Rambo premier Amerikában

A Cloverfield premierje utáni héten a másik rendesen előrehypeolt cucc futott be az amerikai mozikba, amire itthon még kell várni pár hetet (pontosan párat, vagyis kettőt). Itt láthatjátok a hazai hivatalos posztert, a tovább mögé meg bedobtam egy olyan részletet a filmből, hogy mind a 10 ujját megnyalja mindenki, aki odavan a tökös és véres akciófilmekért.

Rambo premier

human
írta
2008. 01. 25. 14:31
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Rambo premier Amerikában” bejegyzéshez

  1. na most stallone bácsi megtanítja a pelyhes tökű rendezőknek, hogyan is kell régi jól bevált módszerekkel akciófilmet csinálni…

  2. Ez aztán akciófilm a javából vazze. Nem tudja vki h feliratosan vagy szinkronnal lesz-e nálunk moziban?

  3. Nagyon vartam mar ezt a filmet, igy tegnap ejjel el is mentunk haverral megnezni az ejfeli elso eloadast.
    Ugyanugy mint a Rocky Balboanal, szerintem itt is sikerult elkerulnie azt, hogy nevetsegesse valjon a kora miatt.
    Semmi finomkodas, a legbrutalisabb, legveresebb Rambot sikerult letennie az asztalra. Nem csalodtam a filmben, azt kapod amit iger a bemutatoban.
    Akciofilm a jobbik fajtabol.

  4. hát nemtom, nekem nem attól akciófilm valami hogy ide oda repülnek a végtagok. amúgy végig ez lesz benne? nonstop lövölde?

    persze, érthető, rég volt már ilyen..

  5. seven: had kapjunk már egy ilyet is, komolyan. a nagy gondolkozó akciófilmekből annyi van mint a szemét már évek óta, most kivételesen egy brutkót kapunk, nézd el, hogy örülünk neki.

  6. “Ez aztán akciófilm a javából vazze.”

    1. ne ítéljünk már reklámból. nem vagyunk hiszékenyek.
    2. ha az eredeti rambot idézi meg stallone, akkor nem akciófilm lesz. mindenkiben a rambo 2-3 agyatlansága van meg, de az első rész inkább volt thriller, mint akció.

  7. sztem pedig valószínűleg a 2-3 agyatlansága folytatódik, de nekem bejöttek azok is, elszórakoztat meg sokat lehet nevetni rajtuk. ezt várom ettől is. amúgy rotten-en is úgy áll kb mint a 2-3, asszem 29%

  8. Headshot meg röpködő végtagok. Elpusztíthatatlan főhős.

    Csak nehogy az egér után kapodjak a moziban, és health pack-eket keressek minden fa mögött…

    De most komolyan. Henteléstől film még nem lett jó. Max konzoljáték.

    Meglássuk.

  9. amúgy winnie, az a baj a gondolatmeneteddel, hogy igaz, a rocky a gyökerekhez nyúlt vissza, ez viszont elvileg nem az utolsó rambo, így simán várható szimpla hent is, persze meglátjuk

    ezért is hülye amúgy kicsit a magyar cím, mivel sly is ezért adta végül inkább csak a rambo címet elvileg, legalábbis mintha ezt a feltételezést olvastam volna vmelyik korábbi posztnál, ha tényleg így lesz, és john rambo lesz az új rambo, és az tényleg drámaibbra veszi a figurát, iszonyat hülyén fog kinézni a john rambo 2 cím neki :D vagy az lesz nálunk a sima rambo, ami azért kicsit akciósabb cím

  10. az igazi rambo a 2-3, az 1. csak a felvezetés, jó alap a másik kettőhöz

    remélem syl is azokat célozta meg akik anno rongyá nézték kazin a trilógiát és leszarja a fanyalgókat

  11. egyetlen sly fikázó sem érdekel. február, zsírkirály, jöjjön már. üáázzéé! (ennyit a finom diplomáciáról…;)

  12. A First Blood igen is csúcs film. A mai napig a kedvencek között. Egyszer talán becsúszik egy kritika valakitől ide

  13. Tudom, hogy ez még semmit nem jelent, hogy az imdb-n 8,8 ponttal nyitott(!), majd pár hét múlva úgyis kiderül, tényleg mennyire szerették. De mindentől függetlenül nagyon várom már. Stallonéra nagyon ráférne már az elismerés, már túl sok Arany Málnát kapott azért :) Bár ha a kinézetéért is adnának A.M.-t, akkor azt odaítélném neki, öregedhetne szebben is :)

  14. Ha a statisztikát nézzük akkor tényleg nem a Rocky Balboából kell kiindulni. Véres lesz nagyon. Az átverős reklámok nem hazudnak a neten fellelhető statisztika szerint. Pl.:

    Number of people killed per minute in the Rambo series.

