Aliens Versus Predator 2 dolgok

Kicsit nem figyelek és elszalad mellettem az élet… na meg a AVP2 cuccok. Kezdetnek ittvan egy bolti mészárlás, 16 éven fölülieknek! Aztán..

És még itt van három brutkó poszter is. Amúgy a Hitman előtt vetítették a vértelen trailert, és de gáz volt mozivásznon. Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy a pg-13-mas trailernek mi értelme? Azt látva én tutira kihagynám, ha nem tudnám, hogy vérengzés lesz. Ha meg esetleg egy 14 éves látja a trailert (a 16 éven fölülieknek Hitman előtt?) akkor sem mehetne majd be az AVP2-re elvileg. Szóval ez a korhatározás el van cseszve marhára.

És akkor most a poszterek.

Aliens Vs Predator 2 poster 1 Aliens Vs Predator 2 poster 2 Aliens Vs Predator 2 poster 3

76 hozzászólás a “Aliens Versus Predator 2 dolgok” bejegyzéshez

 1. Nem csak a vérengzésen van a hangsúly, hanem a látványon is. De tény, ez elengedhetetlen egy AvP filmnél. Viszont én a lények miatt is beülök, mert csodálom őket:)
  Mellesleg ami még igen fontos, hogy brutkó csaták legyenek az alienek és a predator között.

 2. tetszenek a poszterek, bár a legelső kicsit gagyibb.. látszik hogy a japánok ( vagy kinaiak? :P ) nem értenek az ilyesmihez :D predátoros a beszt.

  A filmről viszont még mindig nemtudom mit gondoljak. Nekem sokkal jobban bejön az az irányvonal amikor inkább a paráztatásra mennek rá, ezért biztos nem ez lesz a kedvenc alienes filmem. A trailerek alapján egy erősen átlagos akciófilmet fogok kapni, bruce willis vagy láncfűrészesgyilkos helyett alienekkel meg predátorokkal.
  Ennek ellenére szerintem moziban nézős lesz.

 3. Human, azért a pg-13-as trailert be lehet mutatni a moziban egy pg-13-as film előtt is, meg a tévében is. Ettől függetlenül pg-13-as film és a tévéképernyő előtt sem csak 13 éven aluliak ülnek, hanem potenciális célközönség is, akikhez valahogy muszáj eljutni.

 4. Már ez a kis részlet is 1000-szer izgalmasabb és jobb, mint az előző rész úgy összességében. :]

 5. maga az alien tényleg főleg paráztatós volt, viszont a predatorban már ezerrel ment a hent, szóval jó, ha az is ott van, de remélem, mindkettőt megkapjuk, az avp 1-ben ugyanis egyik sem volt jelen, egy szimpla akciófilm lett

 6. Ez nagyon büntet, főleg a HD verziós…kegyetlen jó karácsonyi ajándék lesz! Csak óvatosan bontsd ki a karácsonyi ajándék “tojást”.

 7. ha egyáltalán eljut hazánkba karácsonyig. az EN oldalon én január 18-ai premier dátumot láttam.
  amúgy nekem a japó poszter is bejön.

 8. a korhatáros besorolás az olyan ignorenseknek készült, akik nem filmbuzik, mint mi, és incentíve mennek moziba.
  -figyejjklára, ezaz avp2 ez milyen?
  -biztos valami szoft szcifi lehet, mert pg13-et kapott.
  -akkor ezt nézzük, nem a robinzonokat. két jegyet kérünk.

 9. “látszik hogy a japánok ( vagy kinaiak? :P ) nem értenek az ilyesmihez”

  Ez azért vicces kijelentés volt..

 10. Alien savmarta arcok ftw :) Meglátjuk, megnézzük és ha félúton telerakjuk a popkornos zacskót félig emésztett csipsszel és kólával akkor ez bizony jó film lészen :)

 11. Az a japán nekem gagyi. bár arrafele az a divat…
  Állítólag lesz a filmben kellő mennyiségű para rész is, tehát nem full akció lesz a film. Még a készítők nyilatkozták valahol. aztán úgy is meglátjuk, mi sül ki belőle…

 12. Az Intercom honlapján az olvasható, hogy a magyarországi bemutató 2008 január 31…
  Sajnos várni kell 1 hónapot az amerikai premiertől számítva.

 13. Minél több új dolgot látok belőle annál jobban tudatosodik bennem,hogy ez kibbasszott jó lesz! GO TO MOVIE!!!

 14. Nem értem ,hogy mért kell totál karácsonyi filmnek beutatni (persze ezígy viccesen hangzik) ,ha csak 2008 Janárába jön ki, majd a film!

 15. Ithlos: te miről beszélsz? reklámozzák kint is a magyar bemutató dátumával? :D ha egyszer kint a premierje dec. 25., arra mit írjanak, húsvétot?

 16. Alapból elszúrták a második részt.

  A földön játszódik és a jelenben. Sehogy sem passzol az alienes sztorihoz. (A predekhez se)
  A jövőbe kellet volna tenni.Úgy 2230 körülre. Mondjuk a bogarak anyabolygójára.
  A két faj sztorija az emberekkel akkor kapcsolódna össze.

