Az új Shyamalan film, a The Happening bemutatója

Gondolom én vagyok az egyedüli, aki a Signs óta nem látott több Shyamalan filmet. A Falut elspoilerezték nekem, ami ugye egy csattanós filmnél külön rossz, a Lady In The Water meg végül kimaradt valami miatt.

Nos, a Happening előzetese egész jó, sőt, de majd meglátjuk. (A tovább mögött poszter is van, ami teljesen hangulatos.)

The Happening poster

49 hozzászólás a “Az új Shyamalan film, a The Happening bemutatója” bejegyzéshez

  1. ez jónak néz ki tényleg és wahlberg már rulez big hit óta, úgyhogy nézős

    a falut én is spoiler miatt nem láttam, vmi hülye vetélkedő műsorban a csigán (asszem a táskás) a film legvége volt a kérdés, én meg pont a válasznál kapcsoltam át, vagy vmi ilyesmi… a lényeg, hogy azóta se volt kedvem megnézni

    a lady in the watert nemrég megnéztem hbo-n, nem volt rossz, bár őszintén szólva eléggé logikátlan dolog is van benne

  2. Erdekesnek tunik, csak nehogy ismet valami fszsag legyen a vege. A trailer mindenesetre creepy.

  3. A Lady in the water felhagyott az addigi csattanós dolgokkal, legalábbis én úgy éreztem. Sokkal inkább olyan volt, mint egy szép mese. Bizonyos fokú naivitásra van szükségünk, amikor leülünk elé. A lelkivilágunktól függően mozog a bájos és a baromság jelzők között.

    Személy szerint örülnék, ha ez sem egy csattanós csúcspontra építene, mert nagyon sok idiótával vagyok körülvéve, akik nem értik meg, miért nem illik elrontani más filmélményét.

  4. A trailer tetszetős!
    Hideg kirázot….brrr
    Nekem a Jelek is adta, az is parázós volt nagyon!
    Ha csak olyan jó lesz mint az volt akkor METÁL!

  5. nekem is nagyon tetszett a trailer, a poszter is ütős. én szeretem shyamalan filmjeit, talán a signs a kedvencem. akinek bejönnek az ilyen misztikus thrillerek, és nem zavarja, hogy egy film régebbi, az feltétlen nézze meg a the last wave című filmet (peter weir, 1977), én ugyanis úgy éreztem többször is, hogy shyamalan biztos tanult ebből a filmből ezt-azt. (a forgali dugók elfojtott hangulatát biztosan.)

  6. Nagyon hasonlitott az előzetese egy régebbi filmre, amiben az emberek valami külső hatás miatt,öldökölnek másokat és magukat. Ennek a filmnek is hasonló a tartalma?

  7. En a Falu ota nem nezek Shyamalan filmet, 108 percet elpocsekoltam az eletembol azzal a borzalommal. Lady in the waterrol is csak rosszat hallottam, ezek utan kosz, de kosz nem :(

  8. a falunak a vége volt vicces. meg a j-eleknek is. a vizes csajost nem néztem meg élből, de ez jó lehet. mindenki az apokalipszisre és a világvégére épít. a biológiai óránk ketyeg…

  9. Elmondhatom, hogy minden Shayamalan filmet láttam de szerintem a 6. érzék a legjobb!Iagzi csavarral a végén.A mai napig kiráz tőle a hideg akár hányszor ujra nézem.A fennti bemutatóhoz nagy reményeket fűzök, mivel a sok negativ kritika után végre valami jót kell ujra összehoznia Shayamalan barátunknak, nehogy eltűnjön végleg hollywood pöcegödrébe.

    Amugy nekem is Stephen King the cell címü könyve ugrott be, amit ha jól tudom szintén megfilmesítenek, nemde malibu?

    MFP!!!

  10. Lehet, hogy velem van baj, de én szeretem a filmjeit. Nekem a falu is tetszett és hát az ötödik érzék és a sebezhetetlen szerintem magáért beszél…

  11. jelek jó volt! nagyon! a falu nagyon nem, szerintem. vizeslányt én sem láttam :D

    viszont ez a film tiszta suicide circle. azt láttátok? valami japán film. na hát az valami eszméletlen, tessék megnézni amig nem jön ez :DDD

  12. Trailer, poszter minden jó. Remélem Shyamalan nem görcsöl tovább a kötelező nagy csavaron, olyat mégegyszer sztem úgysem tud ütni mint a Hatodik érzék-kel. A Jelek óta amúgy én se láttam filmjét.

  13. Shayamalan zseni! Képes arra, hogy szinte nulla cselekménnyel is végig fent tartsa a feszültséget és a végén mindíg pofábasz egy pöröjjel. Fincher után a második legnagyobb kedvencem.

