18 hozzászólás a “Már megint a Vasember” bejegyzéshez

  1. nemtűnik rossznak… ideje már hogy megint összerakjanak egy jó képregényfilmet. a f4 2 is elég haloványra sikerült ghostriderért pedig soha nem fogok megbocsátani hollywoodnak.

  2. Na ezt is várom…
    De asszem töb trailert nem nézek meg, a végén még lelövik az összes poént.
    Azt meg ugye nem szeressem.

  3. Azt nem értem mi riaszt el benne, de ha már itt tartunk, akkor kíváncsi lennék, hogy téged mi vonz?!
    (-_-)

  4. De ha a Vasember pont repülni tud a legjobban? :D
    Azért én mint képregénybúza várom a filmet!

  5. De ha a Vasember pont repülni tud a legjobban? :D
    Azért én mint képregénybúza várom a filmet!

  6. Human!
    Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nézz körül a világban mielött megszólalsz! “Divatrock hangzás”???? Kiscsikó! A Black Sabbath ezen száma idősebb mint az apám!
    Kérlek máskor ne írj hülyeséget!

  7. amikor kitör az black sabbath? mondjuk az tényleg kimaradt gyerekkoromból, csak pinkfloyd lemezek voltak a csizmáskandúr mellett a lemezjátszóhoz.

  8. Ráadásul nemcsak Black Sabbath, hanem rögtön az Iron Man című számuk… :D
    1970-es egyébként. De Beavis és Butthead egyik kedvence is, onnan is ismerős lehet(ne).

  9. Illetve nem, ebben a trailerben a barlangból kitörésnél valami más zene megy, az Iron manből meg egy másik részlet van akkor amikor robbanásokat mutatnak (a dobpergéses rész)

  10. lehetne sokkal elcseszettebb a helyzet,mondjuk ha valami mostani ‘rock banda feldolgozásában menne a trailer alatt a black sabbath ,pl avril lavigne, vagy valami ilyesmi fos..

    én nem fűzök a vasemberhez túl sok reményt ..
    persze megfogom nézni , akkor majd kiderül melyik verzió illene a filmhez.mert azért az eredeti Iron man számot felhasználni ehhez ,merész dolog..meglátjuk

  11. Remélem a divatrock hangzást nem a Black Sabbathra értetted?!

    A világ legelső, és legjobb, stílusteremtő Heavy Metal bandájára, a Sabbathra?

    Kicsit idegesít,hogy sok balfasz például a Metallicát is le poprockozza, a Green Day meg nem punk; akkor mi marad “igazi rockzené”nek, kérdem én?

  12. Ami azt illeti a zenét fikázo gyereknek nem volt gyerekszobája itt éli ki magát nagyot akar mondani csak szegény besült…ha tudnál egy s mást a Sabath-ról nem nyígnál itt és sztem nem a Sabath forumja ez:Dne a rockrol beszéljünk:) én várom a filmet…a f4 télleg elcseszték…a Szellemlovasba pedig a motor volt csak jo:Dmeg a faszi:D

  13. miért ne lett volna gyerekszobám? már megmondtam mik voltak elérhetőek számomra kölyökként – azt aztán igazán nem befolyásolhatom. Az ilyen személyeskedést be lehet fejezni, elírtam, ennyi. Tuti tudnék olyan elektromos zenét (nem house vagy trance, bah) az elmúlt 20 évből ami alap, és te csak pislognál hogy “miez a modern szar”

  14. Pár napja néztem meg és szerintem ez az egyik olyan képregény adaptáció amit az eltaláltak azaz az élvezhető kategóriába sorolok.Nekem nagyon tetszett teknikailag is ott van a szeren és nics tele csöpögős részekkel.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.