  Vicces hogy Amerikában csap össze a két faj (gondolom nem először). Az emberiségnek tök mákja van, hogy idáig kihúzta.

  Annyi jó Alien vs Pred regény van. Miért a leggagyibból készítenek filmet. Örök rejtély…

  Sajna hogy a moziban “ezzel” kell beérnem.

 17. preadatorral miért nem stimmel? Az a jelenben játszódik. Az alienesben meg az a bibi ugye csak, hogy ripleyék találkoznak először élő példánnyal. Az egész AVP onnan indult ki, hogy a predator 2-ben a predator hajón van alienkoponya.

 18. Na Ide figyelj Matyi A predátor 1 a múltban,1960 ban játszódik e predi 2 szerint. az alien 1 2 3 4 és a predator 1 2 3 külön film.az alien vs predator azért csinálták hogy egy filmben legyenek a lények.ennek a második része,persze hogy nem játszódhat a jövőben,mert eltérne az első részétől.
  És ráadásul az első álien vs predatorban a történész szerint a predik csak játszotak az alienekkel. ÉS ŐSIDŐK ÓTA ISMERIK EGYMÁST,CSAK EGY BAKI MIATT ELL KELLETT TUSOLNI ÚGYMOND AZ ÜGYET.

 19. amugy csak egy hozászolásom lenne:P lehet hogy a jelenbe játszodik és ripley-ék látják meg elsönek a jövöbe de amugy meg sztem ha ebebn a részben lesznek tulélök márpedig sztem tuti lex kihinne nekik?:D mondjuk én inkább sima alien fanos vgyok… ott legalább nem csak a vérengzés ment dehát ezse rossz:P

 20. Szasztok!
  Én igazából Matyesszal értenék egyet, mert igaza van abban, hogy a második részt nem a jelenbe kellett volna rakni… legalább is nem a földre… ugyanis az egynek a befejezése lehetőséget adott volna arra, hogy egy tökéletes sorozatot hozzanak létre.
  Mégpedig:
  Kezdve a Predator 1, 2-vel ami bemutat egy tökéletes ragadozó lényt, akinek egész lénye és kultúrája nem szól másról csakis a “vadászatról” és a tökéletes préda felkutatásáról. – Ezek után jöhettek volna az AVP-k méghozzá úgy, hogy jött az első rész, ami szerintem nem is lett rossz, de a kettőt én is az űrbe helyeztem volna… de úgy, hogy a kis bestia, ami kiszabadult a halott predi testéből, legyalázta volna az űrhajó “lakosait”… ami persze végül kényszerleszállást hajtana végre – nem is máshol, mint az LV-426-on … Az Alien rajongók már szerintem látják is maguk előtt a félhold alakú, lezuhant űrhajót, amibe egy termetes manusz fekszik, kilyukadt mellkassal és a gép belsejében, pedig rengeteg tojás lapul!
  Innen már egyenes út lett volna, hogy a sztori belecsatlakozzon az Alienek világába, Riply-ék 200 évvel később megtalálnák ezt a hajót.
  -De sajna nem én írtam az AVP2-t, persze az is lehet hogy szerencsére! :)

  Üdv mindenkinek, én ott leszek a mozi székben!

  Ui Matyesznek: Én is egy másik regényt vettem volna elő a megfilmesítéshez!

 21. Állítólag netes petyka szerint Avp3 is lesz. Amit pedig vissza visznek az űrbe. Méghozzá a Weyland-Yutani cég ürkutatási fejlődésével. Ez a rész már a nem túl távoli jövőben játszódna. A harmadik résszel akarják a két sorozetot szinkronba hozni.

 22. Matyesz, igen igazad van! Én is veled értek egyet! Félre ne értsétek. Szeretem én ezt a filmet, de a jövőben sokkal jobb helyszínek vannak. Azon kívül szerintem oda jobban csatlakozott volna a sztori. És elolvastam az összes AvP-s regényt, amiben istenien bemutatták a predatorok életét. Mind nagyon élvezetes volt. Különben már láttam a filmet is. Egy kicsit unalmas, hogy mindegyik részben újból meg kell ismernie minden szereplőnek ezeket a lényeket. Jó lenne ha már a 3. részében lenne legalább egy két szereplő akik tudják miről van szó. Amint kapható lesz én megveszem. Jó lenne ha folytatnák. Tényleg így egészen szép ha ezek a részek csak az előzményeket mutatták be, és ezek után kezdődne el az igazi sztori.

 23. Hy All!

  Mondhattok bármit akkor is elmegyek és megnézem, utána megszerzem DVD-n és újra megnézem.

 24. Nagy elvárásokkal néztem meg. Lehet ez baj volt. Igazi rajongónak tartom magam , de ez nagyon hitványra sikeredett. Talán a forgatókönyv gagyi.
  Ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni.

 25. Szerintem is a avp2 az űrben kellet volna játszani!!! ÉN modjuk kifejezetten predator imádó vagyok,de az alianek is jók. cs all!!!

