Heti mozi bemutatók: december 27.

Merthogy a két ünnep között sem pihennek, és micsoda mesterhármast mutatnak be a forgalmazók! A Shoot ‘Em Up mindenkinek aki agyatlan akcióra vágyik, ami egyben paródia is, de nem csupasz pisztolyosan. A király nevében… senkinek? Uwe Boll film, és ha azt mondom hogy Dungeon Siege, akkor talán már ismerősebb lesz. Nem is értem ekkora, viszonylag ismertebb nevek miért adják a nevüket ilyesmihez. Ja és ezt amerika előtt láthatjuk! Nyilván pont ezt kell előbb látnunk, és nem az AVP2-t (január vége) vagy az I Am Legendet (január 3) vagy.. szóval hosszú a sor. A No Country for Old Men és There Will be Blood bemutató meg a köd homályában, messze? Ez a kettő film most a vesszőparipám, meg a Juno, mert ezekre marha kíváncsi vagyok.

  • Golyózápor (Shoot ‘Em Up) – Ezt már említettem.
  • A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) – Ne már.
  • Mesterdetektív (Sleuth) – Talán erre elmegyek, de nem fogadnék.
human
írta
2007. 12. 27. 08:25
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: december 27.” bejegyzéshez

  1. Ráadásul A király nevében szinkronnal megy.
    Szerintem Bollt valamelyik maffia pénzeli, egyébként nem tudom honnan tudna ennyi pénzt szerezni a filmjeihez. Szóval pénzmosás.

  2. Dr. Boll egy zseni. A német adótörvények kiskapuit használja ki, igen jól. A filmjei mondjuk ótvarok, de korántsem hülye.

  3. A joblo így írt Herr Boll múltkori, bokszolós akciójáról:

    “What a f*cking douche this guy is. If you didn’t follow his whole boxing fiasco last year click here and scroll to the bottom. Too much work? Let me sum it up for you – Uwe makes the three of the worst movies ever in a row. Critics all over the world hate them. Uwe finds the smallest, least trained guys of said critics and challenges them to a boxing match where he beats them silly. So, instead of making better films and taking to heart the overall feelings of an entire planet, Uwe decides this will make people like him more. You are a sad pathetic retard Mr. Boll. I can’t hate your films any more than I do so please, PLEASE, invite me down for one of your public relation beat-downs. It’s either this or you stop making films that make my eyes bleed you ridiculous bucket of f*ck. BLOODRAYNE 2, give me a f*cking break.” :))

  4. Shoot ‘Em Up hatalmas fun, a Bourne Ultimatum mellett az év akciófilmje.

    Herr Boll új opusza Gyűrűk Urát leigázó képivilágot igér, majd meglátjuk. :)

    A Sleuth érdekesnek tűnik, csak egy baj van vele, hogy Jude Law is szerepel benne. Így ezért kár is pénzt kidobni, majd DVD-n.

  5. Lehet hogy Jude Law-t nem bírja valaki, de Michael Caine közreműködésével készült, akihez ugye az eredeti film fűződik. Kiváncsian várom.

  6. Fú, ez az ItNotK:ADST két és fél órás, imdb-n 4,1et kapott 4k szavazótól, persze még fél Európában meg ahogy nézem, USA-ban sem mutatták be, csak vmi filmfesztiválon. Azért majd egyszer végigszendevem, márcsak Claire Forlani miatt is. :D

  7. Az igaz hogy Uwe Boll a világ legsz*bb rendezője, de tényleg nem hülye. Van egy saját cége és azzal felvásárol egy csomó játék adaptácíót és így már alapból van egy biztos közönsége(a rajongók akik kíváncsiak), meg előszed leszállóágban lévő, de régen nagy nevű színészeket akikre az emberek szintén kiváncsiak( mármint arra hogy mi van velük, Pl.: Michael Madsen, Christopher Lambert stb.). Ravasz egy Dög ez. Egy haverom elmélete szerint meg csak símán az ördögnek dolgozik és a filmjeível akarja elhozni a földre a poklot és a szenvedést:)

  8. Efti: a Box Office adatok alapján nem tűnik valami nagy észnek, mert legtöbb filmje bukta volt :/

  9. A legtöbb filmje bukta, mégis kap újabb és újabb filmekre pénzt. Valami német adó törvényt használ(t) ki, ami kedvez a bukott filmeknek, szóval igen, afféle pénzmosás is van benne illetve volt a régieknél biztosan.
    Most is valami hasonló lehet, nincs más magyarázat, de hogy Boll nem hülye az biztos. A producerek? Azok lehet.

  10. Bukta, igen, pont ez a lényeg. Ha német finanszírozásból, német stábbal dolgozik, akkor 100% leírható az adóból asszem, és csak a bevétel után kell adózni.

  11. A Mesterdetektív hatalmas film. Jude Law pedig hatalmasat alakít benne, simán felnő Cain mellé.

  12. talán ide tartozik: sweeney todd bemutatója újabb egy hónappal elcsúsztatva nálunk. uweboll pedig valóban kell, mert ez kell a népnek(NEM!!)

  13. Mia a fasz baj van Jude Lawval? A Tehetséges Mr Ripley az egyik legjobb film.
    A Shoot’em Up meg nagyon jó móka, nem szabad és nem is lehet komolyan venni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.