22 hozzászólás a “Breaking: Del Toroé a Hobbit” bejegyzéshez

  1. wow, PJ-t vártam én is, mint gondolom, sokan mások, de Del Toro is bír kellő fantáziával, szóval örülök, alig várom, mikor lesz már nemtommikor? :D

  2. nagyon nyomatják most del Toro-t…amit mondjuk nem is csodálok. így már el is kezdett érdekelni a film ezekről a kis fura és szőrös lényekről.

  3. Én nagyon örülök ennek a hírnek, de azért kicsit meg is ijedtem, mikor meghallottam. Ne feledjük, hogy Del Toro rendezi az At the Mountains of Madnesst is, ami elvileg szintén 2k10-ben jönne. Gondolom így az egyik biztos csúszni fog. Brühühü.

  4. (Fura, hogy ezt a hírt először az sg-n olvastam.)
    A Hobbit film remélem, hogy jó lesz, függetlenül attól, hogy ki rendezi.

  5. rave: az tényleg fura, mert az sg-n nicns most kinnt. Eddig pletykában volt a rendező neve, most meg az a hír, hogy alá is írtak

    de az ilyen zárójeles beírásnak nicns sok értelme, még ha épp ők írták volna meg előbb (mint ahogy most épp nem), akkor is hírről van szó.

  6. Annyira nem vagyok oda a hírtől, de nem féltem a rendező bácsit.

    és kit fog játszani Ron Perlman? :D

  7. Jó helyre került a rendezés, meg ugya Jackson-nak elég komoly befolyása lesz a filmre remélhetőleg. A sztori alapján adott egy iszonyat látványos film (Smaug Esgorath felett, Öt Sereg csatája)

  8. bazzeg, ezerszer inkabb szeretnem mar latni az at the mountains of madness-t filmen, mint a hobbitot. monnyuk del toro eddig barmit csinalt, az jo volt (oke, a hellboy 1 inkabb csak eros kozepes), ugyhogy biztos megnezem, de idegesit, h megtovabb kell varni egy remelhetoleg jo lovecraft feldolgozasra.

    btw, talan egy hete lattam a frangepan utcaban a hellboy 2-t forgato stabot.

  9. Jo hir, jo hir
    Erdekes modon az Empire is ot tartotta a legeselyesebbnek. A legeselytelenebb David Lynch volt xD

  10. “képzeld, megjelent könyvben! :D”

    Nem mondod, a nézők kb 10%-a ha olvasta, sajnos én nem tartozom közéjük, de azért thx a válazt.

  11. “a nézők kb 10%-a ha olvasta”

    azért ez elég kicsi számnak tűnik ahhoz képest, hogy már ki tudja hanyadik kiadását éli meg Tolkien ezen könyve… is az elmúlt nem is tudom, 70 évben?

  12. A magyar nézőkre gondoltam, mindenesetre rákerestem és meg is találtam a kérdésemre a választ:

    “A Hobbit, mint Tolkien sok más írása, gyermekeinek szóló történetként indult. Először 1937-ben jelent meg és ma méltán világhírű gyermekmese. De több is ennél. Mindenkihez szól, akiben még ott él a gyermek. A világ, ahol játszódik, korai változata Középföldének. De már megtalálhatók benne Tolkien világának legfontosabb alkotóelemei; tündék, törpök, hobbitok, Gandalf a mágus, és felbukkan a Gyűrű is. Magában is elbűvölő, fantasztikus mese, mely egyben A Gyűrűk Urának előzménye.”

  13. “A magyar nézőkre gondoltam”

    rajtad kívül igen sokan olvasták itthon is, nyugodj meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.