 26. én nem ismerem annyira ezt a filmet vki elmagyarázná mi az a alien és a predator h ki a jó ki a rossz vagy vmi ilyesmi!kérlek magyarázzátok el!előre is köszi

 27. Remélem ebből mindent megértesz baba:
  Az alienek, azok a lények, akik az LV426-on élnek ismeretlen ideje.
  Persze hogy ismerd a storit látnod kéne minden alienes filmet.
  A lényeg, hogy ezek a lények úgy szaporodnak, hogy különböző lényekbe raknak le tojásokat, tojásbol kikelő arcmászók, akiket a királynő rak.
  Nagyjából olyan, mint a rovarok.
  Ezek után, fejlődik a testben, majd kitőr, afféle “újszülöttként”, és pillanatok alatt kifejlődik vérengző “vadállattá”, aki egyetlen célja a faj életbentartása.

  A Predatoroknak tudomásom szerint eléggé ismeretlen a multjuk , de ők már egy intekleigensebb csoportba oszthatók.
  Ugyanis fejlett fegyverzettel járják a világokat, azért, hogy beteljesíthessék egyetlen életcéljukat, a vadászatot.
  Ez számukra egy rituális “szertartás”, amikor
  “kibelezik, illetve megnyúzzák” zsákmányaikat, és elteszik a koponyát “trófeának”
  Ami jelen esetben az ember, és az alien

  Végsősoron egyiksem gonosz, bár ez nézőpont kérdése, csak teljesítik az életcéljukat nagyjábol ennyi
  ha többet akarsz nézd meg a kvetkező filmeket:
  Alien 1 8. utas a halál
  Alien 2 A bolygó neve halál
  Alien 3 A végső megoldás a halál
  Alien 4 Feltámad a halál

  Predator 1
  Predator 2
  Predator 3

  Aliens vs predator 1
  Aliens vs predator 2
  Ja, és olvasd el a regényeket.
  Ha kell valakinek valami msn:
  art-has@windowslive.com

 28. Kezdve a Predator 1, 2-vel ami bemutat egy tökéletes ragadozó lényt, akinek egész lénye és kultúrája nem szól másról csakis a “vadászatról” és a tökéletes préda felkutatásáról. – Ezek után jöhettek volna az AVP-k méghozzá úgy, hogy jött az első rész, ami szerintem nem is lett rossz, de a kettőt én is az űrbe helyeztem volna… de úgy, hogy a kis bestia, ami kiszabadult a halott predi testéből, legyalázta volna az űrhajó “lakosait”… ami persze végül kényszerleszállást hajtana végre – nem is máshol, mint az LV-426-on ..

  Ezt leozso írta, aki szerintem álomvilágban él.
  Szerinted, ha pl 2004-ben játszódik az 1.rész
  akkor ha kikel a predailen, akkor hogy a fingba élne túl 226 évet?
  1 Bolygón, ahol senki sincs csak a saját fajtája?, vagy még azse?
  Azért mielőtt elkezdesz tervezni, szerintem gondold át
  Amúgy meg bebiztosított forásból tudom, hogy lessz 3. rész, amiben máraz emberek , ez viszont csak felvetés volt
  az emberek eljutnak az LV426-ra, és “szövetkeznek” a predatorokkal, hogy végleg kiírtsák az alieneket az univerzumból, persze ez szerintem kicsit marhaság, mert akkorelég hülyén nézne ki az Alien 3, meg a 4…

 29. biztos forrásból tudod? Ismersz valami fox fejest? Mesélj! merthogy még komolyabb pletyka sem votl róla, nem hogy biztos forrásból lehet tudni a folytatásról.

 30. szimplán botorság, még pletykának is gyenge lenne :)
  a predatoroknak eszük ágában sincs kiírtani az alieneket, hova lenne a vadászat?

 31. Szerintem jöbb lenne ha több predator lenne benne nem csak egy nyírna ki egy egész falkányi alient.Több predator több alien szerintem igy lenne a legjobb.

 32. LeoZso és Matyesz nincs igazatok !!

  LeoZso:

  Az hülyeség hogy az avp2-n /a te változatod szerint/ lezuhan a predator ürhajó az LV426-on utánna Replayék megtalálják stb …

  Na az a hülyeség hogy hogyan kerül oda egy “termetes manusz” amint ott fekszik kilyukadt mellkassal ? Az a lény baromi nagy volt ! és az ürhajóban minden nagy volt ! minden azokra a lényekre van mératezve benne. És nem lehetett a predatorok ürhajója és ezáltal nem jó a sztorid amit kitaláltál ! A predatorok kb akkorák mint az emberek meg az alienek /kivéve a királynőket/ és az avp 1-be is mutatták a preadatorok ürhajóját belülről és az bizony normális méretü volt.

  Matyesz:

  Egész egyszerüen nem kell hogy passzoljon bármelyik predator vagy alien részhez ! Ugyan is ez egy külön sorozat /remélhetőleg minimum trilogi lesz belölle/ aminek egyedül az avp-hez kell kapcsolodnia sztoriban és időben nem pedig pl: az alien sorozathoz. Ezek alapján az avp 1-et is leszolhatnád amiért a jelenben játszódik és nem az avp 4 után vagy mit tudom én mikor.

