Már megint Indy 4 képek

A második képen Cate tuti megrovásban részesíti Fordot, hogy nem kapta el neki a műanyag kígyót, de végül elküldi a piacra vásárolni inkább, hátha azzal a feladattal megbírkózik.

Tudom, jöhet a szokásos poén, hogy lassan a képekből összerakhatjuk a filmet. Viszont ne feledjük, holnap jön a trailer!

És akkor a piacos kép.

human
írta
2008. 02. 13. 18:34
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Már megint Indy 4 képek” bejegyzéshez

  1. Az 1. képen a gonosz gumikigyó azzal gúnyolja Indy-t, hogy ő bizony már túl öreg ahhoz, hogy csárdásozzon egy emésztőgödörben, de Indy derekasan rácáfol.

    A 2. képen a háttérben álló pocakos katona, a bili frizurás néni barátja. A pocakos katona nagyon szégyeli túlsúlyát Indy előtt, ezért megkéri bili frizurás barátnőjét, terelje el Indy figyelmét róla. De Indy csakazért sem dől be a bili frizurás néninek.

    A 3. képen Indy belelépet egy rágógumiba az Ecseri úti piacon és most tanácstalanul a végtelenbe réved.

  2. Én nagyon bírom Fordot!Szerintem állati jó lesz ez a rész is,mint a korábbiak.Megöregedett,de ezzel minden ember így van,szerintem ezen kár ércelődni.Nem néz ki annyira öregnek amúgy meg nincs is elhízva,csak idősebb mint régen azt kész!Ettől még jó lesz a film szerintem!

  3. Nem rá mondta, sztem, h el van hízva, hanem a háttérben álló katonára!
    Amúgy miért van ekkora promója az Indy 4nek? Hogy ennyi kép jön ki róla? A Rambonak nem volt ekkora, pedig ott is egy öregedő visszatérő sztárról van szó, és ugyan úgy folytatás! Itt meg még trailer sem volt, de már millió kép!

  4. ramboból a bemutató előtt 3 hónappal már nagyon durva videókat láttunk. Indynél a képeket nyomják, és még csak msot jön a trailer. szerencsére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.