Robotzsaru trailer! (Bővítve a Miss Daisy-vel és a Boyz N The Hooddal)

Akkor vegyük át, mert lehet páran pislognak, hogy mivan (a Be Kind Rewind rendes trailere emitt). A sztori nagyon nagy vonalakban az, hogy Jack Black mágnessel véletlenül letörli egy videótéka összes videókazettáját, ezért Mos Def haverjával újra felveszik a filmeket, sajátos változatban.

A Szellemírtók és a Csúcsformában 2 trailere után most a Robotzsarut, a Miss Daisy sofőrjét és a Boyz N The Hoodot nézhetjük meg. Be Kind, Rewind.

Oké oké, leállok a Be Kind hype-al, de még ezt a kettőt had rakjam be. Főleg, hogy hirtelen ezt az ötöt találtam összesen (Robotzsaru, Ghostbusters, Csúcsformában meg ezek). Na lássuk.

Miss Daisy sofőrje trailer Danny Gloverrel!

Boyz N The Hood trailer YO

8 hozzászólás a “Robotzsaru trailer! (Bővítve a Miss Daisy-vel és a Boyz N The Hooddal)” bejegyzéshez

  1. összességében, ha most ellőnek mindent, akkor nem annyira. ha meg ezeket csak a promó kedvéért forgatták, akkor megint nagyon elszállt lila gondry agymenés várható.

    remélem hogy az is lesz és nem megy át amerikai kommerszbe.

  2. ebben úgyis jack black játéka lesz számomra a döntő, szóval már megvett, még ha el is lőttek ezt-azt, logikusan ez csak ízelítő az egész képből, ami oltári baromságnak néz ki, szóval jöhet
    amúgy nem biztos, hogy promó kedvéért, ez úgyis csak pár jelenet az egyes filmekből, kíváncsi vagyok, a többi részét hogyan oldják meg, szóval ez simán csak figyelemfelkeltő

    de te mióta nézel trailereket, winnie? vagy meg se nézted, csak megint jössz a szövegeiddel? :D

  3. Most ellőnek mindent? És akkor mi marad a filmben, amit nem láttunk? Egyelőre úgy tűnik, hogy egy esti show -ban jobban mutatna az egész, mint moziban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.