10 hozzászólás a “A Narnia 2. részének a trailere” bejegyzéshez

  1. az egyet sem volt időm megnézni,id a sokan gyermetegnek tartották de ez sem tünnik felnőttesebbnek:D

    human: hogy csinálod, hogy neked nagyobb képben jelenik meg a videó freevlogon? mert nekem ott csak olyan nagy a kép mint itt a blogon.

  2. Ígéretesebbnek tűnik, mint az első rész, mondjuk ott is csak a csúnyán vetített háttér nem tetszett az egyik jelenetben. Kedves mese. Lucy Pewency is.

  3. Szerintem az első rész olyan volt, mint a TV-re készített fantasyk: jól szórakozunk rajta, de másnapra elfelejtjük, (és giccses is) és erről se hinném, hogy másmilyen lenne. Viszont az első rész havas világa nagyon tetszett, kár, hogy ez nem ilyen lesz.

  4. Még most is szeretem a meséket. Írásban már megvan a teljes sorozat, majd lassan elolvasom. Az első film jó volt, remélem a többi is legalább hasonló nívót hoz.
    A kevésbé ‘felnőttesebb’ jelzőről: barátunk egy kb. 10 fős jó kis baráti beszélgetés hevében rászólt a barátnőjére, hogy úgy beszél mint egy nő. A riposzt azt hiszem mindkét esetben nyilvánvaló… :D

  5. jobbnak tűnik, mint az első. ott az istennek nem tudtam úgy tekinteni rá, hogy ez gyerekeknek készült. pedig még a meséket is szeretem.

  6. így elsőre nem volt rossz. Az első se volt az, de aggódom a mozgolódó fák miatt… Kissé LOTR-s beütés, de tudom, hogy a két regény ugyanabban az időben keletkezett, mert Tolkien a Lewis kortársak voltak. Nem tudom, hogy mikor is ki fogja felülmúlni a három Gyűrűk Urát…

  7. szerintem az első is tök kira volt de ez még jobbnak tűnik.
    Mikor lehet DVD-n vagy filmen megszerezni????
    Jah, és aki még nem látta az elsőt sem miért hordja le a másodikat????? XD

  8. én imádom könyvben is meg filmben is.:} mind a 7 kötet megvan és el is olvastam. csak úgy faltam őketxD a 2-t meg már megnéztem DVD-n, de még moziba is szeretném látni:}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.