Beszarás, tényleg készül a G.I. Joe múvi

Go Joe? És durva, hogy ezen kép alapján már forgatják is a filmet. Mivel ez itt Dennis Quaid, aki General Hawkot játssza, és itten a forgatási szünetben a jelmezében telefonál. Azt nem tudom épp kivel beszél, de olyasmit olvastam le a szájáról, hogy “a filmbuzi bmeg még nem írt a filmről!”. Hát tessék Dennis, mostmár meg lett említve.

Mellesleg a Van Helsing-et tető alá hozó Stephen Sommers rendezi… Na jó, azért Sommers hozta a Múmiát is nekünk, szal azért nem kell rögtön temetni egy Helsing miatt.

human
írta
2008. 02. 15. 21:20
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Beszarás, tényleg készül a G.I. Joe múvi” bejegyzéshez

  1. jó, már hónapok óta nyilvánvaló h készül cska annyit castingoltak jobbra-balra meg alalpból is mi a fenét akarnak, street fighter buktát? Hogy nem hittem el. De már forgatják, ez meg lesz csinálva. Komolyan gondolták.

  2. múmia, van helsing vicces filmek. olyan szánalmasan viccesek. a dzsíájdzsóktól se várok sokat, elvégre az ultrapatrióta idióták lesznek benne a főszereplők.

  3. winnie : neked :D számomra csalódás volt ilyen szempontból, csak egy béna rúgkapálózást kaptam kaland helyett

  4. Van Helsing unalmas volt, nem tudtam követni, nem a bonyolultsága miatt hanem mert annyira tudtam rá figyelni, mint a tanárra Makroökonómia órán.
    A Múmia viszont tényleg jó.

  5. Az amcsi önfényezés ellenére én kedveltem a GI Joe rajzfilmeket. Kígyószem (Snake Eyes) volt az egyik kedvenc karakterem, ha jól tudom a filmben Ray “Darth Maul” Park fogja alakítani. :D

  6. Nyolc-kilenc éves koromban kifejezettem szerettem a G.I. Joe-t, felváltva néztem a Kis hableánnyal. :-)
    A Múmia-filmeket imádom. Na jó, az elsőt, de a második sem rossz. A Van Helsingen szenvedtem, hiába volt benne hosszú hajú Hugh Jackman, aranyosan elálló fülű David Wenham, a forgatókönyvön spóroltak.
    A G.I. Joe stábja szimpatikus (hi, Mr. Eko, Dennis Quaid, Arnold Vosloo is visszatér), majd ha kijön DVD-n, megnézem. :-)

  7. Kígyószemet nekem sikerült megszereznem játékbábúként, úgy, hogy becseréletem egy néger G.I. fickóra. az volt az egyetlen komoly bizniszem alsóban.

  8. Remélem jó lesz :) Gyerekkorom meghatározó szakasza volt a G.I. figurák gyűjtése (jellemző módon én a gonosz karaktereket szereztem be, haver meg a “jó”-kat :)

    Egyébként Múmia1-2 és Van Helsing oltári szórakoztató filmek. Mindig kellemes kikapcsolódást jelentenek, ha megnézem.

  9. a legviccesebb akkor is az, hogy sienna miller lesz a bárónőci. csak ne vegyék komolyan es akkor jo lesz:D

  10. Sommers+Quaid=Bukás. Ha sok orgazmus akad, csekkolom, de a rendező személye miatt mínuszokból indul, bőven. ( Igen, a Múmia ellenére is.)

  11. “múmia, van helsing vicces filmek. olyan szánalmasan viccesek”

    Haha. Az utóbbi időkben szinte nem is készült kalandfilm, nagyon meg kell becsülni azt ami van. A múmia itt figyel a polcomon, és nekem a Van Helsing is tetszett sokakkal ellentétben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.