Slipstream bemutató

Ami beugrik? Adaptáció, Science of Sleep. Persze nem ugyanolyan, és Anthony Hopkins nem csak főszerepel, hanem rendezte is. Nézzétek meg a Slipstream trailert, elég fura (mondjuk a Sweet Dreams zene gáz benne).

Slipstream trailer: Anthony Hopkins kalapban

human
írta
2007. 11. 01. 17:01
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Slipstream bemutató” bejegyzéshez

  1. érdekes lehet, de sajnos a premier napján megbukott. 6 ezer hat moziból a hétvégén, 1000 dolláros átlag, pff. nem igazáb támogatják a stúdiók a színészrendezőket.

  2. az, hogy valami megbukik a premier napján nem sokat árul el a filmről, maximum annak promóciójáról vagy éppen az aktuális amerikai mozibajáró közönségről. vagyis a film még lehet simán jó.
    “klasszikus” bukásról amúgy is csak pár hét elteltével lehet beszélni, amikorra kiderül, h sem a kritikusok, sem a premier “bukásának” napján moziba beült nézők nem tudták meggyőzni a szélesebb közönséget, h a film igenis jó.

  3. Hát sajna nem. Engem úgy is érdekelne, ha Hopkins bá’ csak játszana benne, de úgy, hogy ő is rendezi, így muszáj lesz majd valahogy megnézni. (nagy Hopkins-fan vagyok) Így a trailer alapján elég fura lesz, de nekem bejön az előzetes (kivéve a Eurythmics dalt.. oké, hogy a Sweet Dreams szöveg passzol, de akkor is.. jó hogy nem a Neverending Dream-et rakták be – ha már dream, akkor mondjuk lehetett volna a “Depeche Mode – Dream On”, az tán még hangulatba is passzolt volna)

    off:
    Ugyan nem tudok sokat Steve Buscemi Interview c. filmjéről, de gondolom nem kaszált túl nagyot. Ez a meggyilkolt holland rendező, Theo Van Gogh utolsó filmjének remake-je, és állítólag Buscemi mellett nagyon jól játszik benne Sienna Miller is, engem érdekelne.

  4. szerk: a “nem”-et az elején Winnie kommentjére írtam, hogy sajna valóban nem támogatják túlságosan a színészrendezőket.

  5. Hm, tényleg, végig is futottam rajta, most már tuti megnézem majd, kíváncsi vagyok mi történhetett az uccsó 5 percbe. Kösz, hogy szóltál :)

  6. Nekem tetszett a trailer. Évek óta nem láttam jó szürrealista filmet, habár nem vagyon nagy rajongója a témának, mégis az ambivalens filmek között is van pár, amelyekre életem végéig emlékezni fogok és ez azért nálam nem kis dolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.