8 hozzászólás a “Bemutató az Utazás a föld középpontja felének” bejegyzéshez

  1. freddy bácsi kesztyűjét lecserélték halra, de a lényeg, hogy a képünkbe repül majd :) amúgy a helyszíneken látszik, hogy nagyon hajaznak a 3d felé, szóval én azért várom azokat a filmeket, amik majd nem emelik ki stílusukban is azt, hogy “hé, én 3d muvi vagyok”, hanem csak szimplán azok lesznek

    de ettől függetlenül várom, mókás családi mozinak néz ki :)

  2. we’re still fallin! hehe:) de csak ha itt is 3dben lesz, akkor nézem meg. Amúgy sokszor tényleg látszik, hogy “én 3D film vagyok” beütésű az egész (pl. a barlangszerűségben megy a kiskocsi, majd kapkodhatjuk a fejünket;)

  3. Nagyon gagyinak néznek ki a trükkök. Lehet, hogy azért, mert direkt 3d-re készült. A múmiás csávó fejét meg ki nem állhatom. Retekklubos délutáni matinéba elmegy.

  4. Remélem ezt csak IMAXban játszák majd, mert látszólag nem ér többet a Kémkölykök 3-nál. Viszont az Arénának hálás beruházás lenne, az biztos.

  5. A 1999-es film is gyatra volt a maga nemében, nem hinném, hogy a digitálisan feltupírozott jobb lenne… (szegény Verne Gyulánk ha tudná miket művelnek a könyvéből…). Ez a trailer pont elég volt, hogy tudjam, mire nem fogok kiadni pénz. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.