  Wolf:

  Nem védeni akarom LeoZso-t, de szerintem ő ugy gondolta, hogy az avp2 nem akkor játszodna miután az LV426-ra lezuhan az ürhajó, hanem akkor amikor még az ürhajón kiirtja az alien a predátorokat. Szóval nem kell tulélnie 226 évet a saját bolygólyán mert az már nem kapcsolodik a szerinte kitalált avp2-höz. Csak azért irta hogy lezuhan és rátalálnak Replay-ék az ürhajóra, hogy összekapcsolodjon az Alien részekkel.

  Amugy szerintem az a sztori tök jó lenne amit leirtál bár nem valószinü hogy az lesz a avp3ba. Bár kitudja, de szerintem nem fognak anyira a jővőbe menni a köv. résszel hogy képesek legyenek az emberek eljutni a LV426-ra, mert az alienek a predatorok meg az avp-ok is mind a saját idejükbe játszodnak és nem ugranak bennuk evszázadokat.

  Ha valaki meg azt vitatja hogy nem kell a jővőbe játszodnia ahoz hogy eljussunk oda mert pl. a predatorok elviszik őket a saját ürhajójukon akkor meg azt nem értem, hogy miért ? Semmi hasznuk egy ilyen primitiv fajból. Nem tudnánk segíteni a predátoroknak kiirtani egy bolygót. Főleg az univerzumból.

  Szerintem lesz avp3, mert egy ilyen nagy bevételt jelentő hires film sorozatot nem hagynak abba a 2. résznél ! minimum a 3.nál hogy trilogia legyen vagy amikor már anyira beleuntak a nézők az avpbe hogy kevés lesz rá a bevétel és nem éri meg több részt csinálni. A 3. rész sztoriját meg felesleges találgatni ugy is lesz ami lesz.

 33. Kedves admin
  1,Nem ismerek semmien fox fejest
  De a nagybátyám-nak vannak ilyesmi kapcsolatai amiről még énse tudok
  És amúgy meg eléggé egyértelmű h lessz 3.rész, mert a rendező sem akkora fasz, h így fejezzen be 1 filmet, h utána ne legyen 3.rész
  Amúgy meg, A 3. részt ÉN nagyjábol így képzelném el:
  Úgye a 2. rsz úgy fejeződik be, hogy ledobnak 1 bombát a városra, elmenkülnek 4-en, egyiknek a kezében egy Predator fegyverrel, amit megszerez a kormány.
  Szerintem itt kéne létrehozni 1 szövetséget, aszerint, hogy mivel a 2-ben a predator azért jött ide hogy eltörölje minden nyomát, hogy itt jártak.
  Visszajönnének a fegyverért, vagy valami iesmi, ésitt kötnének 1 szövetséget, a többi meg már a rendező dolga.
  Ennyi

  Wolf

 34. koszi a segítséget “Wolf” én asszem predator fan leszek nekem az jön be ugye ő az akinek a vállán van 1 lézer!amúgy 2008.02.09-én nézem meg a moziban!köszi még1-szer!!

 35. Biztosan igy lesz Wolf ahogy gondolod! Valószinüleg szövetséget kötnek az emberekkel. …… lol :D Mintha épp hogy le se szarnák őket.

  Különben meg ugy fejeződött be hogy azt mondja az a fazon hogy: – De nem is itt fogjük felhasználni igaz Miss Hjutáli /nem tudom hogy kell helyesen irni/ vagyis a 3. rész nem a földön fog játszódni valószinüleg. Vagy legalább is nem csak. De mind1.

  U.I.:
  Hülyeség bárhogy is elképzelni a köv. részt!
  Amugy meg a 2.- már meghalt a predalien!
  _____________________

  Szerintem meg a 3. részben jön Csák Norisz és kiirtja a Predatorokat meg az Alieneket és ráadásnak az embereket is. Ha meg már igy belejött akkor a rendezőket meg a stáb tagokat is. Ez is épp olyan valószinü mint ahogy ti elképzelitek a következő részt! :D lolololol

 36. Megnéztem a filmet……….

  Egyik szemem sír, a másik meg nevet.

  Az akciójelenetek nagyon királyak, szépen kidolgozottak. Látszik, hogy tényleg oda tette magát a stáb. Öldöklésben nincsen hiány. Megjegyzem a terhes nő “ikerszülése” azért nagyon durva volt.

  Ezen túl a film számomra semmit sem tud felmutatni. 97 perc alatt nehéz is lenne neki. A lassú kibontakozás után (első 40 perc), szűk egy órájuk maradt a rendezőknek a sztori “ledarálására”. Az alienek és a Predator itt már percenként tűnnek fel a filmvásznon, a néző szeme szinte hozzászokik az “idegenekhez”. Így fél óra alatt már semmi ijesztőt nem talál bennük. Messze nem olyan félelmetes, mint vártam.

