Pár hír és 1 trailer

Először is, most olvastam, hogy lesz Mr Brooks 2, persze csak ha DVD-n nagyon viszik az első részt.

Aztán meg itt van Jet Li amint épp zúz a Múmia háromban.

És végül meg új képanyag az I Am Legend-ből. Vagyis trailer 2, és most komolyan azt sugallja a videó, hogy 1 lezuhanó helikopertől leszakad az a híd?

human
írta
2007. 10. 24. 00:10
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Pár hír és 1 trailer” bejegyzéshez

  1. És ez a Will Smith féle hősködés? Amúgy nem a helitől szakad le a híd (amúgy akkor épp nem is szakad, csak egy robbanás látszik), hanem az egyes trailerben rakétázzák le vadászgépek.

  2. Egyáltalán ki a fasznak kell egy újabb Múmia?

    Ki a fasznak kell egy I am Legend rimék vilszmisszel?

    Ki a fasznak kell Hollywood?

  3. Az egy lánchíd Human. Még egy permetező helikopter is ledöntené, na de mindegy, kinek is magyarázom :O
    Amúgy ez az I am Legend jobbnak tűnik, mint a butácska Die Hard sorozat.

  4. látom, már elfelejtettétek az első trailert. :) abban három vadászgép küldte meg rakétákkal a brooklyn-hidat (ami amúgy nagyrészt fából van, sz’al nem olyan nehéz kiiktatni), hogy elzárják manhattant a külvilágtól. ebben az előzetesben is látszik, hogy a manhattan-híd is összeomlott.

  5. E a I am leend tulajdonkeppen mirol is szol? Valami virus vagy vmi uj faj kiirtotta az embereket nyc-ben? Kicsit hasonlit nekem a residnet evil 2 reszere, ahol ugya igy probaltak sokan kijutni a varosbol.

  6. A Mr. Brooks-ot azzal kellett volna befejezni, h …. Na ha az úgy maradt volna akkor azt mondtam volna, h “ez meg a m a f*sz?”. Így is jó volt persze, sőt ezzel a the end-del tudják még folytatni is :)

  7. Kiskis valószínűleg akkor te csak európai filmeket nézel, illetve európai sorozatokat nézel és európai zenét hallgatsz, amiknek semmi köze az amerikai studiókhoz, lemezcégekhez, televíziókhoz. Ugyan, uncsi már a hollywood fika.

  8. jajjj, nem írtam le, hogy hogy gondoltam :) vagyis leírtam, csak kitörölted, h ne áruljam el…na mind1 :) vettem, bocsi ;)

  9. A szarvasok első dolga kifosztani a ruhaüzleteket! Mindig is sejtettem, mire pályáznak a kis rohadékok! :D
    Mivel a filmben nem fog sokat beszélgetni másokkal a trailerből hogy narrálni is fog Will, mert néma filmet biztos nem forgatnak. Esetleg a kutyával meg a zombivámpírnemtomikkel beszélgethet egyoldalúan.

  10. I Am Legendre kiváncsi vagyok, remélem, nem baltázzák el, és Smith is jó lesz benne, sok múlik rajta. Múmiából már a 2. rész is nagyon ciki volt, Indy4-el szemben eléggé esélytelennek tűnik.

  11. Mr. Brooks 2, érdekes lenne. Furcsa, hogy mostanság folyatatásokat csinálnak olyan filmeknek (Mr. Brooksnál még nem biztos, tudom) amik nem sorozatnak készülnek (legalábbis sztem). pl. disturbia

  12. Kiskis: Melyik művészfilmet kerested a Google-ben, amely által idetaláltál?
    Ez a Shrek volt, vagy a Transformers?

  13. Ha Human művészfilmeket kezdene nézni, soha többé nem járnék ide :]

    (amúgy minden film művészfilm, mivel mindennek van valamennyi művészi értéke. még a transformers-nek is. vagy ha nincs, akkor legalább bunyózó robotjai vannak!)

  14. Mért, lesz Disturbia kettő?
    “Furcsa, hogy mostanság folyatatásokat csinálnak olyan filmeknek amik nem sorozatnak készülnek pl. disturbia”

  15. Hát nem tudom, hogy már biztos-e, lehet nem lesz belőle semmi, de volt egy ilyen hír korábban.

  16. naneeee. ez egy zombihorror lesz? jobban örültem volna egy számkivetett féle fílingnek, bár valamennyi abból is lesz nyilván…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.