Ki fog elmenni a Beowulfra?

Kijött a poszter, és még így plakáton is gáz a cgi, főleg h ez valszeg külön rajz. Tudom, hogy magamnak mondtam ellen, de szerintem nekem ez nem lesz moziban nézős, esetleg ha valmai szép lány azt mondja, hoyg vigyem el és cserébe.. Na szóval, a trailer itt van, ha valaki még nem látta.

Beowulf final poster

human
írta
2007. 11. 06. 18:50
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Ki fog elmenni a Beowulfra?” bejegyzéshez

  1. Hát én nemfogom moziban megnézni! Annyira nem izgat! Sokkal jobb lett volna,ha sima film lett volna!

  2. Szerintem is. Bár régebben már volt egy Beowulf Christopher Lamberttel, már nem emlékszem rá különösebben, de ott le is zárhatták volna a Beowulf-dolgot. Fantáziahiányos.

  3. Állítólag itt lesz először Indy4 trailer, úgyhogy megyek! ;) Amúgy Robert Zemeckis szokott jókat össszehozni, hátha..

  4. Állítólag előtte lesz az Indy 4 trailer, úgyhogy megyek! Amúgy Robert szokott jókat összehozni, hátha.

  5. Én szerintem moziban nézem, mert 1, annak idején az egyetemen szerettem a sztorit és ki tudja mit hoztak ki belőle, 2, NEil Gaiman (co-screeenwriter).
    Persze ez lehet, hogy azt jelenti, hogy egyedül kell mennem, de én a TMNT-t is megnéztem volna moziban, ha nem fél évvel az amerikai után vetítették volna…

  6. max. ha imax
    én várom már amúgy, a cgi meg olyan, amilyen, bár az a jolie-s kép nemrég vicces volt

    the black ball : azért a lambert féle beowulf enyhén szólva más volt

  7. A Beowulf engem sem érdekelt különösképpen egészen addig, amíg meg nem láttam a novemberi Voxban a Palace Westend hirdetését miszerint ott adni fogják 3d-ben. Ez nem a gagyi kék-piros szemüveges 3d, hanem RealD, a legmodernebb 3d-s technológia. Ha minden igaz, akkor ez a jövő!) ;) A film így nálam biztos nézős, a Westendben, 3d-ben. :)

  8. hmm.. akkor lehet majd az IMAX mozi is műsorra tűzi? bár oly mind1 mert Zemeckis ezzel a Beowulfal most nemhinném, hogy újrafogalmazza a fantasy-kalandfilme fogalmát + még nem is vagyok Pösti :)

  9. áháhá igaz vak vagyok úgy látom (paradoxon). Akkor valszeg nemcsak a 2 természetfilm lesz itt Magyarországon sem a megnyitó után .. legalábbis reméljük

  10. Hát én is megriadtam a bemutató láttán, és én is jobban örültem volna egy előfilmnek Zemeckis-től, de én vakon bízok benne! Tudom h tele lesz szebbnél szebb technikai megoldásokkal (és itt nem a cgis dolgokra gondolok). Nekem tuti moziba nézős lesz… me ott dolgozok! :D

  11. Jamesch: Arena Plaza-ban amit most építenek a Keleti pályakörnyékén. ja újabb tecsoval egyetemben :D

    Film vmennyire érdekel bár semmit sem tudok róla :D

  12. Annyira engem se izgatna a film, de… Neil Gaiman írta a forgatókönyvet úgyhogy már rossz nem lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.