  Valaki szóljon Ridley Scott-nak, hogy készítsen egy zsibbasztóan félelemetes AVP3-at, vagy ALIEN 5-t, ha szabad kérnem :)). Az én szűk látókörűségem, hogy nem tudok elszakadni az Alien sorozat első 3 részének vérfagyasztó, hosszú éjszakákon át rémálmokat okozó hangulatán. De legyen ez az én bajom :)

 37. Épp most néztem meg az Avp 2.-t. Nekem speciel marhára tetszett, igaz a német szinkron miatt nem igazán tudtam anyanyelvi szinten követni a párbeszédeket, de látvány technikailag sztem szuper és a történet is elég logikus. Kicsit durvának találtam azt a jelenetet, mikor a predator véletlenül a falnak szegezi Jesse-t, de végülis ebben a filmben még a gyerekeknek sem kegyelmeztek, miért pont egy bomba nő úszta volna meg?
  Szerintem annak ellenére, hogy pillanatonként voltak láthatóak az alienek és a predator, nem csökkentette az izgalmat. IMHO Az Alien 2. részében sem egy alien volt, mégis izgalmas maradt végig!
  Érdekes volt újra látni bizonyos ismert elemeket, mozzanatokat a sorozat és a Predator részeiből, de ehhez is azokat a részleteket válogatták össze amiktől annak idején tátottuk a szánkat a moziban. Gondolok itt a fellógatott rendőrre a Predator 1 és az egészségügyi/sebészeti cuccosra a Predator 2-ből.
  Mindent összevetve, aki rajongója a Predator Alien genre-nek, az sztem nem fog csalódni, ha megnézi a filmet…

 38. Sziasztok! Nagyjából végigolvastam írásaitokat,és egy pár dolgon meglepődtem.Szerintem teljesen fölösleges kapcsolatot keresni a 3 film között,mert 3 különböző korban /nemcsak a filmekben,hanem igazából is/ játszódnak a történetek,biztos egyik rendező sem érezte magát jövőlátónak,hogy úgy csinálja meg tegyük fel az Alien-t,hogy az majd 15 év múlva kapcsolódjon más rendező ugyanazon lényének filmjével.

  1. Kezdjük azzal,hogy ha jobb lett volna,hogy a Predalien lezuhan /és túléli/ arra a bolygóra,amire később megérkeznek Repley hadnagyék,akkor valószínűnek tartom,hogy találkoztak volna ezzel a lénnyel,és akkor értelmetlen lett volna az Alien történet,mert ugyebár akkor egy teljesen más,még durvább “sárkánnyal” találkoznak,mint a sima Alien.

  2. Én szinte kizártnak tartom,hogy bárki is tudna olyanról,hogy Biztos lesz 3. rész,mert barátnőm anyukája és nagybátyja Amerikában élnek,és a nagybátyja él-hal ezekért a filmekért,elhihetitek,hogy nem egy fórumot és blog-ot olvasott végig,és kérdezett ki,hogy vajon van-e tervben,vagy egyáltalán lesz-e 3. rész.Az biztos,hogy még ott sincs hír a tervekről sem,forgatásról sem,szerepekről sem,és ötletekről sem.Tehát kizárhatjátok egyenlőre a folytatást.Bár szerintem elég nagy kasszasiker volt mind a két film,meglehet/és szeretném is/,hogy lesz AVP3,de egy biztos,hogy tervben tuti nincs.

  Teljes egészében Reptile-nak adok igazat,és egyet is értek vele.

  Egyébként tényleg baromi jó a film,csak sajnos Matyesz igazat szólt,hogy az utolsó fél órában úgy besűrítették az Alieneket,meg a harcot,meg a falra felkoncolástól kezdve sav-arcpakolásig mindent,hogy már nem volt annyira félelmetes,mint pl a jó öreg Alien sorozat.

 39. Köszi Roberto ! Én meg neked adok igazat kivéve talán abban hogy az avp3 nincs tervben. Szerintem attól, hogy még nem “szivárgott” ki semmi róla még lehet tervben van csak lehet, hogy jól “titkolják” a nyilvánosság elöl. De persze lehet hogy még tényleg nincs tervben.

  Ha már ilyen sokan leirták a véleményüket a 2. részről akkor már én is leirom.

