Heti mozi bemutatók: november 8.

Na, lássuk mivel bódítanak minket ezen a héten.

  • Ébredő sötétség (The Seeker: The Dark Is Rising) – Namost ez WTF. Gyerekszereplős időutazós valami.
  • Az ismeretlen (La Sconosciuta) – Olasz filmdráma, írjatok róla valami jót ha jó.
  • Lányok – a heti magyar film, ami dráma. leszbikkel, dugással, káromkodással. Bedobom a tovább mögé az előzetest.
  • Az ügynökség (The Good Shepherd) – Nem néztem meg, pedig már letölthető nem 2 hónapja.. viszont ez a sztárpower azért nem elhanyagolható: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Robert De Niro. És ez még nem mindenki.
  • 1408 – Stephen King feldolgozás. Azt mondják a mozis változat vége jobb, nem a rendezőié, viszont én nem érzek már kedvet a filmhez, annyi ember jelöletlen spoilerébe futottam. Kösz nekik. Ide kommentben ha valaki ír a filmről, az jelölje előtte, hogy spoiler, ha az.

És akkor most az ígért lányok trailer

human
írta
2007. 11. 08. 18:22
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: november 8.” bejegyzéshez

  1. A 1418 nem túl jó. Bár lélektanilag rám jobban hatott, erősebb, mint a többi SK film, valahogy gyengének éreztem.

    A Good Shepherdet nagyon vártam, ennek a végén is kissé keserű szájjízzel álltam fel. Semmi döbbenet, a fordulat gyenge, kissé hosszú és vontatott. Azért, akit izgatott ne hagyja ki, megbánni nem fogja, de valahogy nem az igazi.

  2. Good Shepherd:
    én még anno sokhónapja láttam… volna. Kb. 50 perc után lekapcsoltam. Pedig én eléggé ilyen ‘azérisvégignézem, hátha kontextusban jobb lesz’ ember vagyok. Nem borzasztó, de iszonyat vontatott, hosszú, és nekem abszolút érdektelen volt. Azért go for it, ha nagyon érdekel valakit, mert olyan igazi szereted v. utálod film. Nekem az utóbbi sajna.

  3. Anno a Good Shepherd-et végignéztem. Utána pedig szinte ütöttem a fejem a falba, hogy “Ezért?” Finey nagyon visszafogottan fogalmazott.

  4. A Lányok azt a sztorit dolgozza fel, amikor pár éve a tinik kólásüvegekkel verték agyon a taxist. Szal durva lehet.
    Állítólag vizsgafilmnek indult eredetileg a dolog, ehhez képest jól kinőtte magát. Persze, támogatni kéne a magyar filmipart, de még gondolkodom rajta, megvárok pár véleményt, mert egyelőre kockázatosnak tűnik jegyet venni rá.

  5. Good Shep’: hát, én nagy filmbuzinak vallom magam, s imádom a vontatott tónusúakat, de ekkora csalódást rég éltem át, az az igazság. Annyit tennék hozzá az előzőekhez, hogy szerintem felesleges rápazarolni az időt. Az adott színészek rajongóinak esetleg megéri, de hatalmas csalódás- s ahogy látom, nem csak nekem.

  6. Good Sheperd kapcsán csatlakozom az előttem szólókhoz, teljesen igaz. Nem is emékszem már semmire szinte, csak hogy baromi lassú és unalmas volt. Én minden szart megtartok, ha már egyszer letöltöttem (még a Pókember 3-at is, bocs ha neked tetszett), de ez repült a shift+del-el…

  7. Én mindenképpen ajánlom a 1408 megtekintését!

    Azt nem tudom, hogy magának a királynak (King) mi a véleménye erről a filmről, de szvsz. az utóbbi évek egyik legjobb SK feldolgozása.
    Legutóbb a Tortúra (Kathy Bates-el) fogott meg ennyire!

  8. Ez a Lányok trailer nagyon gáz.

    A film történetét elolvasva meg teljesen hiteltelennek tűnik az egész. A probléma valós, de nem így, és nem ezekkel az okokkal. Egy pesti bölcsész megint elképzelte a magyar rögvalóságot. Nekem ez jön le.

  9. én nem vagyok King rajongó, de az 1408 nálam is az első az idei legjobb film kategóriában. egyszerűen mozifilm, ott roppant hatásos. tényleg nem tud mást, csak hatást kelt, de nagy moziélmény.

    Good Shepherd pedig érdekes, hogy ennyi embernek nem tetszett. én tökre élveztem és egyáltalán nem éreztem lassúnak. csattanót nem is vártam a végére, egyszerűen sima kémfilm. de rég volt már…

  10. Nem tudom, ki hogy van vele, de sztem fantasztikusra sikeredett az 1408. Maga a film hangulata, a képvilág és a zseniális színészi alakításért is érdemes megnézni. Ha valaki nem olvasta az eredetit akkor azért, ha meg igen akkor az élmény felevenítésére.

  11. Ébredő sötétségbe futottam bele véletlenül, nem hallottam róla semmit mielőtt el kezdtem nézni.
    Ha az első 30 percet tuléli valaki, mivel kicsit lassan indul be, akkor egy nézhető de nem világmegváltó filmet kap. Gyermeklelküeknek ajánlom inkább.
    6/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.