Kamerás X-akták 2 trailer

Na, akkor elég az Oscar-ból. Még tegnap felkerült a netre az X-akták film második részének az előzetese. Kamerával vették fel a most zajló Wondercon-on és nem valami tuti minőség, de több mint a semmi.

Amúgy tök jó lehet amerikában filmrajongónak lenni, merthogy egy ilyen trailer utáni ujjongás szerintem marhajó. Először látod, és elkap a wow power. Itthon akármikor látok trailert a mozikban, mindig olyan amit már már hónapokkal előtte láthattam a neten.

human
írta
2008. 02. 25. 15:52
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Kamerás X-akták 2 trailer” bejegyzéshez

  1. nem is emléxem, mikor volt úgy utoljára moziban, hogy úgy láttam előzetest, hogy azt még nem sasoltam meg előtte neten. persze az ilyen hurka filmek nem számítanak, mint mondjuk a charlie és a csokigyár. hanem mondjuk mekkorát ütne, egy bourne 4. trailer, vagy egy wolverine, esetleg hulk2 vagy ilyesmi :D

  2. Jók ezek a kamerás trélerek, pont a közönségreakciók miatt. A Király visszatér bővített változatáról láttam egy ilyen kamerás előzetest, hát ott is ment a rajongás, meg az ohmygod ezerrel :)

  3. Talán világpremieres filmek elött adnak olyan trailert, ami újdonság.
    Általában végiunom a trailereket a moziban, mert a második képkockáról már tom melyik filmé…

    X-akták meg nemtom, nem késtek el ezzel a filmmel egy picit?

  4. Baszki, ez az ujjongás nem semmi. Én már azon is majdnem kiakadtam, hogy a corvinban megtapsolták a grindhouset. Igaz ott elég poén volt, tökre együtt votl a közönség a filmmel. Akkor is kitört a taps, amikor Kurt Russelt kiütötték a csajok:).

  5. Én szoktam tapasztalni a moziban, hogy a közönség felélénkül egy-egy trailer láttán. Persze olyanokon amiket addigra én már rég láttam neten. Utoljára talán az Asterix az Olympián előzetes volt, amit moziban láttam először.

  6. A trailer elévágás aranyszabálya, hogy mindig legyen legalább egy olyan trailer, ami kiváltja belőled a “miért nem inkább ez van MOST” érzést…

    taps pedig a sw ep3 előtt és után volt amit én is átéltem.

  7. dave: Én SW EP:1 előtt a Corvin Korda termében éltem át ilyet mikor hatalmas gong szólalt meg a premier napján, és a terem ujjongott és tapsolt. Felemelő érzés volt!

    Indy4 előtt is ilyesmire számítok a megfelelő helyen..

  8. annak idején gólyatáborban még elég friss volt a rémrendes család és a tv3-on ment. Félrészegen egy kb. 30 fős társasággal ültünk be megnézni egy részt, és tudjátok, amikor bejön Al az ajtón és tombol a közönzég… na akkor mi is, meg a jobb poénoknál taps és ujjongás… óriási volt :)

  9. Én utoljára a Pókember 3 trailerénél éreztem azt, hogy miért nem azt nézem inkább(a Harry Potter helyett)
    Az a trailer nagyon ütős volt…

  10. Ááá! (L) Tényleg nagyszerű érzés, amikor a közönség ujjong. ^^ Én is éreztem már magam úgy moziban, hogy legszívesebben tapsolnék, de sose merek, mert ha csak egyedül tapsolok, az kicsit ciki. XD Nah persze pár pohár után könyebb lenne, de akkor a filmre se emlékeznék. :D Pl. lehet vicces, de én HP-n tapsoltam volna, amikor az ikrek leverik a falról a bekeretezett törvényeket. Jajj, miért nem kapjuk meg mi is nyáron ezt a filmet? :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.