  Szerintem ez a rész nagyon rosszul sikerült. Már azzal elrontották hogy anyira összecsapták a legelejét. Igazából az nem tetszett, hogy az első 2 és fél percbe összecsapták ezt a részt ami sokkal fontosabb mint az utánna lévő több mint fél óra unalom. Mint ha bárkit is érdekelt volna az hogy ki kinek a volt csaja meg pár szereplő családi élete/problémái. Persze voltak benne jó részek, de ez akkor se jó igy. A fő szereplők reakciója a szörnyekre se tul valóságos. PL a fegyverboltos részben mikor megtámadja őket egy alien. Nem nagyon féltek. Teljesen higadtan csinálják a dolgukat. Ez még ugy ahogy rendben van mert nem mindenki egyforma, de az hogy a kis lány aki tulélte azt hogy megtámadja őket a szörny egy csomoszor + ha jól emlékszem az apja is meghalt és egy csomo ember halt meg körülötte /valószinüleg sok a szeme láttára/ elég brutálisan, mindenhol lövöldöznek és ráadásként fel is robbantják a várost ahol eddig élt. Ennek a kis csajnak minimum rettegnie kellett volna és pszihologushoz járatni ezek után , de nem mert ő teljesen nyugodt a film végére mintha ez olyan megszokott dolog lenne.
  Az is rosz volt hogy tényleg teljesen megszokottá válnak az alienek a film vége felé, mert anyi van belöllük. Szinte már lehetett tudni hoyg hol fog felbukanni egy és hol kellene “megilyedni”. Ja és a rendező tulságosan eröltetni akarta hogy ez horror film is legyen, de ez nagyon nem jött össze neki szerintem.
  Mondjuk volt 1-2 rész ami tényleg tetszett Pl: az amikor abba a páncélos kocsiba ülnek és éppen azon vitatkoznak hogy elmenyenek-e a “találkozó helyre” vagy inkább a korházba a helikopterhez. Na itt mondta azt az egyik hogy: “Örültség a kormány nem hazudik az embereknek” erre a moziba az emberek meg elkezdenek röhögni :D vicces volt /nem moziba láttam hanem csak a hang volt moziba felvéve és rárakva egy alapból angol filmre. De egész jó volt a hang minősége/

  Ne de összeségébe ez egy jó film lehetett volna ha nem cseszik enyire el. Lehet meg se nézem majd moziba.

 40. Én is megnéztem a filmet. Nagyon tetszett, jobban sikeredett mint az avp1. Legalábbis az én meglátásom szerint. Jól sikerültek a jelentek. Egy dolgot viszont nehezményezek: nagyobb hangsúlyt is fektethettek volna a predatorok & alienek harcára, mint a cselekmény kibontakoztatására ami elég hosszúra sikeredett.

 41. Nekem az a vélemnényem., hogy mi a fenének írtanák ki a predatorok az alieneket, ráadásul pont az emberekkel amikor már rég kiderült, hogy a prediknek kellenek az alienek, hogy szenvedélyüket kielégíthessék! Az Avp2-t láttam, és sztem télleg lehetett volnba jobb, mind látványilag (állandóan fénylik minden, meg sötét van, alig lehet látni valamit, olyan mintha sporóltak volna az effektekkel), mint történetben.
  Elég gáz, hogy a jelenben van, az űrben ezzerrel nagyobb hangulata lett volna, pláne, ha v.hogy S.Weavert is bele tudták volna tenni (tudom, hogy ő századokkal később él az alien stroyk szerint, de akkor is). Ha kevesebb népírtást raknak bele, és inkább a paráztatásra mentek volna rá, meg kiszámíthatatlanabb lett volna a story, meg jobb szereplőket szerződtetnek, Na akkor esetleg… Azért jó volt látni újra Alieneket.

 42. Hali mindenki!
  Szerintem is kár az összefüggést keresni(avagy gyártani) a 3film között!
  Az Avp sorozat csupán felhasználja a két fajt, egy teljessen különáló sztorihoz és ennyi!

  Ami engem illet egyformán rajongok az Alien és a Predátor sorozat iránt is, így hát nem kell csodálkozni hogy annak idején alig vártam már hogy végre megnézhessem az első AvP filmet

  És azóta is imádom!!!

  Az első rész főleg azért tetszett, mert a filmben ügyessen összehozzák a két fajt!

  Bemutatták a Predátorokat mint vadászokat, az Alieneket peddig mint a vadjaikat!
  Szóval egy nagyon szépen kidolgozott fogatókönyvel indították útjára az Avp sorozatot, és lehet hogy éppen ezért vagyok egy kicsit csalódott a második rész láttán!

  Teljes mértékben eggyezem Reptile véleményével!

  Azért ettől többet is ki lehetett volna hozni a második részből…
  De mivel teljessen elvakít eme két faj iránti “csodálatom”, ezért ezt a filmet is még egy jó néhányszor meg fogom nézni, és ajállani is fogom mindenkinek, mivel amelyik filmben Alien, vagy Predátor szerepel, az számomra rossz nem lehet… ;)
  Marad csak a remény hogy azért majd egyszer látni fogunk egy ettől ügyesebben összeállított AvP 3-at is!

 43. Nos akkor, ez a dolog nem történhet meg : a lezuhant lv426-os gép predator gép,mivel egyik alien könyvben pontosan leírják ,h kié az a repülő. a Könyv címe pedig : “A végső vesztes a halál” és valahol a 2 és a 3 között játszódik,amikor ugyanis ripli visszatér a bolygórol ,ahol ugyebár csak ő meg a kislány élte túl és senki nem hisz neki,ezután történik még sok minden

  a lényeg,h visszamennek a bolygóra ahol találkoznak ezekkel az óriásokkal is,akiké a repülő is volt,ezek újfajta földönkívüliknek tűnnek,elég békések meg elég hülye neveik vannak ,nah és együtt lemennek az alien1-ben megismert űrhajóba ahol a központi computer-ből megtudják hogy mi is történt a gépen. Lényegében a következő : Leszálltak ide ezek az óriások és persze kíváncsiságból benéztek az alien fészekbe ahogy az alien1-ben is,közülük 2-en ferőződtek meg nem tudtak mit kezdeni velük,majd az alienek kikeltek hamar megnőttek és elkaptam még valakit a legénységből. A maradék 2 utas el barikádozva várta a halált,de előtte bekapcsolt egy vészjelzést,amire ripliék odamentek(jópár évvel később) aztán ők is meghaltak,majd az alienek élelem fogytán elpusztultak…