  14. A hatodik érzék óta várom Shayamalantól az újabb csodát.
    És csak várok,várok és várok…
    A sebezhetetlen még nézhető,az aztkövető 3 viszont borzasztó,pedig én Istenbizony szeretném szeretni a filmjeit.
    Talán majd most!

  15. Sebezhetetlen és a 6. érzék még tetszett. Viszont a Jelek, Falu és vizescsaj már nem.
    Ez nagyon emlékeztet egy filmra, sajna nemtom a címét. A lényege az volt, hogy a tévében meg elektromos hálózatban terjedt valami gonosz “életforma”, ami kiszippantotta az emberek “életkedvét” és akinek elopták a lélkét(?) az öngyilkos lett. Valaki látte ezt?

  16. Én szeretem minden filmjét és nem a neve miatt, hanem mert tetszenek. A falut is 3-szor láttam, a Lady in Water egy szép film (nem tudok rá mást mondani), keihun egész jól megfogalmazta “A lelkivilágunktól függően mozog a bájos és a baromság jelzők között.”
    De nem sorolom az összes filmjét, a lényeg h várom ezt az újat is.

  17. ALIEN én láttam! Jó film volt, nekem legalábbis tetszett és emlékezetes volt. Kristen Bell (Veronica Mars) meg Ian Somerhalder (LOST) játszották a főszerepet benne, ha ez is vmi hasonló nekem biztos be fog jönni. Wahlbergéket egyébként is kedvelem :-)

  18. znono: de, Eli Roth (Motel 1-2, Kabinláz) rendezi majd. Amúgy szerintem elég rossz a könyv, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, mondjuk nálam King könyvei közül pont azok a kedvencek, amiknél a filmadaptációk is ütnek (Tortúra (Misery), Stand by me (Állj mellém), Remény rabjai (Shawshank Redemption), Halálsoron (Green Mile), Ragyogás (Shining), és favoritom, az Eminens (Apt Pupil))

    Shyamalantól nálam a Sebezhetetlen a legnagyobb kedvenc, láttam már vagy háromszor, szép film.

  19. Jelek nekem még nagyon bejött (sok embernek ugye nem), azóta viszont inkább csalódtam Shyamalan-ban! Viszont ez trailer alapján jöhet!!! Nem gondolkodnék rajta…

  20. Sebezhetetlen, Hatodik érzék, Jelek, ezek mind jó filmek és nekem nagyon tetszettek.

    A falu c. remek??mű viszont pocsék volt. Semmi izgalom, semmi érdekes fordulat, még a sztorit és a film végét is sikerült kitalálnom a film közepe táján (hiába no, aki sokat olvas…)

  21. Gyerekek! A sebezhetetlen a legjobb filmje szvsz. A hangulata tökéletes. Lassan, kimérten építkezik a film, folyamatosan a “lehet hogy szuperhős/meg lehet magyarázni a fizika törvényeivel” határon mozog, egyszerűen zseniális. A zenéje külön kiemelendő, szomorkás, ugyanakkor reménykeltő…gyönyörű. Engem mindig megnyugtat, feldob, megkönnyeztet.

    Alapjában tényleg, mintha kicsit lejtőn lenne újabb és újabb filmjeivel, de azért ott a teljes sorozat a dvd polcon a majdnem teljes-Hitchcock sorozat mellett. :) A Lady talán erőltetett volt picit, vagy talán inkább nem volt eléggé kidolgozva…

  22. Mindig felderülök, ha a Falut szidják. Tényleg a csavar számít egy filmben a legjobban? És a hangulat? De hogy objektíven is értékelhető összetevőket említsek… A színészi játék? Az operatőri munka? A dramaturgia? Smafu? Eddigi legjobb filmje.

  23. ALIEN: Amiről te beszélsz az a Mezsgye, és egyik kedvencem. Sokan pedig nagyon lehúzták, de nekem tetszett.

  24. human, kurvara nem vagy egyedul
    annyi kulombseggel h a faluba en 2x belealudtam aztan shiftdelete :)

  25. nekem bejonnek az ilyen endoftheworld filmek, mert pont igy kepzelem.
    lofasz WW3, jon egy icipici virus es 90% “lejar” :)
    es sztem meg is erdemeljuk…

  26. A poszter remek, a trailer elbizonytalanított, ahogy többen írták tényleg volt már hasonló “doomsday” (hehe) film – ha csak nem tévedek és ez valami egészen eredeti lesz végre. Signs foreva.

  27. 9. Álvarez, ekkor: 2008. 02. 05. 7:25

    Nagyon hasonlitott az előzetese egy régebbi filmre, amiben az emberek valami külső hatás miatt,öldökölnek másokat és magukat. Ennek a filmnek is hasonló a tartalma?
    ::
    Itt melyik filmre gondoltál Álvarez?????

