Heti mozi bemutatók: január 3.

Nos, a forgalmazók úgy döntöttek, hogy viszonylag durván kezdjük az évet.

  • Legenda vagyok (I Am Legend) – Will Smith a kihalt NY-ban, furcsa utolsó fél órával, de addig baromi hangulatosan.
  • Red Road – Igen, ez az angol és a magyar címe is. Egyáltalán nem hozott lázba, hogy szocithriller, térfigyelő kamerák és mivan?
  • Esküvő után (Efter brylluppet) – Az milyne, hogy azzal reklámozzák, hogy ott volt a 2007-as Oscar külföldi filmek jelöltjei között. Megkésve bár, de törve nem? Az előző James Bond film rosszembere drámai szerepben.
  • Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) – Tudom, hogy címfordításnál nem szeretik a “Valaki és…” megoldást, de ez a cím nekem valahogy durva. Ryan Gosling főszerepel, amint épp nem szeret emberekkel találkozni, ezért postán rendel egy műnőt. Dráma is lesz benne, pár poén mellett. Valahogy nem hozott anno lázba az előzetese.
  • Kasszandra álma (Cassandra’s Dream) – Szerintem én erre megyek. Woody rendezte, és nem vígjáték.
human
írta
2008. 01. 03. 08:53
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: január 3.” bejegyzéshez

  1. Az első és utolsó érdekel a leírtak alapján. Woody bácsit nagyon birom, remélem megint összehozott valami finomat (bár inkább a humoros oldalát szeretem).

  2. Szerintem nem érdemes kihagyni filmet, mert nem csíped a színészt(én kezdetben Deppet nem szerettem, ma már az egyik kedvencem, A pokolból volt a forduló pont)

    Ha nagyon nem fekszik Will, koncentrálj a filmben szereplő többi színészre |-)

  3. Engem a Legend az elejével teljesen magával ragadot. Szabó Vili játszik végig szinte benne meg a kutyája akire elég csúnyán rá van kattanva, de ez érthető. Az üres NY viszont fenomenális és szimpatikusabb is mint a mostani.Nem gyenge Shrek és Bob Marley marketing van csöpögtetve a moziban üzenet köntösbe bújtatva.Nézd meg akkor is ha utálod Vilit,legfeljebb még jobban fogod utálni!

  4. A Red Road egyébként nem rossz, közepes von Trier nyúlás, de egy másik dimenzióba tartozik, mint a filmbuzi.hu-n szereplő filmek.

  5. woody allen tuti negyvenedszerre is ugyanazt a filmet keszitette el. es meg scarlett johansson sem szerepel benne.

  6. Elég jól indul a 2008-as moziszezon.

    Az I Am Legend az a tipikus moziban nézős film, nem is engedtem semmilyen screener csábításának, meglessük.

    A Red Road-ról jókat hallani, de az majd csak később DVD-n.

    Efter brylluppet szintén otthon nézős, túl sok érdekesség lesz még januárban, nem árt tartalékolni.

    Lars and the Real Girl Gosling miatt kötelező, egy jó humorú, mondanivalóval is rendelkező alkotás képe körvonalazódik előzetesen, kár lenne kihagyni.

    Cassandra’s Dream a trailer alapján Match Point Part II-nak tűnik, Woody Allen-t alapból ki nem állhatom, az viszont egy jó pont, hogy semmi köze a régi filmjeihez és nem is szerepel benne. Talán.

    Sweeney Todd pedig február 21-én kerül a mozikba az Intercom forgalmazásában, remélem már tovább nem kívánják halasztani a bemutatót.

  7. a legend sztem akkor is nézős,ha nemszeretős will smith.én a yuma-t fogom megnézni úgy,hogy russel crowe-tól kiráz a hideg.sztem ő az az igazi utálatos törpe.de az egész valahogy kárpótol.
    off:
    human,megnéztem a the man from earthot(meg a 2days in paris kapcsán a két before-filmet),és teljesen kiütött.ajánlhatnál még ilyeneket.nem is tudom,nekem ezek olyan igazán jó kívülálló filmek,és szeretnék még ilyeneket.sokat.köcce!

  8. a miért van hogy itt pécsen a cinema cicibe nem mutatnak be semmi újat mostnaában?:S egyedül a nemzet aranyát? azt hittem a multiplexek közt nincs ekkora különbség azért:(

  9. Mi a túró az I am Legend-nél a digitális változat? a másik nyilván nem az, de melyik része digitális? digit hang?, digit kép? minden digit?, de a másik meg hogy, hogy nem az, ha van egy extra szép minőségű, meg egy sima, akkor minek mennék én a simára, vagy bárki más? Lehet pillanatnyi elmezavaromba nem értem ezt most…

  10. Kérdésem ugyanaz mint iceshark-nak…
    mien az a digitális Legend???
    gondolom h nem olyan 3D mint a Beowulf, bár ha a moziműsort megnézzük, a 2 film pont váltva fedi le az időpontokat, szal valszeg ez is az új-vásznas teremben lesz.
    de mégis miez?

  11. ez a normál,vagy digitális dolog,sztem az lehet,hogy miről vetítik,nem?
    mert én régóta azt hittem,hogy pl dvd-ről,vagy legalábbis valamilyen digitális cuccról megy a vetítés,de egy ismerősöm kiábrándított,hogy nem.szóval lehet,hogy ez abszolút valamilyen digitális herkentyűröl megy.nem?hülyeség?
    mindenesetre megkérdeztem,a mozisokat,remélem válaszolnak is.

  12. szóval egy nagyon kedves palace-os alkalmazott volt kedves,és írt pár sort a digitális-dologról.íme,szó szerint:
    A két technológia abban különbözik, hogy amíg a “normál” kópia
    Egy sokszáz méter hosszú celluloid szalag, ami minden egyes vetítés
    alkalmaával fizikailag áthalad a vetítőgépen, kopik, használódik, esetleg
    sérül (sőt már a másolása során is veszíthet a minőségéből), addig a
    digitális verzió egy nagy kapacitású média szerverről egy nagyfelbontású
    digitális projektorral kerül vetítésre. Az ilyen módon tárolt film sem
    másoláskor, sem vetítéskor nem veszít minőségéből (színmélység, élesség,
    hangadat) ezért valószínűleg közelebb áll a készítők által megálmodott és
    elkészített eredeti filmhez.

  13. Red Road jó. Tényleg nem a hagyományos értelembe vett szórakoztató film, de érdemes energiátfektetni bele. A feléig úgyvoltam vele hogy kidobott idő, a végére megtérült.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.