Tarantino’s Hell Ride poszter

Ím vala, az első hivatalos poszter a Hell Ride című filmhez. Tarantino csak mint Presents szerepel ott amúgy, nem ő rendezte, csak Larry Bishop filmre ki menne el? Alapból. Amúgy egy motorosról szól, és még Michael Madsen is szerepel benne.

Hell Ride poster

human
írta
2008. 01. 18. 11:05
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Tarantino’s Hell Ride poszter” bejegyzéshez

  1. Ráadásul Vinnie Jones is szerepel benne! Nézős lesz sztem… Csak nehogy, itt is csak húzónévként használják QT nevét mint a Vérfagyasztóban…

  2. Vérfagyasztó legalább nézhető volt :)
    van ott egy Dennis Hopper is, és ez jó, de balfour inkább taszító

  3. “Hát, már nem azért, de Bishop van akkora név, mint QT.”

    höhöhö. szeretem az ilyen kódolt kommenteket. lefordítom .”én tudom, ki az a larry bishop, ti meg nem.”

  4. “Hát, már nem azért, de Bishop van akkora név, mint QT”

    Ezen jót nevettem… Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem az van írva, hogy Larry Bishop presents HELLRIDE (written and directed by Quentin Tarantino)???

    pl azért, Larry Bishopról jó ha 10 ember hallott magyarországon! QT kis híjján még színészként is több filmben szerepelt, mint Bishop, nemhogy írt vagy rendezett :D LOL

  5. Biztosan arra utalt, hogy legalább akkora betűkkel van a plakátra felírva! ;]
    Én a motelnél akadtam ki, mikor QT volt felírva a DVD re.

  6. Egy középkorú színész. Láthattad az Alkonyattól pirkadatigban bűnözőként, vagy a Kutyaszorítóban, ahol egy szín volt…ha jól tévedek a barna :)

  7. QT nagyon átvert a Motel – Hostel filmmel, a neve miatt vettem meg dévédén. Azt a nagyon crap Terorbolygót is megrendeltem pedig tudom, hogy poo.

  8. Kezd már elegem lenni eből a köcsög Tarantinoból. Sokadik film ez már, amihez nagyjából semmi köze nincs, eladja a nevét. Pénzéhes geci lett ez is. Az emberek fele nem tudja hogy a Grindhouse és a Terrorbolygó közül csak az egyik az övé. A sin Cityben is kíváncsi lennék, hogy mennyit kontárkodott, gondolom nem annyit mint ahányszor a neve elhangzott vele kapcsolatban. A Motel már említve volt. Alkothatna már valamit, amit egyedül, egy részben felvállal, és lehetőleg nem megint egy “stílusgyakorlat” vagy egy “tisztelgés a kultúra előtt” koppintás legyen. Tedd a kezed a szívedre, és mondd azt, hogy tetszett volna egyetlen perce is a grindhouse-nak ha nem motoz ott mélyen a fejedben, hogy ezzel mit akarhatott QT. nekem nem menne.
    Jó öreg ponyvaregény. amikor a 90-es években néztem, nem is tudtam ki az a qt, mégis letaglózott.
    ébredjen már föl az egójából.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.