Jövőre?

Egy kis artwork a jövő év vége fele bemutatásra kerülő Avatarhoz.

Avatar artwörk

human
írta
2008. 02. 20. 01:14
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Jövőre?” bejegyzéshez

  1. Én úgy tudtam,hogy Shyamalan fogja rendezni a Nickes, Last airbenderes Avatart!Lehet tévedtem.Lehet ez nem is az.Lehet hogy ma szép idő lesz!Szép napot!

  2. Ez az elso egesz estes full 3d-s IMAX-es HD-s (esatobbi) Avatar, nem az anime (Last Airbender). En varom nagyon, meg sok ilyet! Ezzel vissza tudnak csabitani a moziba (ahogy a Beowulf-al is tettek :)

  3. Lehet h nagyon égő a kérdés, de nagy vonalakban, spoiler mentesen valamit a sztoriról írnátok? :)
    Lelakjuk a földünket és új után nézünk? Milyen hangvételre lehet számítani?

  4. A film arról szól, hogy a főszereplő Jake Sully, aki tolókocsiban él a 23. században, kap egy ajánlatot egy multicégtől, akik nem-Földi anyagok bányászásával foglalkozik. El kell mennie a Phandora bolygóra, ahol egy speciális, emberi és idegen DNS-ekből kifejlesztett lényt, egy Avatárt kell irányítania, amelyik feladata hogy megvédje a bányászkolóniát és tartsa a kapcsolatot az emberek és a Phandoria-iak között. Magyarán Jake egy földönkívüli testben próbál komunikálni a bolygó őslakóival. Viszont idővel rájön, hogy az emberek csak kihasználják a bolygót, fel akarják élni, és ezért az őslakosok oldalára áll.

  5. sajnos FAKE, legalábbis Cameron állításai szerint

    Mostmár csak a hivatalos traielrt fogom megjelentetni legközelebb, jövő nyáron :)

  6. Kösz Darkoo. Bár nem tudom, h most jobb lett-e nekem h tudom. :D De mind1, eddig még James Cameron filmjei rendben vannak véleményem szerint, így ennek is adok egy “hú, ez érdekel” besorolást. Oszt fene tudja, lehet megint Angelina Jolie fog ostorral csapkodni. :D

  7. Veegre egy verbeli hollywoodi science-fiction. Cameronnak vegre helyre allt a szive, es a giccs titanic utan visszaevez a jo oreg sci-fi zsanerhez. Welcome back Cameron!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.