A 10 000 B.C. kapott még egy trailert

Ha már így nincs messze a bemutató időpont. Tudjátok, Mammutok és emberek, a világ első hőse, meg ilyenek lesznek benne, és a Függetlenség Napja rendezőjétől. Mert az a film még mindig számít?

Yahoonál nézhető a Kr.e. 10 000 bemutató.

human
írta
2008. 02. 20. 19:59
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A 10 000 B.C. kapott még egy trailert” bejegyzéshez

  1. Nyilvan patetikus es gyakran gagyi lesz ahogy a Fuggetlenseg napja meg a Holnaputan, de en akkor is varom. Meg egy film, amit moziban KELL latni, ahogy a Transformerst.

  2. bachterman:
    most miért lövöd le a film slusszpoénját? :D
    amúgy jah, ott fogok “agyaralni” :D

  3. beindult az arc:

    Roland Emmerich (“The Day After Tomorrow,” “Independence Day”) is set for another apocalyptic epic entitled “2012” reports Variety.

    The German director, about to release prehistroic actioneer “10,000 B.C.”, shopped the script he co-wrote with Harald Kloser around to studios on Tuesday and nearly all of them were interested enough to meet with him today to hear his budget projection and creative aspirations.

    After that, studios will bid on an essentially greenlit film that Emmerich intends to direct next and have ready for a Summer 2009 release.

  4. Az “Káer ee tízezer” lesz magyarul, egyébként, de ettől teljesen függetlenül ez tényleg hasalni fog :). Legalábbis illene neki. Ideje Roland “blockbuster” Emmerichnek is kicsit magához térni, mert lassan ő lesz a nagyköltségvetésű Uwe Boll. Vagy a német Michael Bay. Ahogy tetszik.
    Na jó, a Függetlenség napját én is bírtam, de pisketinek van igaza a “patetikus és gagyi” jellemzéssel, csak én ezt már tuti nem nézném moziban.

  5. Most mért kell egy filmnek komolyan vennie magát? Függetlenség napja, Godzilla, Csillagkapu, vagy akár Armageddon, ezek mind kiskamaszkoromat alapvetően meghatározó filmek voltak, és ezekből tanulhattuk meg a “klisé” fogalmát, nem beszélve arról, hogy hány másik akkori filmben lehetett látni ilyen badass dologkat, mint hogy például Will Smith rágyújt a szivarra a világ megmentése után? A két fent említett rendező tett azért le valamit az asztalra. :D

    P.s. Armageddont csak szinkronosan érdemes. (“Ha majd feeelszáll a rrrepülőőőm…”) :)

  6. Fu de gagyi az a kardfogu tigris! A Day After Tomorrow utan nekem rossz eloerzetem van, ennek mar a trailerje sem izgatott fel. Jaj.

  7. Fura ez, de én úgy vagyok vele, hogy nem tudom mi lehet az ami megfog egy ilyen filmben. Ilyen = no sztori, csak klisék, akció és látvány. Mindenesetre sokszor sikerül, jó a Godzilla, jó az Indepencence Day, egynek jó volt az Armageddon is bár az már nagyon határon van, szóval talán jó lesz ez is, én várom. Moziba nem megyek miatta, de otthon szívesen megnézem majd. Ez a 2012 meg egészen hátborzongatóan hangzik, ha az amire gondolok.

  8. Valahogy nem jön nekem ez össze. A dinoszaurusz, a mammut, a kardfogú tigris és a maja piramisok egyszerre voltak? Valami nem stimmel.

  9. A maják időszámítása szerint egy 25625 éves ciklus fog befejeződni 2012 12. 22-én. Az ő időszámításuk addig tart és utána vége. Sokak számára ez egy újabb időpont a világvégére. Mondjuk az eddigiek nem nagyon jöttek be :)

  10. nemtom, miért azon lovagoltok egy filmnél, hogy mennyire történelemhű, szvsz nem is akar az lenni
    mondjuk tény, nem olvastam sokat utána, hogy pontosan miről fog szólni, mert nem akartam spoilert, szóval max csak sejtésem van a trailerből, de már annak az elveszett az időben dolga is azt sugallja, hogy pusztán fikció
    ha olyan filmek, melyek nyíltan rendes történelmi eseményeket dolgoznak fel, oltári bakikat lőnek, akkor egy olyan film, ami nem is akarja ezt tenni, miért lenne kirívó?

