Ittis van HD-ben INDY! (frissítve felirattal)

Katt a linkre! Hiába, ez a valentin nap róla szól, hehe. Meg a nosztalgiáról, drága kedvesünkről. Nemsokára frissül ez a bejegyzés a rendes feliratossal, addig meg mindenki lepörgeti 10* hd felbontásban úgyis.

De tényleg, érzitek a love-ot remélem, úgy igyekszünk mammuttal itt hozni nektek a jót a feliratos trailerekkel.

human
írta
2008. 02. 14. 15:11
megjelenés
56
hozzászolás


56 hozzászólás a “Ittis van HD-ben INDY! (frissítve felirattal)” bejegyzéshez

  1. Az ostoros-himbálózós rész kicsit túlzás…de amúgy hibátlan. Úgy tünik minden meglesz, ami kell (és Indy sajátja): humor, zene, akció, kaland…NA, megnézem tizedjére is ;)

  2. Mammut, detto! Komolyan mondom, trailer még nem volt ilyen hatással rám. Az az arc, amit Ford vág mikor belezuhan a teherautó vezetőfülkéjébe, na az egyszerűen fenomenális. Annyira tipikusan Indy-s! :D

  3. “Kövezzetek meg, de az autós jelenet a dzsungelben elég gagyinak hat…”

    nagyon nagyon. nekem az egész nem durrant akkorát. az eleje az árnyékig jó, de onnan a zenére nyilván bármikor libabőr.

    az egész egy tipikus blockbuster tucatnak néz ki. ne legyen igazam. nem lesz.

  4. huh, az elején nagyon megijedtem, az a zene valami gyalázatos de 0:40-től szerencsére fellélegezhettem \o/

  5. Vége a Nemzet Aranyán szenvedős időknek, jön az igazi kalandfilm on the highest level. Jobban várom még Batman-nél is.

  6. lehet elfogult vagyok… de ilyen egy kőkemény nyarunk filmügyileg kevés lesz mint a mostani (The Dark Knight, Indy, Iron Man, Hulk, Speed Racer, Narnia 2, Wall-E, Wanted, Hancock, Hellboy II…stb)

    + annyi még hogy John Williams komponálásaitól még most is libabőrös lesz az ember (SW, Superman, Indy…stb) manapság már nem írnak ennyire jókat és ennyire “időtállókat” sajnos (bár valaki biztos vitatkozni fog velem :))

  7. a régieknek mondjuk nosztalgikus hatásuk is lehet, és azért érződnek jobbnak, bár tény, most nem jut eszembe egy új sem, ami jó is :D majd biztos mond vki ilyet
    de pont most hallgattam egy albumot, ahol sok új filmzene is volt, de amikor odaértem a goonieshoz, beraktam a dvd-t és megnéztem a kedvenc jeleneteimet :DD és hétvégén minden bizonnyal indy 1-3-at nézek :D

  8. A hivatalos oldalon ráadásul Trailer1 ként fut az anyag, úgyhogy lesz itt még jóság május előtt is; csak nehogy lelőjenek minden poént ;)
    Mammut: én gyorsan belenéztem Az utolsó kereszteslovagba (egyik alltime kedvenc):
    -How did you know she was a nazi?
    -Huh?
    -How did you know she was a nazi?
    -She talks in sleep.”
    Azok a fejek, zseniális :))))

  9. Tomika: én meg a frigyládába :D mondjuk főleg azért, hogy megnézzem isten mije is volt a szinkben, szeretek így visszamenni a gyökerekhez, ha fordítok, de utána ottragadtam egyes jeleneteknél :DD

  10. you are a TEACHER? / PART TIME ! :D
    egy kérdé.. Human, a feliratos trailer felrakhatnám a blogomra?