  ezután a könyv leírja,hogy lemennek ebbe a tojásbarlangba,ahol találnak egy hatalmas termet,ahol afféle ” barlangrajzok” vannak elmesélve az alienek történelmét kezdve onnan hogy az LV426-on buja növényzet volt stb. és az alien volt az uralkodó faj ,de elkezdtek civilizálódni a durva alienek is…kisebb lett a karmuk meg a fogaik stb és tenyészállatokat tartottak a fajuk fennttartására,és fejlettebbek voltak az embereknél,foglalkoztak csillagászattal és rájöttek,h egy hatalmas meteor közeledik feléjük…

  kiásták ezt a bazi nagy barlangot ,tele tették annyi tojásal amennyi csak befért,majd szépen elpusztította őket a meteor és reménykedtek,h a fajuk egyszer feltámad…

  :) ezt nem most találtam ki

 44. ja és a könyv végén lebombázzák az LV426-on lévő tojásbarlangot,hogy soha többé ne lássanak alieneket és valószínüleg ezután fertőződik meg ripli és kerül a 3. részben megismert helyszínre

 45. Azt a kur….a!!!!!!! Rohadt jó vólt a film!!!!
  Én 3szor néztem meg csak az nem tetszett hogy a végén meghalt a PREDATOR!!!Amugy nagyon jó volt!!Kár ,hogy az a rohadt atombomba elpusztitott mindent(mindenkit):)!!!!
  Nekem már meg ven filbe is!!

  Na mind1 jó volt az a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  :)
  császtok!!!!::::)))

 46. Persze,hogy lesz 3-ik rész!Egy amerikai honlap közzétette a forgatókönyv-terveket,melyből kiderül körülbelül 2010/2011-ig kell várnunk a 3ik résszel!A történet az űrben fog játszódni,és az egyik bennfentes szerint egy elit-Predator osztag is kap helyet a filmben!”A 2-ben lennt maradt fegyverrel kísérletező emberekből álló űrkutatócsoport nagy felfedezést tett,arról mit sem sejtve,hogy a fegyver jeleket bocsájt ki a Predatorokhoz,akik ‘háborúra készülve’elindulnak a föld felé,ezalatt egy Oklahoma-i kísérleti-telepen megmaradt Alien-ekkel kísérleteznek,ám egy hiba csúszik az egyik vizsgálatba,és egy tucat Alien elszabadul,köztük egy genetikailag módosított szupermutáns is feltűnik,páratlan képességekkel!A jelenlegi ötletek elbírálásra várnak jelenleg!De ezek a tervek biztosak!A 3-ik részben uj fegyver arzenállal felruházott Predator osztag indul a végső megmérettetésre,az új “ellenségükről”mit sem sejtve!

  Mindenki legyen jó.Info by-20th cent F.Exclusive;CNN Pro!

 47. Marha jó! Neken haon bejön imádom ezeket a király vérengzéseket! Tök klassz hogy a párezer fős kisvárosból csak néhanyan (5-en 6-an) élik túl!!! Sirály!!!! Az egyik legjobb rész amikor a Predator megnyúz egy embert!!! Csak az a gáz hogy a végén ahhejett hogy bejfejeznék a harcot mindkettő kinyírja az az atombomba!!! De am úgy sirály igazi népirtás!!!

  lábjegyzet: 13 évs vagyok

 48. Szerintem ez a film elképesztően szar lett, nem is értem mire gondolt a rendezőpáros, miközben forgatott. Komolyan néha a Barátok Közt jutott eszembe a filmről, nem értem, hogy egy ilyen filmben mért kell egy kisváros emberi kapcsolatait bemutatni ilyen hosszan. A Predatorok meg az Alienek gyakorlatilag mellékszereplők voltak a filmben. Egyszerűen nyomába sem ér az Alien vagy Predator filmeknek. És ez a befejezés marha gáz volt szerintem, totálisan sablonos, már vagy 5 ezerszer láthattunk hasonlót. Na meg az atombomba ledobásával gyakorlatilag elvágták az egész filmet, nehogy véletlen tovább tartson, megint megálltak másfél óránál, mint az AvP 1-ben. Az Alien, Predator filmek mind jóval hosszabak voltak. És azokban nem volt 40 perces szappanopera rész, hanem végig érdekes történet volt. Nem tűnt fel senkinek, hogy ez a forgatókönyv mennyire szar??
  A filmben lévő karakterek is bénák, nincs sehol egy “hős”, mint mondjuk Ripley vagy Dutch vagy éppen Mike, mind teljesen átlagos karakterek, az AvP 1-ben legalább volt az a csaj, de itt…
  Szóval nem értem mértnem írnak már egy normális forgatókönyvet, azért lenne honnan ötletet venni(regények).
  És az is rejtély számomra, hogy mértnem valami normális rendezőnek adják a filmet.
  Attól meg szerintem nem kell hasra esni, hogy a film látványra jól megvan csinálva, ez azért mamár alap, ráadásul egy ilyen híres filmet még szép, hogy jól megcsinálnak, de ettől még nem lesz jó film.

