The Dark Knight rendes bemutató

Végre minőség, kattintsatok. Napközben vagy ötvenszer néztem meg a siteot, ahova ígérték vasárnapra a trailert. Gondolom amint lefeküdtem aludni 2 körül, azonnal kijött. Mindegy, a tovább mögött ott a trailer flash minőségben, hogy gyorsan megnézhessétek helyben jól.

42 hozzászólás a “The Dark Knight rendes bemutató” bejegyzéshez

  1. na ha már a trailert nem néztem meg ébredésem óta 10x akkor egyszer sem… asszem ez moziban is legalább 2x nézés lesz

    no és persze a Heath Ledger “fikázóknak” most itt egy adalék mennyire ku**a jól játsza a szerepet és valahogy az az érzésem lesz, hogy Bale-t simán le fogja játszani a színről

    Let’s put a smile on that face!

  2. coce:

    képek alapján lesz biza 2Face! és igen az Like me.. a végén meg Hit Me nemtom meikre gondoltál bachter..

  3. Kétarc elvileg nem lesz, csak Harvey. Az SG-n (meg mindenhol) lévő Kétarc képek hamisak. Ha lesz is benne, nem így fog kinézni…

  4. OMG OMG OMG OMG: akarom ezt a filmet, most!
    Ez vmi beteg lesz. Jokernek az a nevetés kegyetlen jó. Na meg a szövegek, igazi pszichopata. Ez az összes Batman részt alázni fogja.
    Egy apró észrevétel: miért Maggie Gyllenhaal? SZínésznek jó de nem eyecandy (nekem).
    A lényeg, hogy a 2 főszereplő kegyetlen jóvá teszi ezt a filmet. Asszem ezt HDben is megfogom szerezni 5.1-gyel.

  5. Greg: jah, azért sem raktma ki kétarc képeket, mert hamisak. A filmbuzira lehet építeni :) De mármint komolyan amúgy.

  6. A 2Arcos képek a Black Dahliából kilopott képek módosított változatai. Max azt tartom elképzelhetőnek, hogy a film végén 2Arc megszülessen.

  7. Amnnyit hallottam én is róla hogy 2 arc a végén születik meg kb oly rövid és frappáns ideig a film végén mint a Beginsnél a Joker kártyás rész és a 3. részben pedig Kétarc a fő ellenfél súttogják még mellé Enigmát, Jokert ha nem ölik meg e részben és Pingvint is. A 3.at is elvileg a beginses gárda csinálja majd és 2010ben lesz mozikban. Na ennyit az előre nézésről. :) király lesz ez a 2. film is még szép és ez a lényeg.

  8. enigma a 3. részben, hogy?
    ugyanabban a filmben bukkan fel és ugyanabban is hal meg, nem úgy mint 2 arc és pingvin meg joker. ők már korábban is léteztek (vagy nem hal meg? már nem emléxem pontosan)

  9. szerintem is előfordulhat, hogy mint jokert, úgy dobják be kétarcot a végén. Mármint szerepelni fog végig, de eleht átalakulás cska a végén lesz.

  10. aztaku…

    kell. most. azonnal. egyébiránt eleinte én is kételkedtem ledger képességeiben (mondjuk azt még mindig fenntartom, hogy az arcformája nem elég hosszúkás), de már ez a pár másodperc meggyőzött. bale lejátszásáról annyit, hogy batman és joker figurája közel nem ugyanolyan mértékben tartalmaz lehetőségeket. gyllenhaalt én se értem teljesen, de legalább jól sminkelték. az igazi meg az lenne, ha készülne imax verzió, és esetleg úgy tudnánk megnézni majd, ha végre megnyit az aréna mozija.

  11. Készül IMAXos kérdés itthon láthatjátok e majd sajna én nem mert pécsi vagyok de attól még első nap mozi plazaban :D Remélem feliratos lesz. Szinkronjában kételkedem hogy az 1989 es szintű lesz e majd.

    Madárijesztő benne lesz (kém kamerafelvétel youtubeon és imdb.com) de ha jól tudom nem sokáig talán megdöglik.:)
    Emelett Harvey Dent (személyiségzavaros ügyvéd akiből később a Kétarc lesz ugye) és Joker fognak a legtöbbet szerepelni Batman mellett.

  12. Isteni:D Kell , Most , 720Pben:)
    Egyébként most láttam hogy Johny Smith is szerepel benne (Anthony Michael Hall), de ki a karakter akit alakítani fog, imdb szerint: Mike Engel – ő kicsoda? vagy csak “jelentéktelen” szereplő, a főszálhoz eddig ilyen nevű karakternek volt köze?

  13. Nekem ez nem jött be. Igazándiból, nem tudom miért. Olyan semmit mndó trailernek tünt. Végülis jobb, mintha agyon spoilerezték vola. Ettől függetlenűl moziba nézős lesz.

  14. Végre egy őszinte vélemény. Én sem vagyok oda ettől a trailertől. Az elsőre nem emlékszem annyira, hogy hol volt benne Joker.

  15. Igen a Trailer elég keveset mutat, de szerintem pont ezért jó! Nem lővi el a jó részeket! :D

  16. “Elég gyenge trailer,nem tudom mit sztároljátok annyira,kár,hogy Bale ilyen filmeket vállal.” hát ez no comment kategória…

  17. Én nem a filmet kritizálnám, inkább magát a Batman szériát… Nekem sosem volt hihető hogy bárki is ilyen bőrcuccba öltözzön, ráadásul akármilyen jók a mostani részek(nem tetszett a Batman Begins) az előzmények a föld alá süllyesztették a szériát. Pénz-pénz-pénz.

  18. Fenomenális trailer! Az újrateremtett Joker az anarchia tömény eszenciája. Batman és Gordon semmit sem puhultak, ahogy Alfred, Rachel és Fox is tovább színezik a filmet. Ezek után Ch. Nolant nyugodtan hívhatjuk film-mesternek.

  19. 2 órával ezelőttig azt sem tudtam ki az a Maggie Gyllenhaal. Most az a véleményem, h legalább olyan ütős választás volt, mint Ledger. Remélem tényleg ütni fog a film…

  20. Egyébként ez a Joker az igazi Joker sokszor hangoztatták hogy most a képregénybeli örült Jokert kapjuk meg hisz a Burtonos saját viziójú volt csak a Neve és ötlete stimmelt. Ahogy Burton világa is csak kb 30% ban volt igaz a képregényre.

  21. Én csak azt nem tudom, hogy miért csak tegnap szereztem tudomást arról , hogy már van a Dark Knihgtnak trailere???
    Bakker…

    10000 BC előt nyomták… és be kell vallani jobban szórakoztam ezen mint magán a filmen…

  22. mer tnem olvasol filmbuzit, de mostantól majd ezt teszed és akkor nem amradsz le 4 hónappal a dolgokról :)

  23. való igaz, mostanában kattantam rá erre a blogra…
    de azóta nics bejegyzés amit ne olvasnék el…
    :)

  24. Májusig valószínűleg még nem lesz normál trailer. De legalább a HD-ízelítő (meg a tucatnyi poszter) ébren tartja az érdeklődésünket.

  25. óriási lesz!!ezt a filmet várom a legjobban az idén!!még 3 hónap, baromi nehéz lesz kivárni, ha hozza a Batman Begins szintjét nem lesz gond, de sztem felette lesz:)
    a bevételre meg nem merek jósolni,de sztem megüti a 400 millió dollárt az Usában…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.