  11. Nekem jó és rossz véleményem is van. Az élőszereplős jelenetek nagyon tetszenek, jó volt a poén is, de amint külső “kalandozós” nézetre váltanak az egésznek ilyen cgi-al agyonyomott műanyag íze lesz. Remélem nem lesz egy Múmia 2 szerű izé belőle. Lucas tudott jól is filmet forgatni, ám a Star Wars prequeleknél elszállt az agya és minden a computergrafikára ment rá, amitől súlytalan az egész.
    A két gépjármű a szakadék mellett meg mintha megvalósításban P.J. King Kongjából lenne.
    No csak ennyi, de azért ezt moziban megnézzük.

  12. már nem azért, de pont hogy nem a CGI-t szidjátok, hiszen a két kocsis az valmai klasszikus odavetítős mókának néz ki. Azaz nem “kilóg a CGI”, inkább pont az a baj, hogy nincs elég, ha már CGI-hez kapcsolódó hibát akarunk felróni neki.

  13. pont arról beszéltünk Humannel délután, hogy fél amiatt a jelenet miatt, mert hogy oda van vetítve a kocsis rész, az sem cgi, hanem pont ez az, hogy nagyon régi technika
    én amúgy mondtam neki, hogy felőlem egy ottmaradt képkockán emberek is sétálhatnak egy főúton, annyira nem tud izgatni az ilyesmi

  14. azert f*** kivan hogy mar mindenhol muszaj lobognia egy amerikai zaszlonak. Egyebkent jo. De a trailer mindig jo. A filmnek kell jonak lennie.

    Mr. Realism

  15. Nem is tudom, én így elsőre húzgáltam a szám. Már a trailerben is poénkodtak a korával, ráadásul mintha arról lett volna szó, hogy hagyományos kalandfilmet csinálnak kevés CGI-vel. Ehhez képest itt többnyire az dominált. :S

  16. szal, kicsit kevésbé sértődötten: ha valami trükk, az attól még nem cgi. Elég csak megnézni a sokat szidott diehardot, amiben alig van cgi, még a repülősnél is maketteztek többnyire, mégis mindenki “fúj cgi”-zi a filmet. Itt is valami ilyesmi van. Odavetítés már mittomén, 70 éve létezik, nem cgi.

  17. Rendben nem CGI, hanem másfajta trükk.
    Ti bizonyosan jobban tudjátok.
    Számomra fura volt, olyan hatást keltett.
    De akárhogyis azt a jelenetet már láttam egy másik filmben.

  18. a cgi-s témához…
    szerintem a HD minőség zavart be egyeseknek… nemtom megszoktuk a jóöreg PAL képet vagy mittomén de sztem ettől tűnik olyan videójátékosnak az egész…

    jah és hajrá Indy!!!

  19. “Elég csak megnézni a sokat szidott diehardot, amiben alig van cgi, még a repülősnél is maketteztek többnyire, mégis mindenki “fúj cgi”-zi a filmet.”
    Azokon is jót nevettem amikor ezzel jöttek. Úgy érzem itt ugyanez lesz.

  20. Ki sem merem írni, hogy milyen régóta várom ezt a filmet. Szerintem az év maxmal kalandfilmje lesz, és nagyonsoxor meg fogom még nézni a Tailert…

  21. Képzeljétek el a máig nagyon agyon CGI-zettként elmlített Ggűrűk Ura trilógia jó része is makettel és odavetítássel készült ezt onnét is tudom hogy megvan a 12 dvd-s szettje a Ggu-nak amelyből 2-2-2 így készült dvd és nem semmi miket tudtak megoldani régi technikákkal is úgy hogy annó észre se vettem. (pl. Mordor, Cirith ungol, Vasudvard kastélya, a rohani gyűlekezés stb.)

