Hír a Szállító 3-ról

Stathammel. Hosszabban? Egy Prison Break ismerős is fel fog benne tűnni, méghozzá Robert “T-Bag” Knepper. A rendezést meg Olivier Megatonra (nem, nem Megatron) bízták.

A forgatást majd még csak ezután kezdik valamikor, de a hosszát már most 16 hétben határozták meg, és Franciaországban meg Oroszországban veszik fel majd a csoda képsorokat.

human
írta
2008. 02. 26. 02:18
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Hír a Szállító 3-ról” bejegyzéshez

  1. Van akinek tetszenek a Szállító filmek? (mondjuk bizt különben nem jönne a 3. rész) Már az elsőt is végigröhögtem, hogy mennyire szar és ahhoz képest milyen komolyan gondolják. A folytatást már nem mertem bevállalni.

  2. Az első Szállító elég gyenge volt, a második viszont tökéletes agyatlan pörgős kikapcsolódás :-) Az ilyen is kell néha

  3. Nekem az első nagyon tetszett, a második is jó volt csak ott már nagyon túlzásokba estek. Én várom a harmadikat, meglátjuk mit hoznak ki belőle

  4. Az első még csak-csak elment, bár egy mozijegyet nem ért volna meg.
    A masodikat megnézhettem volna ingyen moziban, de inkább hazamentünk ;)

  5. Szerintem, iszonyatosan jó film! Nem komolyan kell venni… Szerintem csak végig kell röhögni. De IMÁDOM! :)

  6. Hát aki azt mondja h szar az maga is egy szardarab;) ennyit rólatok kegyetlen jó film már csak a szinész és a kocsi(K) miatt is;)
    de nektek látom csak azok a remek és földhöz ragadt csoda filmek tetszenek mint a nagy és felülmúlhatatlan TRANSFORMERS
    nah csak ennyi!!;)
    kinek nem inge ne vegye magára
    de sztem tök egyértelmű h a két úriembernek szól ;)
    sztem rohadt jó a film és várom nagyon a 3.at
    ennyit erről csum

  7. Csatlakoznék tibcsihez, sztem is rohadt jó film mind a 2 és a 3.-at nagyon várom. Remélem megint egy bmw lesz benne! Az első jobban tettszett de a második se kutya. Sztem maga a történet mind a 2 filmben egy naon komoly emberről szól, aki naon elhatározott és magabiztos. Jason Staham az egyik kedvenc színészem!

  8. Nekem is tetszett az első rész és a második is…
    A túlzások télleg nem kellenének bele ( 1. részben a hidról leugratok az autoszallitora – bár pofás ötlet ;) , a 2. részben az átugratok a másik házra meg levegőben lekapatom a bombát a verdámról rész nem kellene…) egyébként sztorilag teljesen jó a film, és legalább Statham is kiugribugrálhatja magát…. verekedni jol tud… (Ha csak Van Damme-hoz hasonlítjuk máár egymillioszor több értelme van Szállítót nézni mint Van Damme filmet…) XD
    Transformers nem rossz, pofás sztorival, csak ez inkább már a 14 év körüli srácoknak szól, és nem mint komoly film… Tehát még egy pokember sztori is egy hangyányival reálisabb lehet nála, mégha mese az is…. :D (De tény h sztorilag otthon vannak)….

  9. Hát igen… vannak az első két részben túlzások, de remek akciófilm (autós jelenetek, szájbarugós-jólellátom a bajod-os verekedős részek). A 3. részt én is várom, és biztos, hogy tanultak az első két részből (legalábbis gondolom). ÉS még jó, hogy Statham-et megtartják, sztem kiválóan illik ebbe a szerepbe.
    És ahogy látom az ehhez hozzászólók nagyrésze ismét kritikusnak képzeli magát és fikáz, fikáz és fikáz. Rossz szokás srácok, le kéne szokni róla. Ide szerintem véleményeket kéne írni, nem azt, hogy ez ilyen szar meg ennyire jót röhögtem rajta. Vegyél egy csipogós hello kitty bábut, nyomogasd azt és röhögj azon.

