23 hozzászólás a “Disney féle Afroamerikai főhős, klasszikus 2d rajzzal” bejegyzéshez

  1. Human! Csak azért nem fogod megnézni, mert valaki azt mondta, hogy nem éri meg csinálni egy 2D-s filmet?

  2. Szuper Haver, Belleville randevú, A Simpson család, Persepolis, a japán animéket hadd ne soroljam…

    Dalolással pedig Bűbáj óta nincs bajom, max. magamban röhögök. :D

  3. a dalolás disneynél miért negatív? a szépség és a szörnyeteg, hercules, a legjobbak és végigdalolják

  4. Üdv! Nem témába vágó, csak félig, de hátha valaki tud segíteni, mielőtt megpistulok: bogarat ültettek a fülembe egy filmmel, ami tán angol vagy egyéb brit, egy fiúról szól, aki nem tud aludni, viszont állandóan rajzol, elmegy egy éjjel-nappaliba dolgozni, ahol többek között van egy lány, akinek legfőbb ellensége az idő, leragasztva hordja az óráját, mert akkor múlik gyorsan, ha nem nézi… Kb ennyit tudok. Köszi a tippeket, ha lesz, bocs az offért.

  5. Hercules oké, SZ&SZ-ről inkább ne beszéljünk. Utoljára talán a “Ringat a víz” és a “Jóbarát” tetszett Disney rajzfilmben.

  6. Azért a japánok már nem egyszer megmutatták, hogy 2D-re ráeffektelve simán oda lehet verni nagyjából az összes amcsi 3D múvit…

  7. Én nem cikizném le ennyire a danálos Disney rajzfilmeket. Egy Aladdin, vagy egy Dzsungel Könyve mellett határozottan kiállok. (De akár az Oroszlánkirályt kezdő betétdalt, a Circle of Life-ot is felvállalom –> ááádzivennnyááá-wáwikcsiváváááá :D:D)

  8. Ha már megjelenítésre kell voksolni, akkor nálam a Titan – After Earth az abszolút nyertes. Érezhető volt a kontraszt a 2, illetve 3D-s részek között, mégsem volt zavaró, kifejezetten jól állt neki. A rajzfilmtörténelem egyik leghülyébb zárópoénja miatt pedig évente újranézem.

  9. A nemlétező tököm teli van a nyamvadt 3D-s mesékkel: eleinte izgalmasak voltak, és némelyik nagyszerű (nekem főleg a Pixar művei tetszenek, de a Shrek 1-2 és a Jégkorszak is ütött), de egy idő után átment az egész magamutogató erőlködésbe. Ki képes élethűbb hajat, szőrzetet, környezetet alkotni, kinek vannak tökösebb gépei, ki kud minél több popkulturális utalást belegyömöszölni, jajj, csak sikerüljön megszólítanunk minél több korosztályt a közönségből, ó, csak legyen benne naaaagy univerzális üzenet, mert az kajálja az Oscar…

    Egy szóval: dögunalom. Az elmúlt évek termései abszolút hidegen hagynak.

    Amikor tavaly (vagy már korábban?) szóba került, hogy a Disney visszatér a gyökereihez, majdnem táncra perdültem örömömben. New Orleans, jazz, békák és hercegnők? Jöhet.
    Hajrá, 2D! :-)

  10. Csak engem zavar, hogy néger a hercegnő?Neértsetek férre, nemvagyok rasszista, de így valahogy olyan nemigazi, vagymi…

  11. 2D+tánc+ének+szokásos mondanivalók+végén nagy igazságosztás=retro
    Részemről jöhet minden régi értékeket megvillantató film, ha jól van megcsinálva.
    Nincs bajom a mai animációs filmekkel de nem szeretném ha a jól bevált dolgokat a süllyesztőbe raknánk.

  12. én:
    “Csak engem zavar, hogy néger a hercegnő?Neértsetek férre, nemvagyok rasszista, de így valahogy olyan nemigazi, vagymi…”

    A történet a huszas évek New Orleansában játszódik, gondolom, a főhősnő sem egy klasszikus “Csipkerózsika Meseországból”-jellegű hercegnőnek ígérkezik. :-)

    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Princess_and_the_Frog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.