Érdekel a Black Sheep?

A filmbuzi közvetítésével ingyen megnézheted a Black Sheep-et moziban, a hazai bemutató előtt 2 nappal, január 15-én, 8 órakor (szal még éjszakai járatok előtt haza is lehet érni). Trailer itt van.

Annyi a dolgod, hogy kommentben jelzed filmnézési szándékod, én meg a végén kisorsolok 3 nevet, aki a párjával vagy haverjával vagy egyedül elmehet. Ne felejts el jó emailcímet megadni.

human
írta
2008. 01. 08. 09:01
megjelenés
117
hozzászolás


117 hozzászólás a “Érdekel a Black Sheep?” bejegyzéshez

  1. Beeheee…szeretném megnézni, ahogy külhoni hős birka néééépem megtorolja a hegyi pászotorok sok évszázados vissza éééééléseit a filmbeeeeli szereplőkön.

    The Sheep bites back!

  2. Nem jelentkezni szeretnék, csak jelezni, hogy gyülekezzetek szépen, mert elég jó kis komédia, egyszer mindenképp érdemes megnézni.

  3. A főoldalon (freeblog) is lehet nyerni rá jegyet. (Az iménti moderált kommentem nem kell kirakni, köszi)

  4. emberek csak ajánlani tudom mindenkinek, lehet rajta könnyezni rendesen x’D ritka beteg film, jó szórakozást hozzá! :D

  5. Egyszer mutatták nekem a trailerét, a Titanic 2-vel egyetemben, hogy találjam ki, melyik a kamu… Szóval én is jelentkeznék :)

  6. csak azok nézzék meg, akiknek nem fáj az életéből egy elpocsékolt másfél óra. ez a film egy rakás szar.. de persze nézze meg mindenki. :DDD

  7. Trailert megnézve annó én is nagyon bizakodó voltam. Aztán megnéztem és 2007 egyik legrosszabb általam látott filmjévé nyilvánítottam. Katasztrófa, de tényleg. Persze senki kedvét nem akarom elvenni, mindenkinek látnia kell milyen rossz. :) Szerintem.

  8. Kedves Filmbuszi!
    Feleségemmel szívesen elmennék a vetítésre. Szereti a birkákat (engem is), szóval meglepném ezzel a filmmel!
    Köszönettel: Domi

  9. Szegény barik:( Én nem jelentkezem…szegény barik de kiborított ez a trailer..Köszi Human =D

  10. Kedves Filmbuzi!

    sosem nyertem ilyet, legyen ez az eső! :)
    Öcsémmel elmennénk szívesen.

  11. hah
    nem is tudtam, hogy ez még nem ment moziban
    vagy hogy egyáltalán menni fog-e moziban
    kicsit olyan haláli hullák hajnala feat. hullajó érzés a film. akinek hiányzott egy kis birkás horror az életéből az nézze meg. :D
    a fenti példa mutatja hogy mindenből lehet horrort csinálni. mégis ki gondolt volna birka horrorra?
    ezután mi jön? a bambik támadása?

  12. Jujj de szar, miért van az, ha valami ingyen van, még ha szar is, akkor is kell az embereknek?

  13. Ez így van, ami ingyen van arra mindig rábuknak az emberek. De ha van lehetőség meg kell ragadni, én pedig személy szerint amugy is kiváncsi vagyok nagyon a filmre-megnézem így is-úgy is…

  14. én is jelentkezem…játékból…de ha kisorsolsz, (mivel messze vagyok) add a jegyem a szimpatikus nevű : lilly1701d -nek :) :) ehhhh, de nagylelkű vagyok 1 fiktív jeggyel :)

  15. én!
    nem akarom látni ez 1 kegyetlen sz*r film, pár hete belenéztem, de nem lehet egyben végigülni.. xD

  16. mindenki magának dönti el, hogy érdekli-e. ez csak egy lehetőség.

    a következő film elvileg jobb lesz.

  17. Nahh.. csaltam.. megnéztem! Ezennel – bár szomorúan teszem -, de amennyiben nyernék, szeretném, ha a jegyeket átruháznád a Magyar Birkapásztorok Szövetségének.. én csak annyit mondanék e mű után: a bárányok többé nem hallgatnak….. ;))) (viccet félretéve nem is olyan gáz a film!)

  18. Komoly ez a trailer :D Mindenesetre szerintem az sokmindent elmond, hogy a trailerben is a weta workshop-pal reklámozzák magukat :D

  19. LOL ez a film :)

    80-as évek horror-kliséi “megfelelő” befejezéssel, giccs és ripacsparádé. Bár soha többé nem nézem meg, azt a másfél órát sosem fogom megbánni :) Lökött az, aki komolyan óhajtja venni.

    Kíváncsi vagyok, Mammut vajon mit szól hozzá :D

  20. Nimand : sajna nemtok rá mit szólni, 3 vagy 4/10-et adtam rá anno, ha jól emlékszem, gyenge volt, béna poénokkal, pár jobb jelenet, de ennyi

  21. Na erre a filmre énis kíváncsi vagyok! A trailer alapján elég komoly horror poén lehet! Megnézném!

  22. Here I Am baby! <--bocsi , szal én is mennék Remélem junkies random szavazógép lesz itten is:)

  23. Annyi rossz hogy már jó :):), ezért látni kell!!
    Csatlakoznék én is hogy megnézhessem!!

  24. Érdekes, bár nem meglepő, hogy erre írtak a legtöbben kommentet. Igaz én is ezzel kezdem filmbuzis kommentjeimet, de most (azaz tegnap 8kor) láttam a Gone Baby, Gone-t, szóval ha holnap felkelek, az első dolgom idevezet kommentelni a vonatkozó cikkhez.

    Persze engem is ÉRDEKEL a Black Sheep.

  25. Jó, akkor mondjuk úgy, hogy nekem feltűnően sok volt (főleg háromszámjeggyel, és ha januárt tekintjük akkor itt tényleg kiugróan sok a komment. Lényegtelen. Csak úgy megjegyeztem. Ráadásul negyed öt volt akkor, amikor kommenteltem és nem akartam csak azt írni, hogy jelen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.