Új Indy 4 képek

Ez jó forgatás lehetett, mindenki teljesen nyugis meg minden. A tovább mögött ott vannak a fotók.

Ígykészült.

human
írta
2008. 01. 02. 16:26
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Új Indy 4 képek” bejegyzéshez

 1. Éjájéjájéjájéjájóóóóóóóóóóóóó!!! Ide nekünk Indyt és társait. Szeretnék már egy előzetest is látni vagy inkább magát a filmet :)

 2. És Annie Leibovitz fotózta őket. Imádom a nőt, fantasztikus képek kerülnek ki a kezei közül.
  Cate-et először fel sem ismertem, csak néztem, hogy ez meg ki? De jól áll neki a paróka. Karen Allent jó viszontlátni, amúgy is ő volt a kedvencem a Jones-lányok közül. A raktárról egyből a frigyládára asszociáltam.
  És a Ford-Lucas-Spielberg kép: wooooooooooooooooooow.
  Jópár filmes-folytatásos pofáraesést követően igyekszem nem túlzottan beleélni magam a negyedik részbe, eleve abból indulok ki, hogy nem lesz épkézláb forgatókönyv, meg hogy ezen csak a nosztalgikus hajlamaimat élhetem majd ki… De akkor is, ha ránézek a képekre, beleborzong a hátam.
  Mutassákmárbe.

 3. Cate észbontóan néz ki ebben a szerelésben! Színészi kvalitásait is figyelembe véve könnyen Indy legemlékezetesebb ellenfelévé válhat. Az utolsó kép alapján most már az is biztos, hogy a Frigyláda emlékezetes záró képsoraiban látható raktárhelység is visszatér. ;)

 4. Bízzunk abban, hogy az évek óta készülő forgatókönyvet nem cseszik el és a 4. rész felér a 3. színvonalához.

 5. Hát igen, a harmadik kép az nagyon ott van! Kedvem szottyant rögtön leemelni a polcról a trilógiát, de mivel ma estére mást terveztem (Oldboy lesz az m1-en), lehet holnapra csúszik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.