Fantasztikus filmek Fantasztikus trailerei

Gondolom a körmötöket rágtátok, hogy az új Sarah Michell Gellar (mi is most a neve, Prinze? damn) film bemutatója hol van már. Ugyanúgy izgultatok, hogy Jeffrey Dean Morgan mikor tűnik fel megint egy filmben. Hogy Eva Lonoriáról ne is beszéljek.

Possession trailer

Ez a Sarah Michelle Gellaros, méghozzá “Ned” csatlakozik hozzá a Pushing Daisies-ből. A sztorit nincs is kedvem leírni, a trailerből minden kiderül.

Over Her Dead Body trailer

Na itt viszont bonyolult dolgok vannak. Főszereplő csávó mennyasszonya halála óta 1 év telt el. Az új nő elrángatja pasit egy nemtommihez, hogy megszabaduljanak a “szellemétől”, viszont ez a jósnő szerű beleesik a pasiba, erre még a szellem is feltűnik. Ennél egyszerűbben nem megy ;) Longorián kívül van itt Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs és Lindsay Sloane is.

Accidental Houseband trailer

Ez meg milyen már? Ebben van Jeffrey és kapott maga mellé egy Uma Trumant, akit viszont egyre kevésbé tudok romantikus szerepekben nézni. Pedig a háromból ez a legjobb bemutató.

12 hozzászólás a “Fantasztikus filmek Fantasztikus trailerei” bejegyzéshez

  1. nekem nem volt egyikkel sem gond.
    Az első filmnek tetszik a storyja, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle… Viszont a trailerben felemlegetik az átkot ( azt a filmet a 14 eves kistesommal néztük és mindketten csak röhögni tudtunk a kattogós/ nyikorgós zombigyereken) meg a kört -t, ami azert szintén nem nagy ász, bár nézhetőbb.

    Harmadik film bejövős, jól áll Umanak a szerep ^^

  2. SMG: Sub Machine Gun (na jó sokat GTA-zok, talán)
    A harmadik film bejövős, Winchester papa máshoz is ért a gyilkoláson kívül, viszont Uma Thurmant anniyra de annyira utálom. Ráadásul szörnyen ronda (egyszer nézett ki jól, vmelyik Batman filmben, akkor is azért, mert agyonsminkelték).

  3. Nekem az Over Her Dead Body jön be a legjobban.
    Mondjuk lehet csak azért mert Paul Rudd és Jason Biggs.

  4. Ja és… Eva Lonoria pedig helyesen: Longoria… ;) De ne aggódj, én is oda kellett figyeljek.

  5. ez első tiszta sorozatos, smg a buffyból, ned a PDből, a másik srác meg a rémvadászokból (Special Unit 2 asszem régen volt a viasaton, most meg az axnen megy)

    Human meg 6 blogot csinál egyszerre vagy nemtudom mennyit gyk ez óránkénti min 2 postot jelent. interweb ftw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.