Új Indy 4 poszter

Nem tudom rajongói kép-e (merthogy azok is terjednek, legalábbis láttam egy vérgagyi posztert a héten), de szerintem marha jól sikerült, ha az. Ha meg hivatalos, akkor is marha jól sikerült ez az Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull poszter.

Indy 4 poster

16 hozzászólás a “Új Indy 4 poszter” bejegyzéshez

  1. Ezt a posztert adják a januári Empire mellé, úgyhogy annyira nem kamu. Mindenesetre nekem tetszik és a falon is jól fog mutatni. :)

  2. Igen, a poszter hivatalos, de lassan fél éves. :) Még a nyári san diego-i ComicCon-on mutatták be…

  3. érdekes, mert akkor az empire mire örül (néztem, tényleg empirehez lesz, ahogy brumi mondta, elsőre átsiklottam fölötte a hírnél) és a comic conon a doboz és rajta a kalap került ki, nem? de. leglaábbis figyeltem a híreket és ez a poszter nem volt köztük annó. de lehet rosszul emlékszem.

  4. Nem rossz, főleg, hogy ellenfényben nem látszanak Harrison ráncai :) Jöhetne már vmi tréler is…

  5. Igen, Mr. Fordot már csak ellenfényben vagy agyon-photoshopolva lehet plakátra tenni :D (lásd az előzőt is)

  6. Szerintem meg olyan, mintha a filmből “printszkrínelték” volna ki. Szinte látom a lebegő porszemcséket. Nem jó plakát.

  7. egyébként ComiCon nem pedig ComicCon ha jól tudom, direkt ki szokták hagyni az egyik c betűt… de ez már csak kukacoskodás :D

  8. Ismerősöm aggódva kérdezte tőlem, hogy “rögtön” itt a premier, és hogy-hogy sehol egy teaser, nemhogy trailer? Miközben a “blockbusterségre” pályázó filmek teaserjeit akár egy évvel premier előtt ki szokták adni.
    Szerintetek is késik a mozgóképes promóció?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.