    * Rambo: First Blood (1982): 0.01

    * Rambo: First Blood Part II (1985): 0.72

    * Rambo III (1988): 1.30

    * Rambo IV (2008): 2.59

  15. Aztakhurva! O_o
    Nekem durvábbnak tunik ahogy leszakitja a kezeket, lábakat, fejeket a teherautóról. NA AZ a durva!
    Várjuk várjuk!
    Ja izé, ugye nem lesz kivágva belőle és ilyen véresen kapjuk?

  16. Nem kell agódni a hardcore rajongóknak, ugyanis Sly nekik készítette a filmet. Egy kis felvezetés és minimális lelkizés, aztán szépen beindul a zúzda. Ennyi deformálódó és leszakadó végtagot, valamint hullát még egy filmben sem láttam, a gore-faktor tényleg maximális. A játékidő mindössze 90 perc, de ezidő alatt párját ritkító akciójelenetek láthatunk. Sly hibátlanul idézi meg a 80-as éveket, amikor még tökös akciófilmek készültek, a szórakozást maximális szem előtt tartva. A párbeszédek elképesztően viccesek és teljesen komolytalanok, persze tudatosan. Az operatőri munka lélegzetelállító, a Rambo a valaha készült egyik “legszebb” akciófilm. Ugyanez igaz Brian Tyler filmzenéjére is, aki Jerry Goldsmith munkássága előtt tisztelegve egy elképesztően jó akciózenével örvendeztet meg bennünket. Az elején volt 1-2 kevésbé sikerült rész (főleg párbeszéd), de ezt leszámítva Rambo maximálisan hozza az elvárásokat. Egy nosztalgikus, tökös, brutális akciófilm, amire a műfaj rajongói elismerően fognak bólintani. Nézzétek meg minél többen és minél többször, mert a mai össze-vissza vágott, káromkodás- és vérmentes akciófilmek közül a Rambo toronymagasan kiemelkedik. Hadd jöjjenek végre rá a stúdiók, hogy erre is van igény. 9/10

  17. Milyen besorolásba fog ez beleférni???
    Egyébként jónak tünik, kicsit durvulós, zuzós akció, kell ilyen is.
    A Rocky kellemes meglepetés volt (rosszabbra számítottam), így reménykedek a Ramboban is.

  18. Szerintem szarrá lesz cenzúrázva ezért Én inkább megvárom
    a HD verziót unratedbe :P

    Bár szívesen megnézném Moziban is főleg IMAX ban :D

  19. biztos szarrá lesz cenzúrűzva, amikor az egész reklámkampány arra épül, hogy brutálisan véres lesz, és ez a filmrészlet is ezt bizonyítja. Nyilván ezután szarrá cenzúrázzák. Hát nem.

  20. Szerintem arra gondolt hogy itthon fogják szétvágni, az hogy amerikában hogy reklámozzák az az itteni “hatóságokat” nem hiszem hogy nagyon érdekli. De nem tudom mozifilmet itthon egyáltalán milyen gyakorisággal vagdosnak (nem a tv-ben nyilván).

  21. Ha ebből a 90 perces filmből kivágnák a véres részeket, akkor vajon mennyi maradna belőle? 10-15 perc? :)

  22. Sztem annyira durva, hogy pár országban be is lesz tiltva.
    Összességében nagyon tetszett, igazán hangulatos bár kicsit rövidnek éreztem. A befejezés roppant frappánsra sikerült.

  23. skacok, melyik mozi szol a legjobban a nagy budapesten? mert egyszeruen nem elegszem meg a szaros momparkos pocsekhangzassal, megakarok suketulni a gepfegyverek hangjatol. ajanljatok, es ott nezem meg :)

  24. sajna tuti nem fogják, ha jól látom, csak fél órás cápás meg dinós szösszenetek mennek kezdetben

  25. csak fáradt, későesti poén akart lenni a részemről..;) bár ott adnák ;) (habár a sima arénás mozinak tényleg penge hangja van:)

  26. uristen ez nagyon kemeny volt. ilyen brutalis, veres filmet mar reg lattam. Persze tartalmilag egy nagy nulla, de hat kit erdekel az egy ilyen filmnel :) Nekem bejott!

  27. télleg komoly… a sztori nem egy egetverő, de az, ami miatt megnéztem, azt elég komolyra vették. vázzeg, a két faszi, akit távcsöves puskával szednek le, az elég komolyat repül, meg sorolhatnám még… vak meleg. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.