Na itt a Valkyrie trailer

Gondolom mindenki a körmét rágta a hétközbeni forgatásos videó miatt. Hát eddig kellett, mert most bepillanthatunk, hogy milyne lesz tényleg a film. Itt nézhető meg a cucc. Hitler elleni merénylet stb. Tudjátok.

human
írta
2007. 11. 08. 23:01
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Na itt a Valkyrie trailer” bejegyzéshez

  1. te jo isten milyen erös nyarunk lesz. olympia, foci eb és még a valkür is. jo valahogy ki kell huzni addig

  2. Igen, még Hitlert, holokausztot, meg második világháborút!!! Mikor unják már meg a témát????

  3. @Tyler: Nem értem miért okoz ez gondot, ha jó a story és jó a megvalósítás. Ha pedig a történelem egy sötét fejezetének felemlegetésével van gondod, azt mondom emlegessék csak. Ahányszor lehet, de egy feltétellel: Változatos és érdekes formában, ne pedig szánalomébresztés céljából.

    “Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.”
    George Santayana

  4. Jó, ebben igazad van Tolmi. De már unom a fasiszta témát, mert semmi újat nem tudnak már mondani. Igen, tudjuk, Hitler maga volt az ördög blabla…. Nem akarom én elfelejteni a történelmet, de annyi témát lehetne boncolgatni vele kapcsolatban, mégis mindig ezt veszik elő. Évente egyet minimum csinálni kell, nehogy elfelejtsék az emberek hogy a nácik mekkora rohadékok voltak? Mintha csak ők csináltak volna népírtást…..

  5. Abban igazat kell adnom, Tylernek, hogy ez a náci téma néha lehet tényleg idegesítő. Nekem például az Inside Man című amúgy sem zseniális film élményét rombolta porig, hogy amikor a bankár csávó megtudja, hogy pont abba a bank fiókba hatoltak be hangosan beszóltam, hogy ez biztos fasisztákkal üzletelő svájci bankár volt.

  6. a téma tényleg lassan kezd kifogyni, de azért megnézzük
    viszont bármennyire nem szeretem a német nyelvet, ezt a filmet úgy kellett volna megcsinálni

  7. ISMÉT JÖNNEK A GONOSZ NÁCIK ÉS MAGA A SÁTÁN ADOLF HITLER! Bár azt mindenki tudja, hogy a győztesek írják a történelmet, de ez már akkor is kezd unalmas, idegesítő lenni.. tom cruise pedig egy rakás szar minden filmben teljessen egyformán játszik. Nem is nevezném őt színésznek inkább maradjon csak szcientológus. Unalmassak már a holomesék ill. a sok amerikai propaganda film.

  8. Szerintem ez a film azért egy kicsit más lesz. Ugyanis bár benne lesz Hitler meg ugye ő a gonosz, de ha belegondoltok akkor inkább arról szól a film, hogy foltak azért a németek fejesei között is olyanok akik tudták mi a jó és nem volt minden német fasiszta. Amúgy Tom Cruise tényleg szar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.