 49. Jó lett a film, nekem is tetszett!
  A 3.rész is jó lessz.
  Hitmen te szerintem nem tudtad értékelni a filmet de nem baj mert jó lett és kész!

  császtok!!!

 50. Lehet egy kérdésem?
  Valaki mesélje már el nekem, hogy melyik filmet nézzem meg melyik után. Illetve a könyvek címét valaki írja már le légyszi, szintén olvasási sorrendbe. Nagyon érdekel a dolog, eddig a 4 alien filmet láttam és slusszpassz.

  Előre is köszönöm!

 51. Mi az, hogy nem tudtam értékelni??
  Szerintem pont azt tettem, azt írtam le, hogy mennyire szar. Ezt szerintem értékelésnek hívják.
  Sokkal többet ki lehetne hozni ezen két lény összehozásából. De, ha ez ennyi embernek tetszik, akkor lehet én vagyok a hülye (de azért nem vagyok egyedül a véleményemmel; ráadásul a kritikusok is fikázzák a filmet, elég rendesen).

 52. Nem rossz cumó, de kétszer nem tudnám megnézni. Zavaró tényező volt a filmeben szinte végig játszódó sötét-árnyékos effektus, ami valamilyen szinten lerontja a film élvezhetőségét. Nem akarom én kritizálni a filmet, de valahogy jobbat vártam…

 53. csá all!
  A 3. résszben állítolag lessz egy csómó PREDATOR nem csak egy és az űrben fog játszódni!2009-2012 között lessz meg!
  Na mid1 ! Szép predatorálmokat!!

 54. A film nagyon jóóóóóóóóó!!!!!!!
  Én ezért a filmért fizettem 5000FT-t.
  A filmet nagyon szeretem.
  Szeretném ha lenne harmadik része is.
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

  Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

 55. Én most néztem meg! És hogy őszinte legyek 12 éves korom óta rajongok az Alien sorozatért, és hát a játékkal is nagyon sokat toltam, 1-2 résszel egyaránt, Természetesen a Predator 2 része sem maradhatott ki az életemből. És mit ad az élet AvP film, az első rész is nagyon bejött, és ez a másodok is király volt, szerintem a befejezés ismét ugy született hogy 3. rész is lesz. De ezt majd meglátjuk

  Még annyit mondanék hogy vérengzés stb…
  Ez mind kell ebbe a filmbe, igazatok van.
  De nekem az tetszik a legjobban, hogy két filmet összehoztak egy PC-s játékba és ezt megfilmesítették, nagyon nagy ötlet volt…

 56. ezt a filmet nagyon szeretem és az alien trilogiát is mindegyiket látom 10 éves koromban láttam elősször és azóta imádom ezek a lények az alienek és a predátorok durván néznek ki nagyon jól kitalálták ezt a filmet ez az egyik legjobb film az én nézetemben király ezek az efektek a hangok a kép azok egyszerűen leirhatatlanul jóóóóóóóóóóóók aki imádja vagy rajong az alien és a predator filmekér az nekem mind a barátom

 57. Hitmannal értek egyet.
  Amit felépitettek az eddigi részek (ha lehet ezt mondani), azt mindet lerombolta ez a rész.
  Egy percnyi izgalom nem volt benne. Siralmasan unalmas, nulla forintot érő gagyi forgatókönyv. Hogy tudták ezt összehozni? Szégyen és gyalázat. Egyszerűen unalmas, sablonos, látvány, tartalom nélkül. 3/10 pont …. Sajnálom hogy megnéztem.

 58. szerintem ez a film brutális és felülmulhatatlan én még csak 1szer láttam de azis elégvolt hogy meggyőzzem megam hogy ez bizony nemcsak ász meg ijenek hanem az a film amit 1 idegenes film sem mulhat fölül ez a rész az 1. höz képest nagyon tuti a vér benne elég sok épp megfelelő és hogy csak úgy gyilkolják az emberek meg persze egymást is húúúúúúúúúúúúúú öcsém king king king

 59. háááááááááááááát nekem má nagyon teccet a film de az nagy kár hogy a fasszopó atombomba kiírtja a predator király-t de ezen kívül az isten munkája ez a film

 60. Én az avp 2 filmehez szólok hozzá. nekem naygon nem jön be sok értelmetlen dolod van bene. ha a predátorok ojan okosak hogy nem veszik észre hogy a halot tárukban van egy alien… szerintem aban is egy nagy baromság már bocs anak akinek tetszet,hogy a kis szőke csaj meghal bene nem mintha én a 007 filmeket szeretném hogy a végén legyen egy dugás de van pár jó szereplö bene miért pont a legjobnak kel meghalni… nekem nem tetszet a film!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.