Élőszereplős Akira mozi?

Élőszereplős akiraNa, sokkoló éjszakai hírnek. A Warner brothers rögtön két filmet is tervez az Akira mangából. Ugye, volt már belőle egy anime, ami egyszerűen kult. Most majd megnézhetjük ahogy elcseszik előszereplőkkel?

Each feature will be based on three of the books in Otomo’s series. The story takes place in New Manhattan, a metropolis that was rebuilt after being destroyed 31 years earlier. Otomo (megjegyzés: az eredeti manga szerzője) will exec produce the films.

Annyira komolyan gondolják, hogy jövő nyáron már be is mutatnák az első filmet a kettőből.

Update: ahogy kommentben is jeleztem, Joseph Gordon Levitt-et nézték ki Tetsuo szerepére. Leonardo DiCaprio pedig Kanada szerepét vállalja fel. Ezek a mostani casting hírek, aztán majd meglátjuk.

human
írta
2008. 02. 21. 03:59
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Élőszereplős Akira mozi?” bejegyzéshez

  1. Tény, hogy megvalósításában a kora előtt járt, de én nagyon utáltam amikor láttam…

    Nyilván hatalmas siker lesz amekkora japánmánia a divat most.

  2. Háááát nem is tudom mit szóljak ehhez a hírhez. Egy élőszereplős film sosem tudná vissza adni az anime hangulatát. De az biztos hogy kiváncsi lettem.

  3. Miért muszáj minden hálivúdi filmet amerikanizálni? Mi volt a baj New Tokyoval? :o

    Nyilván esélyes, hogy szar lesz, de a lepény hal meg utoljára :)

  4. na neee! Akirát fizikailag képtelenség megcsinálni jól élőszereplős filmként, és pont. tököm kivan a sok hülye amcsival, találjanak ki ők maguk, és ne gyalázzanak szét mindent amit tudnak

  5. Amerikai fim lesz, szoval szerintem magahoz az animehez sok koze nem lesz. Az en tippem, hogy csinalnak egy motoros akciofilmet amit konnyebb lesz eladni Akira cimmel. A jogtulajdonosok bezsebelik a zset, mi anime-fanok megnezzuk “mi van ha megis jo lett” alapon es lelkunk melyen osszeszoritjuk markunk egyik kedvenc animenk nevenek meggyalazasaert. Majd gyorsan elfelejtjuk az egeszet, amig valakinek eszebe nem jut elo szereplokkel leforgatni a Ghost in the Shell-t. Mert akkor kivonulunk az utcakra es addig gyujtogatunk, amig a gonosz hollywoodi studiok vissza nem vonjak aljas szandekuk:))

  6. de miért pont az akirát, miért? annyi anime van, amit filmre vihetnének helyette, és senki sem rinyálna utána. miért kell csesztetni pont egy kultfilmet? a tököm tele van már tényleg a remake iparral. ha meg pisketinek igaza lesz és a gits filmet is elkezdik forgatni, tényleg lázadást szítok.

  7. Hát ez azért durva mert pont tegnap gondolkodtam rajta hogy az Akira hogy festene élőszereplős filmként :D Kezdek félni magamtól :D

  8. valami értelesebben is filózhatnál. Pl Pókember sötétebbre véve a figurát, vagy mit rontottak még el? :) Szinte minden képregényilm jól remakelve. Ilyesmin

  9. Élőszereplős akira??
    ezegy rossz vicc .. lesz egy jó szar motoros film belőle és kész ..
    csak nehogy mots valamiféle “anime élöszereplős feldologzások” kora következzen , miután bohócot sikerült csinálni számos Marvel hősből.

  10. Human: Nem szeretem Pókmanust :)
    Amúgy mondanám, hogy kb olyan szinten el lesz rontva mint a Ghost Rider, de azért remélem Leo saves the day :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.