    EZ a film szerintem éppen azért lesz jó mert végre nem követi talán a mostani új divatos akciófilm stílusát hane ma régi 70-80as évek zsánerét és technikáját vegyíti 1-2 új mai tehcnikai elemmel. ÉS marad a vicces Indianas kalandfilm státusza is. :)

  22. Mammut: Ott van, ahol a szemüveg rátapad valami fémesre. Raktam be egy képet is, de mire az itt megjelenik…

  23. oks, tényleg nem az én napom, vak is vagyok, 1:06-nál kockáztam itt a ládákat, miközben repül indy, lol

    mondjuk már régi pletyka az idegenek, de ebből még csak annyi látszik, hogy a roswelles dolog ugyanabban a raktárban kötött ki, mint a frigyláda, már ha ez az a hely, eléggé hasonlít a frigyláda végén látotthoz, ez végülis csak egy a sok régészeti teóriák közül, simán megfér még a frigyláda mitikus mivoltával, szóval nem vészes, de remélem, azért nem fog kezet indy et-vel, még akkor sem, ha jól csinálják meg

  24. Tulzottan sokat foglalkoztok ezzel a cgi dologgal, és ráadásúl teljesen értelmetlenűl, pl: a starwars-nál mindenki nyomta a dumát hogy jaj csak effect az egész holott mondjuk ep1-ben még a robbantások is eredetiek voltak, az űrcsaták a városok maketjei(erre mondták hogy héé látszik hogy trűkk, aha:) vagy a gyűrűk úra ott is lehet ezt mondani, egyébként sem értem mi a gond ezzel, ha spielberg kitalálja hogy szakadék szélén kell egy autós űldőzés akkor mégis hogy csinálják azt meg? vagy tolkien kitalálta gollamot erre tessék most megtudják csinálja, starwars robotok harcolnak űrlényekkel jurassic park dinok esznek embereket, gyűrűk úra olifántok harcolnak ezrekkel stb, én csak azt mondom hogy régebben látszott a háttér oda vetítése vagy néha hogy makett az egész, ez most is hasonló annyi kűlőnbséggel hogy it már a visual effecteken látszódik esetenként(kevés az idő vagy a pénz és nem sikerűl annyira jól) szal szerintem mi csak megszoktuk ezeket a dolgokat, pl. a végzet templomában az űldőzős jelenetnél látszodott néha a vetített háttér vagy az hogy makett(talán rossz példa mert alíg látszott), a trailerben annyira nem volt szőrnyű. magán vélemény.

  25. amúgy a végzet temploma kicsit fura volt, mert én mindig azt hittem, a hidas résznél odavetített az egész dolog, pedig nem minden, a werkben ott mutatják oldalról őket egy másik hídról :D

  26. Engem nem érdekel az egész cgi, meg trükkök meg ilyenek, csak Ford vágja a hülye pofákat, és én elégedett leszek! :) Azt csak nem géppel fogják megoldani.
    Egyébként Az utolsó kereszteslovagban a legjobb, amikor kitörnek a csónakháznál motorral, Indy meg lerúg egy nácit(motorral vagy anélkül, már nem emlékszem), és elkezd röhögni az apjára, az meg fapofával néz vissza rá, mire Indy zavartan abbahagyja a rhögést… :D:D Akárhányszor megnézem, röhögnöm kell a képén! :D Hatalmas!! Nem tudom elképzelni, hogy el lehet rontani ezt a filmet!

  27. …sokadik trailer megnézésen vagyok túl én is :) ja, alap h 7végén újranézem mind3 részt :)))) hihetetlen h “minnnyá” láthatjuk az újabb kalandot!

  28. Nekem csak az a bajom vele, hogy gagyinak néz ki az a jelenet. Hálál mind1, hogy cgi-val vagy hagyományos technikával készítik a trükköket, de ott nagyon kilóg a lóláb.

  29. izé…ha indi halhatatlan akkor hogy öregedett ennyit hirtelen? a lovagnak is 1000 évbe tellett…

  30. Szvsz SW új részeinél sem a megvalósítás a szar, hanem a sztori és a cselekmény bárgyú, ugyanígy a 8 órányí LOTR sem a cg miatt unalmas. Képzeljetek el egy Frigyláda fosztogatóit normális cgivel a műanyagkígyók helyett pl. Rengeteget dobna rajta…

  31. humbug: aztán majd nekiállnak a cgivel felturbózni a frigyládát és az lesz a vége mint az ominózus south park epizódnak (6. évad talán-“rendezői változat”) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.