Sweeney Todd dalolás

Annak aki nem hitte el, hogy tényleg musical. A trailerekben rejtegették a tényt, de ez a részlet végképp elfújja a ködöt. (Idegesítő 30 másodperces reklám az 1 perces részlet előtt… shit.)

human
írta
2007. 12. 11. 12:57
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Sweeney Todd dalolás” bejegyzéshez

  1. ez egyáltalán nem baj (mondja ezt egy depp-burton rajongó: )), csak az fura, hogy ezt titokban kellett tartani. (aki borsódzik a musicalektől, annak pedig ajánlom az all that jazz-t, hátha.)

  2. Nem vagyok oda a musicalekből készült filmekért (a tapasztalataim a Hairnél kezdődtek, és ott véget is értek), de ez most valahogy nagyon bejött. A Sweeney Todd-téma pedig annyira illik Burtonhöz, hogy ebből rossz nem sülhet ki. Főleg, ha a Corpse Bride-ból indulunk ki, de még a Nightmare Before Christmast is ide lehetne sorolni, mert végső soron egy tőről fakadnak. Mindenesetre “az év leghangulatosabb promói” címre erősen esélyes a Sweeney Todd :).

  3. Nagy csalódás volt! Nagyon látványos, “dizájnos”, megvan a maga hangulata, a színészek próbálkoztak amennyire csak tudtak, de a sok éneklés egy idő után kezdett idegesítő lenni. (egy Chicagoval össze sem lehet hasonlítani!) Sajnos a mellékszereplők szinte alig bukkantak fel egy pár jelenetre. Félelmetesnek egyáltalán nem volt félelmetes, mindössze gusztustalan. A történet semmitmondó volt. Egyszer meg lehet nézni.

  4. Ez a film életem egyik legrosszabbja!!!
    Ennél már csak a Superman visszatér rosszabb. Arról volt annyi eszem hogy 20 perc után kijöjjek, ezt végigszenvedtem.
    Musicalnek igen gyenge-Johanna jobb lett volna ha néma marad- és amikor az a kócosfogú tengerészgyerek énekelget és közben fröcsög a vér Johnny Depp kezéről….rettenet.
    Filmnek lapos és undorító, ráadásul már a 15 perctől tudod mi lesz a vége. Musicalnek pedig egyenesen szörnyű. Egylapon említése a Chicago-val, vagy a Moulin Rouge-al bűntetendő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.