  10. aki azt mondja hogy a szállító szar az menjen és nézze a kis béna filmjeit.szerintem tök pörgős,izgalmas,látványos.
    és különben mért kéne kivenni azt a részt?ha,Mr.Chaos?

    csak ennyi csá!!!

  11. A szállító eddigi részei nekem nagyon tetszettek… kedvenc filmeim közé tartozik….Hogy mit tartottatok benne nagyon rossznak nem tudom, de akkor nektek mi a jó film? A Mátrix? Met az tényleg sz…

  12. szerintem nagyon jó mindkét rész és nincs benne túlzás. egy katonának kell ennyi erő és kreavitivás.amúgy nem jutna ki a bajból. már várom a harmadik részt mert az első kettőt legalább kéthetente látom és még mindig élvezem! vannak jó és lehet h jobb filmek is de ez naon ott van!!!!!!!!

  13. szerintem nagyon jó mind a két része november 26.án jön a 3. része!!!!!!

  14. VVega te nem értesz a filmhez ha nem teccik a szálitó!!legjobbak közé tartozik….már várom a hármat!!

  15. Szerintem az első rész volt a legjobb persze mert BMW-s vagyok… De nem csak azért hanem amikor anak a szaros audinak leszedte a bombát a padlólemezről na akkor mondtam meg a f.szom…. Meg a parkolóházból egy másikba…. És még sorolhatnám. De azért várom a következőt.

  16. A topic a Szállító 3-ról szól, nem pedig az 1 meg 2ről. De hogy én is felrúgjam a szabályt, a Szállító nem valami igényes szórakozás. Aki kedveli a bonyolultabb, kiszámíthatatlanabb, érzelmeket nyújtó filmeket, annak nyilván nem nő a szívéhez, de a haverokkal együtt (akik szintén odavannak a bömösért) jót lehet szórakozni rajta, és kellemes kikapcsolódást nyújt. A második rész fölött azért nem lehet elmenni annyival, hogy “a barátokkal együtt jó”, mert nem az. Amikor már nem a filmen nevetsz és szórakozol, hanem a bénaságán és a szánalmasságán, akkor nincs minden rendben. És hát valljuk be, a Szállító 2 nem valami élethű sem. A baj nem ez, hanem az, hogy a rendezők nagyon is komolyan gondolták.
    A 3. résszel kapcsolatban annyit, hogy reméljük magasabb színvonalat hoz, mint az elődje. Szeretném, ha úgy járna, mint az Ocean sorozat.

  17. Nem tudom mért nem tettszik nektek a szállító film?az egész tök király és mondjuk sokkal jobb mint az ilyen lövöldözős véres brutál filmek.
    na csá

  18. Szerintem nagyon raj mind a két rész de főleg az első része.
    Akinek nem tetszik a szállító az szerintem egy mikulás…

    jöjjön a három én azt mondom…

    riszpekt

  19. Én várom.
    Az első nagyon tetszett, a másodikat most fogom felvadászni. Vagyok olyan agyatlan, hogy felvállalom, ezt a szintet. Ja, és a Harry Pottert is szeretem, meg a Dzsungel könyvét, no és a Varázslóátok !!! Meg a Solárist. Miért kell mindig szintet keresni? Azt adni kell!
    Nesztek ! :-))

  20. Én mindkét részt imádom, márcsak a színész miatt is (de tény hogy a kocsik se rosszak)!! Jason Statham forever!!! :D

  21. Nagyon kemény a film,és a szereplő is bejön láttam minda 3 at de az első a legjobb! imádom ezt a filmet!!

  22. Hát gyerekek ez elég lagymatag lett. A verekedős jelenetekkel semmilyen szinten nem voltam megelégedve. A sztorival úgyszintén nem. És kibaszottul el volt nyújtva a film. Ahogyan elkezdték, nevetséges volt. Nekem az első jött be a legjobban, a második már nem igazán, szóval nekem ez a leggyengébb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.