ez nem az. Esetleg miután láttad a teljes filmet. Az meg hogy mennyire reális erősen idézőjeles, mert a film saját realitásához mérten kell reálisnak lenni. Nem?

  20. A Tigris Tigris! című könyv volt valami ilyen sztoriban, de nem emléxem már rá… De érdekeset is ki lehet ebből hozni, én megnézném.

  21. A Samuel L. Jakson és Hayden Christensen szereposztás egyáltalán nem véletlen.Nem kizárt,hogy a rendezők ezzel a dejavu keltéssel akarják növelni az embereknek a film utáni vágyakozását és hogy minél többen megnézzék.
    Mindenkit biztosíthatok róla hogy nem fog csalódni,minden idők egyik legjobb filmje lesz a műfajában ez biztos.

  22. A NEXT szerintem iszonyat gagyi volt egy jó flmet elrontottak valami hihetetlen szar efektusokkal.Nagyon csalódtam benne főleg hogy Nicolas Cage játszott benne és jobbat vártam.a Jumper szerintem nagyon jó film lesz ááááááááá már alig várom.Nem tudjátok hogy mikor játszák az itthoni mozikba?

  23. Szerintem végre egy újabb szinvonalas filmet láthatunk jó szinészekkel és bravuros trükkökkel. Biztos megnézem ! És 2007 ben a tér ???? Mi kéne Mátrix 4??? ….

  24. sztem nagyon jó film már amit ki lehet szűrni az előzetesekből ( én birom Hayden Christersent )

  25. most hogy így belegondolok, lehet, hogy a színészek fogtak meg és nem maga a film. hyden christensen és max thieriot… húúú csak úgy csorgott a nyálam… :D most mondom, hogy a tizenéves lányok kedvence lesz… de meg kell hagyni a film is jó :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.