Bourne 4?

Matt Damon BourneNem is tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem. Egyrészt marhajól le van zárva a trilógia, másrészt meg a modern kor legjobb akciófilmjeit köszönthetjük benne, így egy folytatás biztosan nem lenne 2/10 végeredményű.

Na mindegy, az Universal stúdió fejesei akarják a 4. részt, hiszen a franchise-ok hoznak a legjobban a konyhára minden stúdiónak. A pók 2 több bevételt hoz mint a pók, a Karib tenger szintén, a Shrek egyre többet részről részre. Na ezek nem az Universal cuccai azt hiszem, csak példának hoztam fel őket a sorozatok témában. Namost a Variety ilyet írt:

Shmuger and Linde landed Paul Greengrass and Matt Damon for a fourth “Bourne” movie, even though the director and star seemed ready to wrap it up after three pics.

A két név pedig ez lenne: the film studio’s chairman Marc Shmuger and co-chairman David Linde.

human
írta
2008. 02. 23. 19:58
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Bourne 4?” bejegyzéshez

  1. úgy utalom ezt a felfogást. mondjuk ha én lennék a Universalnal lehet hogy énis addig sajtolnám ki a pénzt a cuccból míg a végén csak 2 ember ül be a moziba a 26. részre.
    biztos nem lenne rossz, de ha most megint siker lenne tényleg soha nem állnának meg
    én a mátrixot csodálom hogy lezárták és kész :>

  2. A Bourne könyvsorozatnak 2007-ben jelent meg az 5. része, és nem tudom hogy ezzel le lett-e zárva, vagy tervez-e még neki Ludlum folytatást.

    Mindenesetre engem nem zavarnak a folytatások, egészen addig amíg jók. Szóval bízom a legjobbakban.

  3. srácok, Ludlum halott..

    Aki a 4. és 5. könyvet írta, az már erica van lustbader, közel sincs olyan jo, mint ludlum könyvei. Ugyanakkor, aki olvatsa könyveket, tudja, hogy a film nagyban eltér tőlük, ergó lehet jó filmet csinálni, esetleg könyvből még fel nem használt részeket átvenni.

    Ha maradtak damonék, ám legyen!

  4. ha lesz folytatás (természetes, hogy lennie kell, hiszen sikeres, a nézők akarják a folytatást), akkor nem a könyvekből lesz szerintem. ki tudnak jó dolgokat ott találni.

    3 évente egy film, abba még damon is belemenne és james bond mehetne nyugdíjva.

  5. Nekem a Casino royale jobban bejött, mitn a Bourne 3. Bourneok közül nekem az 1. tetszett a legjobban.

  6. Mondjuk érdekes elgondolás, arra is kiváncsi vagyok vajon hogy tudnák kivitelezni.
    Hiszen ugye a filmek erősen eltértek a regényektől, és itt a 3 rész tesz ki voltaképpen 1 történetet. Mondjuk tetszett ez a fajta megközelítés.
    Nekem a gyenge pontom az első rész, szerintem az nagyon gyengére sikeredett (pláne hogy kivonták belőle Bourne ellepolusát Carlost, aki végül pont hogy Bourne motivációja a küldetésre)Az nagyon zavart.
    A többi két rész kegyetlenül jól van megcsinálva.
    Mondjuk a 3dik résznél azért valamit hiányoltam, mondjuk biztos okkal hagyték ki, de

    SPOILER következik
    az akit lelő a kiképzés alatt a csukjában, megjátszottam volna hogy az az igazi Jason Bourne volt. Hiszen ugye a filmekből nem derül ki hogy Jason Bourne létezett, csak meggyilkolták, hogy David Webb a helyére léphessen.
    SPOILER vége:)

    Meg valami nagyon kegyetlenül bántja a fülemet. Hogy “bórn” nak ejtik a nevét, és ez egy amerikai húzás volt. Ugyanis a nevét “börn”-nek kellene ejteni, mert francia a fedőneve. Van is egy utalás az első részben a párizsi lakására. Csak hát ugye jön a marketing, hogy nehogy már amerikai hősnek francia hangzású neve legyen :S

  7. Én személy szerint az 1. részt preferálom, de ízlések és pofonok. Egyértelmű, hogy igény mutatkozott a folytatásra.

  8. első rész nagyon jo
    második gyengébb harmadik jobb….
    néha kicsit bonyi az egész szál, de jo filmek

  9. A Bourne-széria szerintem egyike azon sorozatoknak amelyek részről részre jobbak lettek, szóval részemről jöhet a folytatás…

  10. jöjjön csak az a 4. rész…simán tovább lehet még fűzni a történetet…a világ legjobb filmje(i), egyik jobb mint a másik;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.