    “Sokak számára ez egy újabb időpont a világvégére.”

    jah, megjósolta egy már rég letűnt civilizáció

    __

    amúgy a holnapután annyira nem jött be, az egyetlen pozitívum dennis quaid volt benne, máskülönben sajnos nagyon uncsi volt, de a moon 44, universal soldier, stargate, id4, godzilla, mind teljesen jó szórakoztató filmek, és simán újranézhetőek részemről bármikor, szóval én nem húznám le a klotyón a 10,000 bc-t sem csak úgy, látatlanul

  11. szerintem aki ilyen minden filmbe belekötős típus (ezen a blogon még nem találtam ilyet) az már kisgyermekkorában is úgy hallotta a mesét, hogy egyetlen farkas nem képes megenni egy egész nagymamát, éshogy egy királyságon belül nem lehet csak hamupipőkének 36és feles lába…
    ezen az alapon nem is tudom elképzelni h mi a kedvenc filmetek(de kíváncsi vagyok rá!) megint csak az é véleményem hogy vannak filmek amik végiggondolősak, és érdemes rajtuk filózni, de van amit csak azért nézünk meg mert van benne kis látvány kis ezaz meg a jó győz a végén.
    ilyenért már volt h belémkötöttek(nemtommiért)de ha valakit tényleg megbántottam akkor előre is sorry!

  12. Injekció!

    Mivel én megszólítva érzem magam, hadd válaszoljak: a mesét nekem is úgy mondták, ahogy másoknak, de azóta megtanultam kritikusan gondolkodni, és számomra egy következetlenség vagy ténybeli hiba ugyanúgy elrontja a filmet, mintha az almába harapva kukacot találnék.

    Azért nekem is vannak kedvenceim, pl. a Clockwork Orange, az Alien vagy épp a Martin Guerre visszatér. Szándékosan válogattam többfélét – lehet jó filmeket találni kompromisszum nélkül is mindenféle stílusból.

  13. teljesen felesleges azon rugozni, mennyire “hiteles tortenelmileg” a sztori, pl mit keresnek piramisok ie 10000-ben. nagyjabol akkorra tesszuk az uj kokorszak kezdetet, bizonyos kezdetleges civilizaciok bizonyitottan leteztek mar akkor. ez a cucc http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6bekli_Tepe
    pl ie 9000 korul epult, es eleg hatarozott epiteszeti elkepzeleseket mutat. nem _teljesen_ kizart (ha nem is utal ra semmi), h vhol letezett olyan (elszigetelt) civilizacio ie 10000-ben, ami tudott piramisokat epiteni, aztan monnyuk egy gecinagy foldrenges eltorolte az egeszet, ugy, h nyoma se maradt. annal is inkabb, mert ha letezett is, valszleg nem kulonosebben nagy teruletet foglalt el. akkoriban ha kb ezer ember egy helyen elt, az mar metropolisznak szamitott.

    gondolom a filmben pont az lesz a lenyeg, h primitiv korulmenyek kozott elo, gyujtogeto-vadaszo csavok hogyan szembesulnek egy ilyen, az o szemszogukbol dobbenetesen fejlett civilizacioval, es ha tippelhetek, valszleg a vegen egy termeszeti katasztrofa rendkivul latvanyosan megsemmisiti az egeszet. vegulis egy emmerich filmrol van szo :)

    amugy a cim alapjan en is jobban orultem volna neki, ha nem megy el ennyire a fantazia iranyaba a film, es inkabb a kezdetleges civilizaciot epitgeto emberekrol szol, de az valszleg nem lenne eladhato, mert nem lehetne igazan monumentalis cuccokkal telepakolni.

  14. sztem csak téged:) alapból nem szinkrónos filmeket kénne a moziknak játszani , tanuljon a magyar is idegen nyelvet és akor esetleg még a turistákat is utba tudja igazitani ha idegen nyelven kérdeznek:P
    még nem láttam a filmet de tuti megfogom nézni , jónak igérkezik a trailer alapján (dvd-n vagy rip.-ben mert azért kamerásan nem izgat:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.