  28. Kedvenc rendezőm M. Night.A 6. érzék a legjobb film amit valaha láttam.A Jelek is nagyon jó,bár először nem tetszett.Másodszor megnéztem,akkor már sejtettem hogy itt másról van szó,és mikor harmadszor megnéztem,rájöttem hogy mit akart mondani a rendező.Imádom.A Lady tényleg egy szép mese.A falu is jó film,de ott azért többre vártam.Ettől függetlenül tetszik.

  29. Fura, nekem A falu azzal együtt tetszett, hogy meglehetősen hamar kitaláltam a poént, szerintem nagyon hangulatos, ragyogó karakterekkel és még ragyogóbb színészekkel, akik hitelessé is teszik ezeket a figurákat. Klassz, magukkal ragadó képsorok, és összességében, nálam 10/10-es volt. Sőt, mea culpa, a Laday in the Water is tetszett nagyon. Ez is várós, bár nem lesz mese:)

  30. allegra korrekt. shamalan jo fej es ezt abbol allapithatod meg hogy leforgatta a’the village’-t es a ‘LADY in the WATER’!!!!!-t. ami nagyon jo nekunk. kellemetlen hogy koszos 50000$ fizetett csak a fohost alakitonak gazsiul, de na, cest la capitalism. sajnos a 2008-as filmje pont olyan szar mint az ‘6lso szar’, ‘kiirthatatlan szar’ vagy a ‘szar jelek’ cimuek. arrol nem is szolva hogy plagium minden szekunduma. (merem megjegyezni hogy moziba a latvanyert erdemes jarni, nem a kurbszott csattanoert. azt en konyvben keresem. krvaeletbe)

  31. “Érdekes lesz, a leugrálós emberek tiszta Mobil (Cell) by Stephen King.”
    No ha meg már itt tartunk akkor ez a kép itt az elhagyott autokkal tisztára a Végítéletre emlékeztet szintén Stephen King ..

    INNENTŐL SPOILEREK

    a filmet nem láttam csak a könyvet olvastam.. de valahogy rögtön a köny jutott eszembe ahogy ezt a képet megláttam..
    De nem is ezért írok.. most láttam a Fokuszban ezt a müsort promozták, meg a rendezőt kérdezgették..
    Nos az oké hogy a természeti erőket nem tudjuk befolyásolni (amit persze most sem tudunk szóval már baromság az egész) de tegyük fel megváltozik a környezetünk és a természet.
    Ettől még miért szúrná át a nyakát egy nő a hajában lévő csattal? Vagy miért járkálnának visszafelé az emberek?
    Ez az egész egy baromság!
    De csak azért bosszánt ez az egész mert a rendező vagy aki kitalálta ezt, kerít hozzá ágy ilyen kamu történetet hogy: mi lenne ha megváltozna a természet? és akkor nyomja a hülye baromságait.. A középkorban sem tudták az emberek a természetet befolyásolni és mégis életben maradtak! Meg most sem tudják befolyásolni.. és ha jön egy földrengés vagy egy hurrikán akkor bizony sok ember meg is hal.
    Erre ez a rendező belekavar ilyen nagyon izgalmas “megmagyarázhatatlan dolgokat” hogy emberek nyakon szurják magukat és vissza felé járnak.
    Ez az egész igy tré és bosszantó.

  32. ennyire spoilereznek a fókuszba? nevetséges. A filmről ne dumáljunk holnapig még, jön a kritika.

  33. Ez egy nagy szarcsi volt!!!!!a virágok harca XD XD!!!!inkább szedtem volna helyette boci és pipit!de ez nagyon fos volt!!!!

  34. én tegnap láttam a happeninget és szerintem nagyn ötletes, érdekes film. nem átlagos és nem kiszámítható jelenetekkel. a vége is elég ütős… a hangulata szomorkás, elgondolkodtató. jó beállításokkal és kameraállásokkal, csak ajánlani tudom. a lady in the water ehhez képest egy sz**:)))

  35. Nagyon béna ésd unalmas film volt. Csak és kizárolag csaj mellett érdemes megtekinteni aki fél:D
    Jelek egymiliószor sokkal jobb volt.

  36. Ez a film egy katasztrófa, senkinek sem ajánlom, hányinger keltő a hangulata, a története és az egész. Csalódás!

  37. én láttama falut is és a lány a vízben -t is de sztem egyik se volt valami ideglelő…xD:D de erre azért kiváncsi leszek bár az őszintét megvallva most jobban érdekel a Mirrors na mindegy…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.